0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ είμαι διορισμένη χρόνια και κρίνω τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Οι 600 πιστώσεις που όπως λέγεται έχουν απομείνει είναι για παράλληλη στήριξη και όχι για κάλυψη λειτουργικών κενών (θεολόγων, αγγλικών κλπ).
Παράθεση από: vickyN στις Νοεμβρίου 01, 2012, 03:18:55 pmΑποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας είναι. Κάθε χρόνο διεξάγεται στατιστική έρευνα α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης. Ο αιρετός τα κοινοποίησε. Και ποιο είναι το νόημα τώρα? Ότι από τις 600 πιστώσεις (που λένε κάποιοι ότι έχουν μείνει) πρέπει η Α'θμια να πάρει τις περισσότερες για να προσληφθούν και άλλοι δάσκαλοι??? Εεεε πάρτε τες να προσληφθείτε και οι εναπομείναντες...Αν και εγώ επιμένω ότι τα κενά στη
Αποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας είναι. Κάθε χρόνο διεξάγεται στατιστική έρευνα α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης. Ο αιρετός τα κοινοποίησε.
Ρώτησα σήμερα στο σχολείο υποψήφιο αιρετό και μου είπε ότι οι 600 πιστώσεις αφορούν την Α/θμια...και συκγεκκριμένα μου είπε ότι πήρε τηλ και ρώτησε..Όσο για αυτές τις 600 πιστώσεις στην Α/θμια να υπενθυμίσω ότι στον ενιαίο πίνακα δασκαλων ειδικής αγωγής έχουν μείνει λίγοι...και οι υπόλοιποι θα είναι δασκαλοι γενικης μηδενικης προυπηρεσιας...όχι απλά σεμινάρι οαλλά τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το καλύτερο? φημολογείτα ιότι θα προσπαθήσουν καμιά πίστωση να τη στείλουν σε κανένα Τ.Ε γιατί δεν προβλέπονται προσλήψεις από τον κρατικό προυπολογισμό.....εδώ δε ιλάμε για αδικίες??
Παράθεση από: kata1 στις Νοεμβρίου 01, 2012, 10:52:27 pmΡώτησα σήμερα στο σχολείο υποψήφιο αιρετό και μου είπε ότι οι 600 πιστώσεις αφορούν την Α/θμια...και συκγεκκριμένα μου είπε ότι πήρε τηλ και ρώτησε..Όσο για αυτές τις 600 πιστώσεις στην Α/θμια να υπενθυμίσω ότι στον ενιαίο πίνακα δασκαλων ειδικής αγωγής έχουν μείνει λίγοι...και οι υπόλοιποι θα είναι δασκαλοι γενικης μηδενικης προυπηρεσιας...όχι απλά σεμινάρι οαλλά τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και το καλύτερο? φημολογείτα ιότι θα προσπαθήσουν καμιά πίστωση να τη στείλουν σε κανένα Τ.Ε γιατί δεν προβλέπονται προσλήψεις από τον κρατικό προυπολογισμό.....εδώ δε ιλάμε για αδικίες??Αν είχα 2 ελπίδες μόλις μου σκότωσες τη μιάμιση... Τι να πω..Ελπίζω αυτός ο υποψήφιος αιρετός να πήρε τηλ κανέναν άσχετο ή να τον ξεφορτώθηκαν με μια απάντηση "ό,τι να ΄ναι"...Ελπίζω απλά να μην του έδωσαν υπεύθυνη απάντηση! Έχω οικογένεια με δυο παιδιά, έχω ανάγκη και πολύ όρεξη για αυτή τη δουλειά που επέλεξα αφού πρώτα σπούδασα και παιδεύτηκα και εκπαιδεύτηκα. Έχω τις προϋποθέσεις, τα τυπικά προσόντα και τις ικανότητες για αυτή τη δουλειά..έχω μαθητές από προηγούμενες χρονιές που με αναζητούν και με ρωτούν συνεχώς πότε θα πάω..Μάλλον τελικά κάτι έχω χάσει ή μήπως κάτι μου λείπει??? Γιατί δε μπορώ να έχω αυτή τη δουλειά που τόσο αγαπώ? Γιατί έχω ταυτιστεί με μια πίστωση? Γιατί βρε παιδιά μας το κάνουν όλο αυτό?? Γιατί να πληρώνουμε εμείς τις αμαρτίες και την απληστία μερικών αχόρταγων? Δε ζήτησα ποτέ πολλά, δεν πήρα ποτέ πολλά και δε μου χαρίστηκε ποτέ τίποτα... Έλεος πια! Δεν το αντέχω αυτό το μαρτύριο κάθε χρόνο!
Η ευγενικότατη κοπέλα του 194 μου απάντησε απόλυτα κατηγορηματικά πριν από λίγο πως οι πιστώσεις έχουν ζητηθεί από το Υπ. Οικονοικών, περιμένουν αν εγκριθούν, γνωρίζουν πως στα κενά στη