0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φωτοτυπια της καρτας ανεργιας και φωτοτυπία του εκκαθαριστικού ειναι οκ ή μήπως πρέπει να τα επικυρώσω?αν γνωρίζει κανείς ......
πήρα τελικά τηλέφωνο θέλει μόνο φωτοτυπία και υπευθυνη δήλωση οτι κατέχω τα πρωτότυπα...αυτό μόνο..
Γεια χαρά συνάδελφοι!Εγώ έχω επαγγελματική εμπειρία γύρω στα 10 χρόνια σε 3 επιχειρήσεις. Σε καμία όμως δεν έχω βεβαίωση εργοδότηκαι δεν μπορώ να πάρω (οι 2 εταιρίες εκλεισαν) και η τρίτη έφυγα πριν αρκετά χρόνια και δεν είναι καν στην πόλη μου. Ένσημα φυσικά και έχω (όπου αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία) αλλά δεν θέλουν, παρά μόνο βεβαιώσεις σπό εργοδότη σφραγισμένες από Επιθεώρηση Εργασίας. Ωραίαααα, πάει αυτό. Επίσης διδάσκω ήδη ένα χρόνο σε μεταλυκειακή εκπαίδευση (ιεκ) αλλά δεν θεωρείται διδακτική εμπειρία (μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει αυτό???) και επίσης ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ούτε και επαγγελματική εμπειρία....Δηλαδή αυτός ο χρόνος στα ιεκ που διδάσκω πού υπάγεται?Προφανώς πουθενά...Γιατί οποιοδήποτε μορφή διδακτικού έργου (ΑΛΛΑ διδακτικό έργο νοείται μόνο για τον οαεδ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση) δεν προσμετράται ούτε σαν επαγγελματική εμπειρία. Δηλαδή, ότι να'ναι, μου έρχεται να γελάσω...Στην ουσία, μηδεν εις το πηλίκον!Τα μόρια μου είναι 0, έτσι? ...........
Μια διευκρίνιση σας παρακαλώ. Η διδασκαλία σε φροντιστήριο είναι επαγγελματική εμπειρία;
Παράθεση από: kat810 στις Ιουνίου 21, 2012, 06:15:09 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 20, 2012, 07:26:26 pmΕ ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30???κ μ ειπαν ναι...Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε χωρίς να κατέχουν ένα ζήτημα.Τι χρωστάς τώρα εσύ και καθένας που θέλει να μάθει να παραπληροφορείσαι; Μη στενοχωριέσαι...η ζωή είναι απλή, ακόμα και στην Ελλάδα! Όμως είναι ευθύνη μας να ρωτάμε υπεύθυνα άτομα να μας απαντούν!Καλά έκανες και ξαναρώτησες, αφού η πρώτη απάντηση που έλαβες σου φάνηκε περίεργη. Τώρα ξέρεις!!!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 20, 2012, 07:26:26 pmΕ ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30???κ μ ειπαν ναι...
Ε ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!