*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60213 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
παίρνω τηλ να ρωτήσω αλλά είναι συνεχώς  κατειλλημένο......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
φωτοτυπια της καρτας ανεργιας και φωτοτυπία του εκκαθαριστικού ειναι οκ ή μήπως πρέπει να τα επικυρώσω?

αν γνωρίζει κανείς ......

με επικύρωση   ;)

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
στην εγκύκλιο λέει φωτοαντίγραφο πάντως δεν λέει για επικύρωση κάτι..σιγουρά έτσι ..θέλω να είμαι σιγουρη..

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
πήρα τελικά τηλέφωνο θέλει μόνο φωτοτυπία και υπευθυνη δήλωση οτι κατέχω τα πρωτότυπα...αυτό μόνο..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
πήρα τελικά τηλέφωνο θέλει μόνο φωτοτυπία και υπευθυνη δήλωση οτι κατέχω τα πρωτότυπα...αυτό μόνο..

μπορούμε άραγε αυτό να το κάνουμε για όλα τα δικαιολογητικά; νομίζω ότι το καλύπτει σχετική νομοθεσία για απόδειξη πρωτότυπων τίτλων και ότι είναι ισοδύναμο με την επικύρωση από δημόσια αρχή

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Ναι, μπορούμε killbill. Με μια υπεύθυνη δήλωση είμαστε καλυμμένοι για όλα τα δικαιολογητικά!

Αποσυνδεδεμένος christina09

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γεια χαρά συνάδελφοι!
Εγώ έχω επαγγελματική εμπειρία γύρω στα 10 χρόνια σε 3 επιχειρήσεις. Σε καμία όμως δεν έχω βεβαίωση εργοδότη
και δεν μπορώ να πάρω (οι 2 εταιρίες εκλεισαν) και η τρίτη έφυγα πριν αρκετά χρόνια και δεν είναι καν στην πόλη μου.
Ένσημα φυσικά και έχω (όπου αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία) αλλά δεν θέλουν, παρά μόνο βεβαιώσεις σπό εργοδότη σφραγισμένες από Επιθεώρηση
Εργασίας. Ωραίαααα, πάει αυτό. Επίσης διδάσκω ήδη ένα χρόνο σε μεταλυκειακή εκπαίδευση (ιεκ) αλλά δεν θεωρείται διδακτική εμπειρία (μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει αυτό???) και επίσης ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ούτε και επαγγελματική εμπειρία....Δηλαδή αυτός ο χρόνος στα ιεκ που διδάσκω πού υπάγεται?Προφανώς πουθενά...Γιατί οποιοδήποτε μορφή διδακτικού έργου (ΑΛΛΑ διδακτικό έργο νοείται μόνο για τον οαεδ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση) δεν προσμετράται ούτε σαν επαγγελματική εμπειρία.
Δηλαδή, ότι να'ναι, μου έρχεται να γελάσω...Στην ουσία, μηδεν εις το πηλίκον!Τα μόρια μου είναι 0, έτσι? ...........

Αποσυνδεδεμένος maraki_

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γεια χαρά συνάδελφοι!
Εγώ έχω επαγγελματική εμπειρία γύρω στα 10 χρόνια σε 3 επιχειρήσεις. Σε καμία όμως δεν έχω βεβαίωση εργοδότη
και δεν μπορώ να πάρω (οι 2 εταιρίες εκλεισαν) και η τρίτη έφυγα πριν αρκετά χρόνια και δεν είναι καν στην πόλη μου.
Ένσημα φυσικά και έχω (όπου αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία) αλλά δεν θέλουν, παρά μόνο βεβαιώσεις σπό εργοδότη σφραγισμένες από Επιθεώρηση
Εργασίας. Ωραίαααα, πάει αυτό. Επίσης διδάσκω ήδη ένα χρόνο σε μεταλυκειακή εκπαίδευση (ιεκ) αλλά δεν θεωρείται διδακτική εμπειρία (μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει αυτό???) και επίσης ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ούτε και επαγγελματική εμπειρία....Δηλαδή αυτός ο χρόνος στα ιεκ που διδάσκω πού υπάγεται?Προφανώς πουθενά...Γιατί οποιοδήποτε μορφή διδακτικού έργου (ΑΛΛΑ διδακτικό έργο νοείται μόνο για τον οαεδ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση) δεν προσμετράται ούτε σαν επαγγελματική εμπειρία.
Δηλαδή, ότι να'ναι, μου έρχεται να γελάσω...Στην ουσία, μηδεν εις το πηλίκον!Τα μόρια μου είναι 0, έτσι? ...........
Αν παρεις τηλ στα κεντρικα του ΟΑΕΔ στην Αθηνα θα σου πουν..μπορεις να στειλεις τα ενσημα σου κ μια βεβαιωση απο το ΙΚΑ που να επεξηγει την ειδικοτητα που εργαστηκες βασει του κωδικου των ενσημων...παντως μην το αφησεις ετσι.Δεκα χρονια ειναι πολλα μορια..

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ είναι διδακτική, αλλά δεν ανήκει στη δευτεροβάθμια οπότε δεν υπολογίζεται.
Τώρα αν είχες βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας για τα 10 χρόνια θα είχες περίπου 6000 μόρια,
αλλά προφανώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να την πιστοποιήσεις. Ίσως αν έπαιρνες ένα τηλέφωνο στον ΟΑΕΔ
να τους πεις αυτά που γράφεις εδώ για τις τρεις επιχειρήσεις στις οποίες εργαζόσουν να σου έδιναν μια λύση.
Επειδή εγώ δεν έχω επαγγελματική προϋπηρεσία δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.
Ίσως υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που ξέρουν από επαγγελματική προϋπηρεσία και έχουν να σου προτείνουν κάτι.

Αποσυνδεδεμένος fasvil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τους υπουργούς της
    • Προφίλ
Μια διευκρίνιση σας παρακαλώ. Η διδασκαλία σε φροντιστήριο είναι επαγγελματική εμπειρία;

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μια διευκρίνιση σας παρακαλώ. Η διδασκαλία σε φροντιστήριο είναι επαγγελματική εμπειρία;

Απάντησαν σε 'μένα παραπάνω, όχι.
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
πως θα ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα; αναρτώνται στο ιντερνετ?

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Ναι, από πέρυσι ανακοινώνονται στο ίντερνετ τα προσωρινά αποτελέσματα. Στη συνέχεια δίνονται 5 εργάσιμες μέρες για ενστάσεις και κάποια στιγμή, αόριστο πότε, δημοσιεύουν και πάλι στο oaed.gr τους οριστικούς πίνακες!

Αποσυνδεδεμένος mirror

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ε ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!
εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30??????κ μ ειπαν ναι...
Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε χωρίς να κατέχουν ένα ζήτημα.
Τι χρωστάς τώρα εσύ και καθένας που θέλει να μάθει να παραπληροφορείσαι; Μη στενοχωριέσαι...
η ζωή είναι απλή, ακόμα και στην Ελλάδα! Όμως είναι ευθύνη μας να ρωτάμε υπεύθυνα άτομα να μας απαντούν!
Καλά έκανες και ξαναρώτησες, αφού η πρώτη απάντηση που έλαβες σου φάνηκε περίεργη. Τώρα ξέρεις!!!  ;)
Στη φετινη προκήρυξη δεν χρειαζεται να καταθεσουμε τις παλιές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας αφου εχουμε μοριοδοτηθεί, πάρα μονο τη φετινή βεβαιωση...(όσοι έχουν δουλέψε φέτος).Στην αίτηση όμως, γράφουμε όλη την προυπήρεσία ή μόνο την καινούρια?ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182675
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)