*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60447 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
γνωρίζει κανείς πόσους πε19 πέρνουν στις επας της θεσαλονίκης;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......................
    • Προφίλ
Εγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".

Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?
Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Θα ήθελα να  ρωτήσω για αυτούς που ήταν αναπληρωτές τα προηγούμενα χρόνια οι ώρες μετριούνται από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ λες και είναι ωρομίσθιοι?
δηλαδή δεν μετράνε οι ώρες για περίοδο χριστουγέννων και πάσχα?γιατι αν μετράνε παρόλο που έκανα ένσταση πάλι δεν μου τις έχουν βάλει.
Πρώτη φορά ακούω να αφαιρούν την προϋπηρεσία που αντιστοιχεί στα δύο δεκαπενθήμερα των διακοπών.
Σε καμιά προκήρυξη δεν αναφέρει ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι πρέπει να μετράνε όλους τους μήνες,
όπως τους έχει η βεβαίωση προϋπηρεσίας που παρέχει η δευτεροβάθμια, με απευθείας μετατροπή σε ώρες!

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα ήθελα να  ρωτήσω για αυτούς που ήταν αναπληρωτές τα προηγούμενα χρόνια οι ώρες μετριούνται από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ λες και είναι ωρομίσθιοι?
δηλαδή δεν μετράνε οι ώρες για περίοδο χριστουγέννων και πάσχα?γιατι αν μετράνε παρόλο που έκανα ένσταση πάλι δεν μου τις έχουν βάλει.
Πρώτη φορά ακούω να αφαιρούν την προϋπηρεσία που αντιστοιχεί στα δύο δεκαπενθήμερα των διακοπών.
Σε καμιά προκήρυξη δεν αναφέρει ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι πρέπει να μετράνε όλους τους μήνες,
όπως τους έχει η βεβαίωση προϋπηρεσίας που παρέχει η δευτεροβάθμια, με απευθείας μετατροπή σε ώρες!
Γιατί εκπλήσσεσαι Lasid;;;;
Προσωπικά ως αναπληρωτής Πλήρους ωραρίου για τη χρονιά 11-12 ο ΟΑΕΔ μου έβγαλε λιγότερα μόρια από προϋπηρεσία σε σχέση με άλλου ατόμου που ήταν ωρομίσθιος στον ΟΑΕΔ (και δεν ειχε 21 ώρες/εβδομάδα)...
Έτσι κάνουν στον ΟΑΕΔ...Έχουν το σύστημα τους.... και μάλιστα μετράνε μέχρι 15/6 που λήγουν στον ΟΑΕΔ τα μαθήματα και όχι μέχρι 30/6!!!!
Στο ΟΑΕΔ λοιπόν, υπολογίζουν τα μόρια για όλους με καθεστώς ωρομισθίας (ανεξάρτητα αν εσύ ήσουν αναπληρωτής πλήρους ωραρίου)...Αφαιρώντας και τις αργίες (όχι μόνο διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα)!!!!!!!!
Αυτά για να μαθαίνουν και οι νεότεροι τι γίνεται στον ΟΑΕΔ......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Δεν γνώριζα ότι συμβαίνει αυτό. Το θέμα είναι ότι το 2003-2004 και το 2004-2005 Ο ΟΑΕΔ είχε προσλάβει ένα με δύο άτομα σε κάθε ειδικότητα με σύμβαση αναπληρωτή και τους υπόλοιπους ως ωρομίσθιους...τότε αποκλείεται να μην αναγνώριζε ολόκληρη την προϋπηρεσία του αναπληρωτή που εργάστηκε στον ίδιο φορέα!

Δεν είμαι σίγουρος...πρώτη φορά το "ακούω"...κανείς άλλος δεν το έχει πει ούτε στο pde, ούτε στα σχολεία του ΟΑΕΔ που δουλεύω τόσα χρόνια! Για αυτό εκπλήσσομαι lg.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
γνωρίζει κανείς πόσους πε19 πέρνουν στις επας της θεσαλονίκης;
Στην 1η και 2η ΕΠΑΣ που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο αποκλείεται να παίρνουν πάνω από 2 πληροφορικούς.
Αν είσαι ο πρώτος του πίνακα ΠΕ19 θα δουλέψεις, λογικά με πλήρες ωράριο. Οι δύο πρώτοι ΠΕ19 προηγούνται όλων γιατί έχουν πάνω από τα μόρια του πρώτου ΠΕ20. Ίσως ο ένας από τους δύο ΠΕ19 να δουλέψει στο Ωραιόκαστρο, εκτός αν εκεί προσλάβουν τρίτο πληροφορικό. Πάντως θεωρώ σίγουρο ότι και οι δύο ΠΕ19 θα δουλέψουν κανονικά, για άλλους δεν μπορώ να είμαι σίγουρος!

Αποσυνδεδεμένος lg

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Κι όμως ισχύει κανονικά!!!
Τα μόρια υπολογίζονται με καθεστώς ωρομισθίας... Κι αν φέτος μέτραγε η προϋπηρεσία μέχρι 15/6... το 15ήμερο 16-30/6 δεν θα υπολογιστεί ούτε για την επόμενη χρονιά..!!!!
Επίσης, αν κάποιος έχει master που του δίνει και παιδαγωγικό και είναι και στο αντικείμενο, μοριοδοτείται μόνο ως παιδαγωγικό (επειδή έχει περισσότερα μόρια 1200 αντι 1000) καθώς με τη λογική του ΟΑΕΔ ένα "χαρτί" μοριοδοτείται ΜΟΝΟΝ μια φορά...

Με αυτή τη λογική και μιλώντας τώρα υποθετικά πάντα, αν μετρούσαν και ξένες γλώσσες και κάποιος ήταν με πτυχίο εξωτερικού δεν θα έπαιρνε μοριοδότηση ξένης γλώσσας μόνο με πτυχίο αλλά θα χρειαζόταν και αντίστοιχο πιστοποιητικό ξένης γλώσσας.

Αυτά για ΟΑΕΔ....... :)

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;
Η αρχική αξιολόγηση γίνεται στην ΕΠΑΣ που ορίζεται σε κάθε Περιφέρεια και η αξιολόγηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή μετά τις ενστάσεις γίνεται από τη διοίκηση στον Άλιμο.
Ήσουν άμεσος και κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
...Καλή επιτυχία σε όλους ...και ...καλά ξεμπερδέματα σε μας που αδικηθήκαμε από την "εσφαλμένη" αξιολόγηση των προσόντων μας!
Παρακαλώ fofokir. Να είσαι καλά. Κι εγώ φέτος δεν περιμένω πρόσληψη στον ΟΑΕΔ, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.

Εύχομαι να διαψευστείς και να σε καλέσουν! :)
....Αδιάκριτη ερώτηση.... πέρυσι δούλεψες στον ΟΑΕΔ;;; Σε ρωτάω γιατί, αν δούλεψες  τι μπορεί να αλλάξει για σένα φέτος;;; Τι εννοείς "όπως έγιναν τα πράγματα";;;
Το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει από ΕΠΑΣ σε ΕΠΑΣ είναι το να μην υπάρξουν κάποια χρονιά μαθητές στην Α' Τάξη..... κάνω λάθος;;;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Δεν είναι μόνο η μη δημιουργία τμήματος πρώτης τάξης εξαιτίας έλλειψης εγγραφών μαθητών το πρόβλημα.
Σε σχέση με το 2010 τα τμήματα που εγκρίνει η διοίκηση του ΟΑΕΔ έχουν γίνει τα μισά πλέον. Οι ηλεκτρολόγοι επηρεάζονται και από τη μείωση του αριθμού τμημάτων άλλων ειδικότητων μιας που διδάσκουν ένα δίωρο μάθημα σε όλα τα μηχανολογικά τμήματα (μηχανικούς αυτοκινήτων, θερμοϋδραυλικούς, φανοποιούς, ηλεκτρονικούς κλπ).

Πέρυσι δούλευα στον ΟΑΕΔ, αλλά αυτή η μείωση τμημάτων, μαζί με την υψηλή μοριοδότηση της επαγγελματικής προϋπηρεσίας και τον περιορισμό της δήλωσης μόνο ενός νομού τις τελευταίες δύο χρονιές...δε θα μου επιτρέψει να δουλέψω. Πέρυσι παρότι δηλώναμε μόνο ένα νομό κατάφερα να έχω πρόσληψη. Φέτος είμαι 4ος στον ΟΑΕΔ που έκανα αίτηση και το αποκλείω επειδή εκεί δε μένει ούτε ένα πλήρες ωράριο καλά καλά!

Όλα αυτά έχουν αλλάξει για μένα φέτος και δε θα δουλέψω!
Μακάρι η ευχή σου να έβγαινε αληθινή, αλλά το θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο!

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Κατάλαβα...
Έχουν στενέψει τα πράγματα και στον ΟΑΕΔ, όπως παντού...

Καλή δύναμη και ό,τι καλύτερο! :)
Ας κρατάμε το ηθικό μας ακμαίο, τουλάχιστον, και να μην το βάζουμε κάτω!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Υπομονή κάνουμε...μέχρι να εκτελεστεί το ΦΕΚ μας από το υπουργείο παιδείας! Ηθικόν Ακμαίοτατο!  ;)

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πολύ χαίρομαι!!!!  :D
Τι αφορά αυτό το ΦΕΚ;;;  :o
...Όλο απορίες μου δημιουργείς!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
ΦΕΚ διορισμού έχουν μόνοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ 2008. Είμαι ένας από τους ασεπίτες που περιμένουν διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
Εγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".

Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?
Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 05:43:22 pm από lzdg »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144