0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Boldini στις Ιουλίου 30, 2012, 05:57:22 pmεπίσης κάποιος που ξέρει να μας πει!τι καίει πιο πολύ,το κλιματιστικό,το αερόθερμο, ή αλλογόνου; Το κλιματιστικό ειδικά στο ζεστό ξεχάστε το. Καίει όσο δεν πάει.... Υπάρχει για το χειμώνα όμως λύση κάτι ανάμεσα σε αερόθερμο και ηλεκτρικό καλοριφέρ. Πολύ οικονομικό. Το άφηνα όλο το βράδυ αναμένο στο δωμάτιο των παιδιών που είναι βορινό, εκτεθειμένο και βλέπει Πάρνηθα και τα πουλάκια μου δεν ξυπνούσαν συναχωμένα το πρωί. Και φυσικά αρκετά οικονομικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια από αερόθερμο. Πήρα πέρισι ένα και φέτος μετά τα Χριστούγεννα που έψαχνα για δεύτερο είχαν εξαντληθεί από παντού...
επίσης κάποιος που ξέρει να μας πει!τι καίει πιο πολύ,το κλιματιστικό,το αερόθερμο, ή αλλογόνου;
Παράθεση από: daffodils στις Ιουλίου 30, 2012, 06:48:44 pmΠαράθεση από: Boldini στις Ιουλίου 30, 2012, 05:57:22 pmεπίσης κάποιος που ξέρει να μας πει!τι καίει πιο πολύ,το κλιματιστικό,το αερόθερμο, ή αλλογόνου; Το κλιματιστικό ειδικά στο ζεστό ξεχάστε το. Καίει όσο δεν πάει.... Υπάρχει για το χειμώνα όμως λύση κάτι ανάμεσα σε αερόθερμο και ηλεκτρικό καλοριφέρ. Πολύ οικονομικό. Το άφηνα όλο το βράδυ αναμένο στο δωμάτιο των παιδιών που είναι βορινό, εκτεθειμένο και βλέπει Πάρνηθα και τα πουλάκια μου δεν ξυπνούσαν συναχωμένα το πρωί. Και φυσικά αρκετά οικονομικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια από αερόθερμο. Πήρα πέρισι ένα και φέτος μετά τα Χριστούγεννα που έψαχνα για δεύτερο είχαν εξαντληθεί από παντού...Θυμάσαι πώς λέγεται; Στείλε μου, αν θες, πμ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση!
Όταν για παράδειγμα χρειάζεται ένα παιδί ορθοδοντικό, πως μπορείς να βρεις την πιο συμφέρουσα λύση. Και μιλάμε για χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά πρωτίστως υγείας.
1)Εξετάστε εκ νέου τα πακέτα τηλεφωνίας και internet του παρόχου σας. Πιθανόν να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας επίσης καλά, ένα πακέτο πολύ φθηνότερο από αυτό που έχετε τώρα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι όταν υπογράψατε την σύμβαση που έχετε δεν πολυεξετάζατε τότε το κόστος(έλα μωρέ τώρα,για 10
σήμερα πήγα να αλλάξω λάδια στη Nissan και ρώτησα τους υπεύθυνους για το αέριο.μου είπαν ένα απόλυτο ΟΧΙ και μου εξήγησαν οτι η Nissan "απαγορεύει" την εγκατάσταση υγραερίου στα αυτοκίνητά της διότι μετά απο κανα δυο χρονάκια πάπαλα ο κινητήρας...δεν το συνιστά σε καμία περίπτωση.οπότε τέλος και η δική μου μουρμούρα