0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η απόφαση διάθεσης μιλά για ημέρες διάθεσης, άρα ποιος αγιασμός...από την ημερομηνία απόφασης (και τη συνεννόηση) πας κάθε μέρα στο σχολείο που ορίζεται (μέχρι λήξη διδακτικού ή ό,τι λέει η απόφαση ή όποια άλλη βγει)
Η απόφαση διάθεσης δεν έχει βγει ακόμη, βγαίνει από τη διεύθυνση σε δεύτερο χρόνο, και από την εμπειρία μου ως αναπληρωτής, ποτέ δεν αναφερόταν σε ημέρες διάθεσης αλλά σε ώρες συμπλήρωσης ωραρίου. Εφόσον δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα τι είδους διάθεση να υπάρχει τώρα; Επίσης, δεν έχεις ακούσει ότι όταν λήξουν τα μαθήματα (όχι το σχολικό έτος), ο εκπ/κός επιστρέφει στη σχολική μονάδα που ανήκει οργανικά (στην περίπτωση μου προσωρινά;)Η συνεννόηση των διευθυντών έπρεπε να γίνει, για να βγει εγκαίρως το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων, αλλά ως εκεί, κατά τη γνώμη μου.
Σε κάποιες διευθύνσεις εκπαίδευσης η απόφαση διάθεσης είναι λεπτομερέστατη και ορίζει όχι μόνο τις ώρες διάθεσης αλλά και τις ημέρες.Μσλιστα κάποιες φορές ορίζονται ακόμα και ποιες μέρες είναι κοινές μεταξύ σχολείων και ποσες όσες ώρες αντιστοιχουν σε κάθε σχολείο τις κοινές ημέρες
Αν είναι τόσο αναλυτικές, τότε σίγουρα θα κάνουν λόγο και για την έναρξη της διάθεσης, θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις από πότε γράφει η απόφαση, μήπως από την έναρξη των μαθημάτων; Έχει τύχει να δεις ημερομηνία νωρίτερα από τον αγιασμό, και αργότερη από τη λήξη των μαθημάτων;
Καλησπέρα, νεοδιόριστος ΠΕ86 σε α/θμια με διάθεση σε άλλα 3 σχολεία. Σήμερα έγινε επικοινωνία μεταξύ των διευθυντών για το πρόγραμμα μου (ποιες μέρες θα πηγαίνω σε κάθε σχολείο). Αυτό θα ισχύσει ΜΕΤΑ τον αγιασμό σωστά;Το ρωτώ επειδή μία διευθύντρια ενός σχολείου διάθεσης, ζήτησε να πάω την επόμενη εβδομάδα την ημέρα που έχει οριστεί να πηγαίνω εκεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό, σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη διευθύντρια ήδη έχει δείξει μια τάση για να μου αναθέσει εργασίες που δικαιωματικά δε θα πρέπει να κάνω (συμπληρώνω ωράριο εκεί). Ευχαριστώ
Μέχρι να υπάρξει επίσημη διαθεση, πηγαίνεις μόνο στο σχολείο οργανικής. Πολλές φορές τα σχολεία διάθεσης αλλάζουν. Εμείς τόσα χρόνια που είμαστε σε πέντε σχολεία (μόνιμοι) αυτό κανουμε
για διαφώτισέ μας κι εσύ , τους άσχετους : τι σημαίνει επίσημη διάθεση, δεν ισχύει από την ημερομηνία πράξης του πυσπε/πυσδε (την επομένη δηλαδή) αλλά όποτε σου κοινοποιηθεί; με κούριερ ή δικαστικό επιμελητή ; έχεις παρατηρήσει ότι τις πράξεις συμβουλίων με απόφαση τοποθέτησης διευθυντή εκπαιδευσης τις ανακοινώνουν και στις ιστοσελίδες και παραπέμπουμε στις πράξεις ανάληψης (εκτός αν ανήκετε σε ειδικότητες ή περιπτώσεις που δε σας θέλουν μέσα στα πόδια τους, το κατανοώ ). δηλαδή αν αλλάζουν οι διαθέσεις ανά δίμηνο , δεν πας μέχρι να κατασταλάξουν, αχαχαχα. τι μαθαίνουμε πρωί πρωί