0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ :)Θα περιμένω τοποθέτηση σύντομα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι η οριστική.Έμαθα ότι σε Αττική και Θεσσαλονίκη ψάχνουν....τα κενά για τους φιλολόγους.Καλή δύναμη συνάδελφοι
Αχ παιδιά φοβάμαι !!!!!!! Είμαι β ανατολική Αττική, βγαίνουν αύριο τα κενά και δεν ξέρω τι με περιμένει.... !!!!! Τρομάζω όταν σκέφτομαι Χαλκούτσι και Σκάλα Ωρωπού...
Και στην Κεφαλονιά μας έβαλαν να δηλώσουμε όλες τις περιοχές και όχι μόνο την περιοχή στην οποία διοριστήκαμε. Τελικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 08:37:12 pmΕπειδή συμμετείχα κι εγώ στη συζήτηση, λέγοντας την άποψη μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου δεν αφορούσε απαραίτητα τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα αλλά ήταν ένα γενικό σχόλιο για κάτι που συμβαίνει. Άλλο είναι το "αναλαμβάνω τις ευθύνες μου", δηλαδή θα πάω εκεί που επέλεξα να πάω και άλλο να κρίνω τα κακώς κείμενα που φυσικά μπορεί (και πρέπει) ο καθένας να το κάνει. Διότι το να γκρινιάζω επειδή θα πάω εκεί που επέλεξα, δεν έχει κανένα νόημα.Μάρκο, αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Αν και αρκετοί, που είναι πολύ ψηλά στον πίνακα, είναι και στην πρώτη φάση και κοντά στα σπίτια τους και δικαίως.Αρκετοί απ' τους αρκετούς που είναι πολύ ψηλά στον πίνακα είναι αδίκως εκεί, δυστυχώς.
Επειδή συμμετείχα κι εγώ στη συζήτηση, λέγοντας την άποψη μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου δεν αφορούσε απαραίτητα τα αμέσως προηγούμενα μηνύματα αλλά ήταν ένα γενικό σχόλιο για κάτι που συμβαίνει. Άλλο είναι το "αναλαμβάνω τις ευθύνες μου", δηλαδή θα πάω εκεί που επέλεξα να πάω και άλλο να κρίνω τα κακώς κείμενα που φυσικά μπορεί (και πρέπει) ο καθένας να το κάνει. Διότι το να γκρινιάζω επειδή θα πάω εκεί που επέλεξα, δεν έχει κανένα νόημα.Μάρκο, αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Αν και αρκετοί, που είναι πολύ ψηλά στον πίνακα, είναι και στην πρώτη φάση και κοντά στα σπίτια τους και δικαίως.