0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαι σίγουρα αθεράπευτη, αλλά αναπληρώτρια όμως λοιπόν, δηλώστε μόνο νησιά, είναι μαγευτική εμπειρία και δε θα έχετε άλλη τέτοια ευκαιρία.....
1.αρχιζοντας απο το ΥΓ του καρχαριου... πες πες , κοιτα μην ανακαλεσουν την εγκυκλιο και απο 70 τους κανουν ...40 τους διοριστεους...ικανη σ εχω ΚΑΙ γι αυτο!2. ο πανικος δεν ειναι ο καλυτερος συμβουλος σε νεοδιοριζομενο...η αποφασιστικοτητα για καλη χρονια , η καλη προαιρεση για τους συναδελφους, και κυριως η προσαρμοστικοτητα σε καθε πραγματικοτητα - αγονη ή "γονιμη"-, εγγυωνται να περασει καλα η διετια...3. οι αποκλεισμοι λογω καιρου ειναι μαλλον συχνοτεροι στην ξηρα...
Πολύ σωστά. Τώρα να δεις τι παγοκύστες θα πρέπει να έχουμε στο κεφάλι, για να μην καεί από τη μελέτη των περιοχών. Και ερωτώ, αυτή η μαυροΕύβοια κάθε χρόνο έβγαζε έστω τη Γ. Φέτος τίποτα; Μα τίποτα; Πάντως, με τις συγκεκριμένες ξηρές, δεν έχεις και άδικο ως προς τους αποκλεισμούς. Ειδικά αν κάνει πάλι κανένα χειμώνα όπως τον φετινό.
Νομίζω, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ότι η σειρά προτίμησης για τις περιοχές διορισμού που θα επιλέξει κανείς πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά ειδικά στις σημερινές δύσκολες οικονομικά εποχές. Μην αποφασίσετε επιπόλαια για το που θα πάτε ακούγοντας τον καθένα από εμάς να λέει τα δικά του όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι. Πριν επιλέξετε, έχετε χρόνο μέσα στο ΣΚ, ψάξτε το κόστος μετακίνησης, το κόστος ζωής και κυρίως ενοίκια, αν υπάρχει ιατρική περίθαλψη εκεί που θα πάτε. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό και μη το υποτιμάτε, ειδικά για όσους θα έχετε παιδιά μαζί σας το θεωρώ αυτονόητο ότι θα το ψάξε τε.Ο μισθός για την πρώτη χρονιά ή και μέχρι να σας αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία θα είναι ακόμη πιο πενιχρός από τον πενιχρό μισθό που θα παίρνετε μετά. Να λάβετε δε υπόψη σας ότι θα κάνετε να πληρωθείτε για δυο μήνες και πρέπει να έχετε κάτι στην άκρη για να μπορέσετε να ξοδέψετε.Σε κάποιες από τις περιοχές που σας δίνουν για επιλογή θα παίρνετε και το επίδομα προβληματικής και παραμεθορίου που είναι της τάξεως περίπου των 80 ευρώ καθαρά.Τέλος, ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή σας πρέπει να είναι τα μόρια που σας δίνουν τα σχολεία της περιοχής που θα επιλέξετε. Ψάξε τε τις σελίδες των ΔΔΕ και δείτε τα μόρια των σχολείων και σε ποια σημεία του νομού είναι. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που μπερδεύονται και πχ δηλώνουν την Α Κυκλάδων γιατί νομίζουν ότι περιλαμβάνει την Σύρο που θα ήθελαν να πάνε....Είναι άλλο να σας προκύψει μια περιοχή που δεν θα σας αρέσει και δεν θα την έχετε εσείς επιλέξει. Και άλλο να σας προκύψει μια περιοχή χάλια που θα την έχετε εσείς επιλέξει με επιπόλαιο τρόπο.Τώρα αυτά τα περί στα μικρά νησιά θα περάσεις καλά, θα κάνεις παρέες με τους συναδέλφους, ή επέλεξε νησιά με συχνή συγκοινωνία προσωπικά τα ακούω λίγο βερεσέ.Τι να την κάνεις τη συχνή συγκοινωνία? θα έχεις λεφτά να φεύγεις κάθε τόσο? Τις παρέες βρε παιδιά που θα τις κάνετε? έξω στα κλειστά ως επί το πλείστον καφενεία και ουζερί των μικρών νησιών ή και των μεγάλων? κι έστω ότι υπάρχουν μαγαζιά, ερωτώ ξανά θα σας φθάνουν τα λεφτά? Ή μη μου πείτε ότι θα κάνετε παρέα στα τεράστια σπίτια του ενός ή δυο δωματίων που θα σας νοικιάσουν.Τώρα, βέβαια αν έχετε τις "πλάτες" των δικών σας και δεν έχετε καμία άλλη υποχρέωση στη ζωής και είστε πάνω στο άνθος της ηλικίας σας μεταξύ 22-27 ΝΑΙ θα συμφωνήσω μαζί σας όλα είναι ωραία και μέσα στη τρελή χαρά. (Δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας ή μομφής γι' αυτή την ομάδα συναδέλφων, αντίθετα τους χαίρομαι έως και τους ζηλεύω).Καλά κουράγια και καλή συνέχεια σε όλους
το παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 25, 2012, 01:25:42 amτο παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?Άντε, καλά τώρα, συμφωνώ.