0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς psych@ra οτι ο στρατός σου στερεί το δικαίωμα;Σε πήραν φαντάρο;Εγώ πάντως θέλω να πιστεύω πως θα ανοίξουν θέσεις και στα δημοτικά.Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνουν τα παιδάκια μόνο ξένες γλώσσες και όχι πληροφορική.Κάτι θα γίνει...
Ατυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες μέσα στα σχολεία και απ'έξω, δολοφονίες...να συνοδεύσουν πενθήμερη και να τους απολύσουν μετά από σκάνδαλα!!!Μήπως σου έβαλα ιδέες?
Παράθεση από: john-pe20 στις Αυγούστου 14, 2007, 12:27:10 amΌχι, έχω απολυθεί. Εννοώ ότι αν δεν υπήρχε η στέρηση ενός χρόνου από το στρατό, θα ήμουν και γω στους τυχερούς που διορίστηκαν την προηγούμενη χρονιά. Όλες οι συμφοιτήτριές μου που ακολούθησαν το δρόμο του εκπαιδευτικού, είναι διορισμένες τώρα! Από δω και πέρα, ελπίδες δεν υπάρχουν. Παρά μόνο με τα δημοτικά. Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι που έχουν σχέση με το αντικείμενο μας, να κινητοποιηθούν και να δράσουν με επιτυχία..
Τέλος στους διορισμούς εκπαιδευτικών ΠΕ19, ΠΕ20 μέχρι να μπει το μάθημα της πληροφορικής στα δημοτικά.Για άλλη μια φορά ο στρατός μου στέρησε το δικαίωμα για μια επιθυμητή θέση...Αν ήμουν ωρομίσθιος ένα χρόνο πριν, τώρα θα ήμουν διορισμένος.Υπάρχει περίπτωση να πάρει σύνταξη κάποιος εκπαιδευτικός της ειδικότητας μας τα επόμενα δέκα χρόνια; Όχι.Άρα οι διορισμοί μας θα γίνονται με το ...σταγονόμετρο από εδώ και πέρα...
Παράθεση από: psych@ra στις Αυγούστου 14, 2007, 04:20:14 amΠαράθεση από: john-pe20 στις Αυγούστου 14, 2007, 12:27:10 amΌχι, έχω απολυθεί. Εννοώ ότι αν δεν υπήρχε η στέρηση ενός χρόνου από το στρατό, θα ήμουν και γω στους τυχερούς που διορίστηκαν την προηγούμενη χρονιά. Όλες οι συμφοιτήτριές μου που ακολούθησαν το δρόμο του εκπαιδευτικού, είναι διορισμένες τώρα! Από δω και πέρα, ελπίδες δεν υπάρχουν. Παρά μόνο με τα δημοτικά. Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι που έχουν σχέση με το αντικείμενο μας, να κινητοποιηθούν και να δράσουν με επιτυχία..Φίλε δεν είσαι ο μόνος που του στέρησε ο Στρατός αυτό το δικαίωμα.... και εγώ περίσυ έτσι την πάτησα και τώρα όλες οι συμφοιτήτριές μου με μια χρονιά προυπηρεσία διορίστηκαν!!! Μας Γ..@#@#$@#!! ο στρατός ένα χρόνο για το τίποτα ...... και ιδιαίτερα στην εποχή μας δεν θα έπρεπε να δίνουμε τόσο χρόνο να κάνουμε τόσο ανούσια πράγματα.
Καλημέρα, ίσως να γίνουν από 1 σε 2 οι ώρες της πληροφορικής στο γυμνάσιο...