*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267600 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #336 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:42:54 pm »
Ναι, αλλά εμένα θα με προσπεράσουν 200 άτομα από κάτω μου που τώρα έχουν λιγότερα μόρια!!! Συγνώμη αν ακούγομαι εγωίστρια, αλλά περίμενα 4 χρόνια στην ανεργία και φέτος που πήγε να μου κάτσει θα μείνω άλλα 4 χρόνια απ' έξω! Κι όλ' αυτά χωρίς να ξέρω τις επιλογές μου, μας έφεραν προ τετελεσμένων. Εγώ εκεί σκάω, για τη συντρηπτική πλειοψηφία δε θα υπάρξουν διαφορές στη σειρά.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:20 »

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #337 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:44:25 pm »
είναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..
Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα;
Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.
Ακριβώς και γω έτσι το σκέφτομαι και θεωρώ πως είναι απόλυτα δίκαιο να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία μας! Με όποιον νόμο ήταν τότε!

Sorry παιδιά που θα σας τη χαλάσω αλλά και'γω συμφωνώ με την προσμέτρηση της προυπηρεσίας.Εξάλλου πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή , δεν μπορεί , θα  ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Απλά παίρνεις τα ρίσκα σου.Και για όσους σκέφτονται ότι θα μείνουν πίσω στον πίνακα ,σκεφτείτε ότι τα άτομα που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ,με αυτό το πλεονέκτημα δηλαδή ,δήλωναν μόνο ένα μέρος και ας έφευγαν σε επόμενη φάση.Επομένως και αυτές επηρεάζονται αφού και ένας μήνας κάνει τη διαφορά και άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στον πίνακα.Δεν είναι λοιπόν άδικο και γι'αυτές που με 5η χρονιά αναπλήρωσης θα μείνουν πίσω;Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Δίκαια πράγματα.Και για να σας προλάβω και΄γω φέτος δήλωσα μόνο Αττική και δεν έφυγα α' φάση εξαιτίας αυτής της επιλογής.

Αποσυνδεδεμένος mel1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #338 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:50:02 pm »
Ο νομος ειναι νομος ...δεν γινεται αιφνιδιαστικα να αλλαξει κατι που τον καταπατα και δημιουργει αδικιες.

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #339 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:50:26 pm »
Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι ο καθένας έχει δίκιο απ'τη δική του πλευρά, συμφωνώ να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία αν και ξέρω ότι μπορεί να με περάσουν κάποιοι στον πίνακα. Φέτος θα δουλέψω 5η χρονιά έχω πάνω από 55 μόρια, θα το θεωρούσα όμως πολύ άδικο αν δούλευα 2 χρόνια και είχα μηδενική προϋπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:20 »

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Απ:
« Απάντηση #340 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:51:56 pm »
           Sorry παιδιά που θα σας τη χαλάσω αλλά και'γω συμφωνώ με την προσμέτρηση της προυπηρεσίας.Εξάλλου πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή , δεν μπορεί , θα  ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Απλά παίρνεις τα ρίσκα σου.Και για όσους σκέφτονται ότι θα μείνουν πίσω στον πίνακα ,σκεφτείτε ότι τα άτομα που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ,με αυτό το πλεονέκτημα δηλαδή ,δήλωναν μόνο ένα μέρος και ας έφευγαν σε επόμενη φάση.Επομένως και αυτές επηρεάζονται αφού και ένας μήνας κάνει τη διαφορά και άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στον πίνακα.Δεν είναι λοιπόν άδικο και γι'αυτές που με 5η χρονιά αναπλήρωσης θα μείνουν πίσω;Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Δίκαια πράγματα.Και για να σας προλάβω και΄γω φέτος δήλωσα μόνο Αττική και δεν έφυγα α' φάση εξαιτίας αυτής της επιλογής

Εντάξει, δεν είμαι η μοναδική λοιπον που σκέφτομαι όπως εσύ :P
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #341 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:52:47 pm »
Παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική: οι νόμοι είναι κουρελόχαρτα, άρα κάποια στιγμή θα καταργηθούν (αναδρομικά) οπότε, ας προσέχατε! Η αδικία είναι ότι όλα θα γίνουν αναδρομικά. Τέλος πάντων, πρέπει κάποιος να βρεθεί στη θέση μου για να με καταλάβει προφανώς.
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #342 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:54:22 pm »
Αυτο ειναι το προσωπικο συμφερον ομως., δεν ειναι το δικαιο . Αποψη μου φυσικα.
Ξέρεις κάτι mel1; Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο... Πλέον  κοιτάμε όλοι τον εαυτό μας...μπας και μπορέσουμε να προλάβουμε! Όλοι έτσι σκέφτονται, πίστεψέ με!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:57:17 pm από Astropeleki »
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #343 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:55:52 pm »
Ναι, αλλά εμένα θα με προσπεράσουν 200 άτομα από κάτω μου που τώρα έχουν λιγότερα μόρια!!! Συγνώμη αν ακούγομαι εγωίστρια, αλλά περίμενα 4 χρόνια στην ανεργία και φέτος που πήγε να μου κάτσει θα μείνω άλλα 4 χρόνια απ' έξω! Κι όλ' αυτά χωρίς να ξέρω τις επιλογές μου, μας έφεραν προ τετελεσμένων. Εγώ εκεί σκάω, για τη συντρηπτική πλειοψηφία δε θα υπάρξουν διαφορές στη σειρά.
Ναι αλλά σκέψου ότι αυτά τα 4 χρόνια που εσύ περίμενες, αυτά τα άτομα είχαν δηλώσει να πάνε παντού, και πήγαν! Ούτε και γι αυτούς είναι δίκαιο! Σωστά;
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #344 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:02:05 pm »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:07:28 pm »
εαν πάλι το είχαν εφαρμόσει από φέτος εγώ θα δούλευα τώρα!!!!!!!!!!   :o :o :o :o

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:08:56 pm »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:09:18 pm »
           Sorry παιδιά που θα σας τη χαλάσω αλλά και'γω συμφωνώ με την προσμέτρηση της προυπηρεσίας.Εξάλλου πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή , δεν μπορεί , θα  ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Απλά παίρνεις τα ρίσκα σου.Και για όσους σκέφτονται ότι θα μείνουν πίσω στον πίνακα ,σκεφτείτε ότι τα άτομα που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ,με αυτό το πλεονέκτημα δηλαδή ,δήλωναν μόνο ένα μέρος και ας έφευγαν σε επόμενη φάση.Επομένως και αυτές επηρεάζονται αφού και ένας μήνας κάνει τη διαφορά και άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στον πίνακα.Δεν είναι λοιπόν άδικο και γι'αυτές που με 5η χρονιά αναπλήρωσης θα μείνουν πίσω;Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Δίκαια πράγματα.Και για να σας προλάβω και΄γω φέτος δήλωσα μόνο Αττική και δεν έφυγα α' φάση εξαιτίας αυτής της επιλογής

Εντάξει, δεν είμαι η μοναδική λοιπον που σκέφτομαι όπως εσύ :P

καλημερα κι απο μενα!!!συνφωνω απολυτα με raniasop και αστροπελεκι!!απο περυσι βρε παιδια ο Μπρατης ειχε ανακοινωσει κατα τον Φεβρουαριο επανηλλημενα οτι προκειται ν'αλλαξει το καθεστως με το κλειδωμα των πινακων αλλα προφανως οι εκλογες προλαβαν κι εμεινε το θεμα πισω.
ενταξει υπαρχει ο νομος δεν αμφιβαλλω, ναι μα ο νομος μιλουσε για κλειδωμα πινακων εως τον επομενο ασεπ που πιθανολογουνταν να πραγματοποιηθει το 11, δεν εγινε τοτε, μετα το 12, δεν εγινε τοτε μετα το 13, και παλι δεν γινεται. Τωρα μιλαμε για το 15 κι αν...........δηλ βρε παιδια σας φαινεται δικαιο επι περιπου 5 χρονια καποια ατομα να τρεχουν σε νησια και σε ραχουλες να τους φευγουν τα μισα λεφτα της χρονιας της αναπληρωσης σε ταξιδιωτικα, ενοικια, βενζινες κλπ. και καποιοι αλλοι με της σιγουρια της θεσης τους να δηλωνουν μια περιοχη και καθε χρονο να ειναι στον τοπο τους???!!!!!! sorry αλλα το θεωρω εντελως αδικο

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:10:25 pm »
Ναι, και πάλι... είναι το ρίσκο που παίρνεις! Και γω θα τσαντιζόμουν, όπως κάθε φορά τσαντίζομαι αν χάνω θέση στον πίνακα (μου περνάει αμέσως...δεν θα σκάσω κιολας), αλλά και τι να κάνεις; Αφού δεν δηλώνεις να πας παντού, και δεν αναφέρομαι σε σένα με το β ενικό, εννοώ όλες μας που πήραμε αυτό το ρίσκο (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι), τότε είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε προσπέραση γίνει!
Όχι, δεν είσαι! Αν ο νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:12:53 pm »
fefyp συμφωνώ έτσι όπως το θέτεις, αλλά ας το έλεγαν από τον Ιούλιο. Ή τον Αύγουστο του 2013 να αρχίσει να προσμετράται η προϋπηρεσία από εκείνη τη στιγμή (όλοι θα έβαζαν έτσι το κουτάκι), αλλά όχι στα μέσα της χρονιάς, όταν ο άλλος έχει κάνει την αίτησή του με άλλο νόμο!
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144