0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mel1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:23:05 pmΠαράθεση από: ioanna.n. στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:50:11 amείναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα; Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.Ακριβώς και γω έτσι το σκέφτομαι και θεωρώ πως είναι απόλυτα δίκαιο να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία μας! Με όποιον νόμο ήταν τότε!
Παράθεση από: ioanna.n. στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:50:11 amείναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα; Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.
είναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..
Sorry παιδιά που θα σας τη χαλάσω αλλά και'γω συμφωνώ με την προσμέτρηση της προυπηρεσίας.Εξάλλου πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή , δεν μπορεί , θα ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Απλά παίρνεις τα ρίσκα σου.Και για όσους σκέφτονται ότι θα μείνουν πίσω στον πίνακα ,σκεφτείτε ότι τα άτομα που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ,με αυτό το πλεονέκτημα δηλαδή ,δήλωναν μόνο ένα μέρος και ας έφευγαν σε επόμενη φάση.Επομένως και αυτές επηρεάζονται αφού και ένας μήνας κάνει τη διαφορά και άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στον πίνακα.Δεν είναι λοιπόν άδικο και γι'αυτές που με 5η χρονιά αναπλήρωσης θα μείνουν πίσω;Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Δίκαια πράγματα.Και για να σας προλάβω και΄γω φέτος δήλωσα μόνο Αττική και δεν έφυγα α' φάση εξαιτίας αυτής της επιλογής
Αυτο ειναι το προσωπικο συμφερον ομως., δεν ειναι το δικαιο . Αποψη μου φυσικα.
Ναι, αλλά εμένα θα με προσπεράσουν 200 άτομα από κάτω μου που τώρα έχουν λιγότερα μόρια!!! Συγνώμη αν ακούγομαι εγωίστρια, αλλά περίμενα 4 χρόνια στην ανεργία και φέτος που πήγε να μου κάτσει θα μείνω άλλα 4 χρόνια απ' έξω! Κι όλ' αυτά χωρίς να ξέρω τις επιλογές μου, μας έφεραν προ τετελεσμένων. Εγώ εκεί σκάω, για τη συντρηπτική πλειοψηφία δε θα υπάρξουν διαφορές στη σειρά.
Παράθεση από: raniasop στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:44:25 pm Sorry παιδιά που θα σας τη χαλάσω αλλά και'γω συμφωνώ με την προσμέτρηση της προυπηρεσίας.Εξάλλου πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα το ενδεχόμενο ότι κάποια στιγμή , δεν μπορεί , θα ξεκλειδώσουν οι πίνακες.Απλά παίρνεις τα ρίσκα σου.Και για όσους σκέφτονται ότι θα μείνουν πίσω στον πίνακα ,σκεφτείτε ότι τα άτομα που είναι πολύ μπροστά στον πίνακα ,με αυτό το πλεονέκτημα δηλαδή ,δήλωναν μόνο ένα μέρος και ας έφευγαν σε επόμενη φάση.Επομένως και αυτές επηρεάζονται αφού και ένας μήνας κάνει τη διαφορά και άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στον πίνακα.Δεν είναι λοιπόν άδικο και γι'αυτές που με 5η χρονιά αναπλήρωσης θα μείνουν πίσω;Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Δίκαια πράγματα.Και για να σας προλάβω και΄γω φέτος δήλωσα μόνο Αττική και δεν έφυγα α' φάση εξαιτίας αυτής της επιλογήςΕντάξει, δεν είμαι η μοναδική λοιπον που σκέφτομαι όπως εσύ
Ναι, και πάλι... είναι το ρίσκο που παίρνεις! Και γω θα τσαντιζόμουν, όπως κάθε φορά τσαντίζομαι αν χάνω θέση στον πίνακα (μου περνάει αμέσως...δεν θα σκάσω κιολας), αλλά και τι να κάνεις; Αφού δεν δηλώνεις να πας παντού, και δεν αναφέρομαι σε σένα με το β ενικό, εννοώ όλες μας που πήραμε αυτό το ρίσκο (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι), τότε είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε προσπέραση γίνει!