*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 266981 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nora Kak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1050 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:26:09 am »
Ε ναι... μας μαλώνει ο καθένας λες και είμαστε μωρά...  ;D
Η παιδική ηλικία δείχνει τον άνθρωπο, όπως η αυγή την ημέρα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:21:06 »

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1051 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:43:08 am »
καλημέρα σας  και ...επιστροφή στο θέμα του τόπικ!  σιγή ιχθύος ακόμα και από τον Μπράτη. λέτε με την τροϊκα εδώ (ως συνήθως)  να αποφεύγουν να κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών??   χθες κάπου διάβαζα οτι η τροικα επειμένει  για περισσοτερες  περικοπές σε 4 υπουργεία και εννοειται οτι μέσα σε αυτά είναι και το υπουργείο παιδείας.
μήπως να παίρναμε τηλεφωνο στο υπουργείο??

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1052 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:49:38 am »
καλημέρα σας  και ...επιστροφή στο θέμα του τόπικ!  σιγή ιχθύος ακόμα και από τον Μπράτη. λέτε με την τροϊκα εδώ (ως συνήθως)  να αποφεύγουν να κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών??   χθες κάπου διάβαζα οτι η τροικα επειμένει  για περισσοτερες  περικοπές σε 4 υπουργεία και εννοειται οτι μέσα σε αυτά είναι και το υπουργείο παιδείας.
μήπως να παίρναμε τηλεφωνο στο υπουργείο??
    sophia_ πήρα στο υπουργείο το έγραψα και σε προηγούμενο μνμ και μου είπαν οτι δεν ξέρουν τίποτα ακόμη μπορεί για παρασκευή μπορεί και όχι.......

Αποσυνδεδεμένος mardim

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1053 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:04:35 pm »
αρχίζω να πιστευω ότι δεν θα βγει ουτε την παρασκευη..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:21:06 »

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1054 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:11:00 pm »
μολις πήρα τηλ. στο υπουργείο και η ευγενική κυρία μου είπε οτι εμεις είμαστε ετοιμοι αλλά λείπει ο υπουργός για να τις υπογράψει, άρα μου λέει απο Δευτέρα, εκτός και αν επιστρέψει την Παρασκευή και υπογράψει τότε..  μέσα στην ταραχή μου από αυτά που άκουγα δεν σκέφτηκα να ρωτήσω αριθμό φάσης.   αν τώρα κάποιος από σας θέλει να πάρει να ρωτήσει το τηλέφωνο που πήρα ειναι το 2103442281 (τμήμα διορισμών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης)

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1055 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:39:45 pm »
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει η λασπολογία.

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1056 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:41:57 pm »
Δημήτρης Μπράτης‎
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ.ΜΕΤΑ ΘΑ

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1057 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:50:23 pm »
εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω κύριο αιρετό...δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι μάχεται για τους νηπιαγωγούς...πριν δύο χρόνια που ήταν στη Δοε και ζητήσαμε υποστήριξη για τη δικαστική διαμάχη των αδιορίστων η ερωτηση του πριν μας διώξει ήταν αν υπήρχαν δάσκαλοι σε αυτήν την ομάδα και όταν του είπαμε ότι είναι 2-3 από τα 300και άτομα...δεν μας έδειξε καμια σημασία...παρόλαυτα...πλέον είναι αιρετός και χρειάζεται την ψήφο μας...για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιήθηκε καλύτερα...

Το ξέρω πως δυστυχώς στην Ελλάδα έχει χαθεί το δίκιο...Σκέψου όμως, εάν ένας από εσάς που ακούσατε τα λόγια του Μπράτη, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, έστω κι ανώνυμα, έγραφε αυτό που συνέβη στον τοίχο του...Θα γινόταν χαμός!!!!Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι μαζικό!!Είτε εργαστούμε είτε όχι. Έχω αναρτήσει στη σελίδα του Μπράτη το γεγονός που συνέβη στην Αθήνα. Εάν θέλεις, έστω και με ψεύτικο όνομα, ανάρτησε αυτός που μας έγραψες εδώ...Είμαι σίγουρη, πως θα γράψουν κι άλλοι συνάδελφοι...Κατανοώ πως αρκετοί φοβούνται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάψουν να μας αντιμετωπίζουν σαν νταντάδες!!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1058 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 01:06:54 pm »
Δημήτρης Μπράτης‎
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ.ΜΕΤΑ ΘΑ
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος gth

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1059 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 01:11:18 pm »
Έμαθε κανείς για τα κενά στην Αθήνα;Θα τα φανερώσουν ή τα κρύβουν ακόμα;

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1060 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 01:14:37 pm »
άντε παιδιά να βγουν να ησυχάσουμε.....δεν παλεύεται άλλο , είμαι λες και ένα μήνα έχω πατήσει pause στη ζωή μου και ζω για την μέρα που θα βγουν..... ε ρε και να με ξανά προσπεράσει το σύστημα.....εκεί να δω πως θα την παλέψω...αηδία έχω καταντήσει...

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1061 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 01:17:58 pm »
http://www.pde.gr/index.php?page=5493

Παραιτήσεις νηπιαγωγών!

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1062 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 01:33:26 pm »
εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω κύριο αιρετό...δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι μάχεται για τους νηπιαγωγούς...πριν δύο χρόνια που ήταν στη Δοε και ζητήσαμε υποστήριξη για τη δικαστική διαμάχη των αδιορίστων η ερωτηση του πριν μας διώξει ήταν αν υπήρχαν δάσκαλοι σε αυτήν την ομάδα και όταν του είπαμε ότι είναι 2-3 από τα 300και άτομα...δεν μας έδειξε καμια σημασία...παρόλαυτα...πλέον είναι αιρετός και χρειάζεται την ψήφο μας...για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιήθηκε καλύτερα...

Το ξέρω πως δυστυχώς στην Ελλάδα έχει χαθεί το δίκιο...Σκέψου όμως, εάν ένας από εσάς που ακούσατε τα λόγια του Μπράτη, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, έστω κι ανώνυμα, έγραφε αυτό που συνέβη στον τοίχο του...Θα γινόταν χαμός!!!!Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι μαζικό!!Είτε εργαστούμε είτε όχι. Έχω αναρτήσει στη σελίδα του Μπράτη το γεγονός που συνέβη στην Αθήνα. Εάν θέλεις, έστω και με ψεύτικο όνομα, ανάρτησε αυτός που μας έγραψες εδώ...Είμαι σίγουρη, πως θα γράψουν κι άλλοι συνάδελφοι...Κατανοώ πως αρκετοί φοβούνται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάψουν να μας αντιμετωπίζουν σαν νταντάδες!!!!

το θέμα σου είναι να πλήξεις τον Μπράτη και κάθε άλλον που ασχολείται με τα συνδικαλιστικά?? ή να διεκδικήσεις το δίκιο σου με αγώνα και όχι επίθεση σε συγκεκριμένα άτομα.Καλώς ή κακώς για τους μη διορισμούς και την αναμονή μας φταίνε τα από πάνω κεφάλια.εγώ όταν έγινε το σκηνικό το ανάρτησα στο προσωπικό μου χώρο στο fb...πήγε ο δικηγόρος μας από την προσφυγή στη Δόε και έγινε χαμός μην ανησυχείς...από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα τι έγινε πριν 2 χρόνια αλλά τι γίνεται τώρα...ο moderatos μπορεί να είπε και τη δική του άποψη αλλά το σωστό είναι να μην κατηγορούμε άτομα σε topic που δεν έχει σχέση με αυτό...η αγανάκτηση όλων είναι λογική αλλά με μέτρο βρε παιδιά..

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1063 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 02:23:02 pm »
Έκανα ευγενικά μία παράκληση.Κάποιοι θίχτηκαν και το εξέλιξαν σε αντιπαράθεση,που δεν προτίθεμαι για κανένα λόγο να συνεχίσω, σεβόμενη κυρίως όσους περιμένουν τη β φάση αναπληρωτών.
Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι μηνύματα χωρίς στοιχεία που  προσβάλλουν μέλη του φόρουμ ή άτομα εκτός φόρουμ θα διαγράφονται  από εδώ και μπρος εξολοκλήρου και χωρίς καμία προειδοποίηση.
Καλό μεσημέρι σε όλους!
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)