0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σας και ...επιστροφή στο θέμα του τόπικ! σιγή ιχθύος ακόμα και από τον Μπράτη. λέτε με την τροϊκα εδώ (ως συνήθως) να αποφεύγουν να κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών?? χθες κάπου διάβαζα οτι η τροικα επειμένει για περισσοτερες περικοπές σε 4 υπουργεία και εννοειται οτι μέσα σε αυτά είναι και το υπουργείο παιδείας.μήπως να παίρναμε τηλεφωνο στο υπουργείο??
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει η λασπολογία.
εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω κύριο αιρετό...δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι μάχεται για τους νηπιαγωγούς...πριν δύο χρόνια που ήταν στη Δοε και ζητήσαμε υποστήριξη για τη δικαστική διαμάχη των αδιορίστων η ερωτηση του πριν μας διώξει ήταν αν υπήρχαν δάσκαλοι σε αυτήν την ομάδα και όταν του είπαμε ότι είναι 2-3 από τα 300και άτομα...δεν μας έδειξε καμια σημασία...παρόλαυτα...πλέον είναι αιρετός και χρειάζεται την ψήφο μας...για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιήθηκε καλύτερα...
Δημήτρης ΜπράτηςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ.ΜΕΤΑ ΘΑ
Παράθεση από: baboulino στις Οκτωβρίου 03, 2012, 12:17:33 amεγώ πάντως από προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω κύριο αιρετό...δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι μάχεται για τους νηπιαγωγούς...πριν δύο χρόνια που ήταν στη Δοε και ζητήσαμε υποστήριξη για τη δικαστική διαμάχη των αδιορίστων η ερωτηση του πριν μας διώξει ήταν αν υπήρχαν δάσκαλοι σε αυτήν την ομάδα και όταν του είπαμε ότι είναι 2-3 από τα 300και άτομα...δεν μας έδειξε καμια σημασία...παρόλαυτα...πλέον είναι αιρετός και χρειάζεται την ψήφο μας...για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιήθηκε καλύτερα...Το ξέρω πως δυστυχώς στην Ελλάδα έχει χαθεί το δίκιο...Σκέψου όμως, εάν ένας από εσάς που ακούσατε τα λόγια του Μπράτη, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, έστω κι ανώνυμα, έγραφε αυτό που συνέβη στον τοίχο του...Θα γινόταν χαμός!!!!Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι μαζικό!!Είτε εργαστούμε είτε όχι. Έχω αναρτήσει στη σελίδα του Μπράτη το γεγονός που συνέβη στην Αθήνα. Εάν θέλεις, έστω και με ψεύτικο όνομα, ανάρτησε αυτός που μας έγραψες εδώ...Είμαι σίγουρη, πως θα γράψουν κι άλλοι συνάδελφοι...Κατανοώ πως αρκετοί φοβούνται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάψουν να μας αντιμετωπίζουν σαν νταντάδες!!!!