0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιλέγουμε περιοχές μετάθεσης...μέχρι πέρισυ ο αριθμός επιλογών ήταν 15, δε ξέρω αν αλλάξει κάτι φέτος.
στην περιοχή μετάθεσης τι συμπληρώνουμε;στην αρχη της αίτησης
προφανώς τώρα με την εγκύκλιο τρέχω κι εγώ όπως όλοι ( και ναι, αύριο θα είμαι στο γραφείο) ως εκ τούτου δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα ( συν τοις άλλοις, γιιορτάζουν και οι Θανάσηδες σήμερα και έχω να πάω και κει..).Πολύ πολύ σύντομα και ξέροντας πως δεν απαντάω σε όλους και σε όλα ( από αύριο σιγά σιγά θα ξεκινήσω) λέω τα εξής :1. δεν χρειάζεται να υπολογίσετε τα μόρια εσείς -το κάνει το σύστημα αυτόματα στην κάθε ΔΔΕ 2. στην στήλη τύπος υπηρέτησης γράφετε διάθεση πυσδε (αν δεν έχετε οργανική ) , οργανικά ( αν έχετε οργανική) , απόσπαση αν υπηρετείτε με απόσπαση , και αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ιδιωτική εκπαίδευση αναλόγως.αναγράφετε τα ακριβή διαστήματα απο την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στη δδε ( για νεοδιόριστους και αναπληρωτές) και α πο την ημερομηνία ανάληψης στο σχολειο για μόνιμους - όχι νεοδιόριστους - και ωρομίσθιους. για ωρομίσθιους γράφετε τις ώρες ανά σχολείο ( όχι συνολικά ) εκεί που λέει να γράψετε τα μόρια πχ αναγράφετε 1ο λύκειο περιστερίου, 2 ημέρες 254 ώρες. ημέρες γράφετε 5. Γράφετε λιγότερες ημέρες ( αλλά στο σύνολο των 5 εργάσιμων ανά εβδομάδα ) αν παράλληλα διδάσκετε και σε άλλα σχολεια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ μοριοδότησης ( είτε προς τα πάνω ειτε προς τα κάτω). Πχ γράφετε 1ο λύκειο περιστερίου, ωρομίσθιος, 2 ημέρες από 12/9/2010 έως 21/06/2011 ώρες 2543ο λυκειο ανδραβίδας , ωρομισθιος, 3 ημέρες απο 12/9/2010 έως 21/06/2011 ώρες 108 3ο λύκειο άρτας , αναπληρωτής, 5 ημέρες απο 12/9/2011 έως 30/06/2012 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΟΥΚΑ , ωρομισθιος, 4 ημέρες απο 1/9/2002 εως 31/8/2003 4 μήνες, 7 ημέρες ( εδώ γράφετε ακριβώς το διάστημα που αναγράφεται στην σχετική βεβαίωση υπηρεσίας .Λύκειο Bielefeld , απόσπαση, 5 ημέρες απο 1/9/2005 έως 31/8/2009 Δεν γράφετε καθόλου προϋπηρεσία που τυχον έχετε σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ/ ΝΕΛΕ/ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. Αν έχετε αναγνωρισμένη προϋπηρεσία σε Δημόσια ΙΕΚ / ΑΕΙ/ ΤΕΙ/