0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Fofaki στις Ιανουαρίου 19, 2013, 01:41:52 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 19, 2013, 01:00:28 pmΠαράθεση από: papakas στις Ιανουαρίου 19, 2013, 12:50:21 pmαν περσυ εκανες αίτηση μόνο για βελτιωση και όχι μεταθεση και έγραψες αναλυτικα τις τοποθετησεις σου χρειαζεται να τις ξαναγραψεις?όχι μονο την φετινή. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΩΣ : θα πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη - μια ως 23/12 με τις παλιές περιοχές μετάθεσης και μία απο εκει και μετά με τις νέες περιοχές μετάθεσης.Μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο,δεν το εχω καταλάβει!Θα στειλουμε στη διευθυνση που ανηκουμε δυο αιτησεις;Eγω ανήκω στη Γ'Φωκιδας.Θα πρεπει τωρα να γραψω σκετο Φωκιδα μια που αλλαξαν οι περιοχες μεταθεσης;Ισχυει αυτο και για την περιοχη εντοπιοτητας;Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!!!στην ίδια αίτηση θα το γράψεις : στο Πεδίο "υπηρετήσεις' θα γράψεις πχ απο 1/9/12 έως 23/12/2012 διάθεση ΠΥΣΔΕ, 5 ημέρες, Γ/σιο Ευπαλίου ( Γ' Φωκίδας) από 24/12/2012 έως 31/8/2013 διάθεση ΠΥΣΔΕ , 5 ημέρες, Γ/σιο Ευπαλία ( Δ.Ε.Φωκιδας) το Δ.Ε. για Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 19, 2013, 01:00:28 pmΠαράθεση από: papakas στις Ιανουαρίου 19, 2013, 12:50:21 pmαν περσυ εκανες αίτηση μόνο για βελτιωση και όχι μεταθεση και έγραψες αναλυτικα τις τοποθετησεις σου χρειαζεται να τις ξαναγραψεις?όχι μονο την φετινή. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΩΣ : θα πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη - μια ως 23/12 με τις παλιές περιοχές μετάθεσης και μία απο εκει και μετά με τις νέες περιοχές μετάθεσης.Μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο,δεν το εχω καταλάβει!Θα στειλουμε στη διευθυνση που ανηκουμε δυο αιτησεις;Eγω ανήκω στη Γ'Φωκιδας.Θα πρεπει τωρα να γραψω σκετο Φωκιδα μια που αλλαξαν οι περιοχες μεταθεσης;Ισχυει αυτο και για την περιοχη εντοπιοτητας;Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!!!
Παράθεση από: papakas στις Ιανουαρίου 19, 2013, 12:50:21 pmαν περσυ εκανες αίτηση μόνο για βελτιωση και όχι μεταθεση και έγραψες αναλυτικα τις τοποθετησεις σου χρειαζεται να τις ξαναγραψεις?όχι μονο την φετινή. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΩΣ : θα πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη - μια ως 23/12 με τις παλιές περιοχές μετάθεσης και μία απο εκει και μετά με τις νέες περιοχές μετάθεσης.
αν περσυ εκανες αίτηση μόνο για βελτιωση και όχι μεταθεση και έγραψες αναλυτικα τις τοποθετησεις σου χρειαζεται να τις ξαναγραψεις?
Ωστόσο καλό θα ειναι να τηλεφωνήσεις στην ΔΔΕ σου αν θα την κάνουν δεκτή. Σε κάθε περιπτωση πάντως τις βεβαιώσεις ας τις έχεις για παν ενδεχόμενο.