0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας ρωτησω κατι πολυ βασικο.Αυτοι που εχουν οργανικη θεση θα κανουν αιτηση μεταθεσης ετσι απλα χωρις ΦΟ
θελω κι εγω τα φωτα σας.θα κανω πρωτη φορα για μεταθεση.διορισμενη το 2011 λογω διετιας μπορω φετος.τι θα βαλω στο κουτακι εχει υπηρετησει την οργανικη;δεν εχω οργανικη γιατι δεν ειχα δικαιωμα μεχρι τωρα.τωρα θα κανω για οριστικη τοποθετηση.ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους.
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση: εφόσον τώρα δηλώσουμε ότι επιθυμούμε βελτίωση θέσης, αφού ανακοινωθούν οι μεταθέσεις και ανακοινώσει το ΠΥΣΔΕ τα κενά της κάθε ειδικότητας, είμαστε υποχρεωμένοι να συμπληρώσουμε την αίτηση βελτίωσης με τα σχολεία της περιφέρειάς μας, ή μπορούμε αν θέλουμε να μείνουμε στην οργανική μας χωρίς τελικά να υποβάλλουμε αίτηση;
Οταν πετυχεις την βελτίωση θεσης, σημαινει αυτοματα οτι παιρνεις και οργανικη? Ή ενδεχεται την επόμενη χρονια να γυρισεις στην προηγουμενη οργανικη?
Να σας πρήξω κ εγω με τις δικές μου απορίες;;Στην εγκύκλιο στις μεταθέσεις για μουσικά σχολεία η 5ετής προυπηρεσία αποδυκνύεται με βεβαίωση υπηρεσιακών μεταβολών ή χρειάζονται όλες οι πράξεις ανάληψης της κάθε χρονιάς; Η προηγούμενη εμπειρία σε μουσικά σχολεία φαίνεται από αυτή τη βεβαίωση ή εκεί χρειάζονται οι πράξεις ανάληψης; κ το τελευταίο η εντοπιότητα παίζει ρόλο σε αυτές τις μεταθέσεις;
οι πράξεις ανάληψης είναι βασικές καθώς πρέπει να διαχωριστεί η εκπαιδευτική απο την διδακτική εμπειρία και αυτά τα διαστήματα υπολογίζονται με ακρίβεια ώρας. Την βεβαίωση υπηρεσιακών μεταβολών - υποθέτω εννοείτε την εισήγηση προϊσταμένου - την συμπληρώνουν οι αρμοδιοι για το θέμα αυτό υπάλληλοι και όχι εσείς. Από την αίτηση μετάθεσης για μουσικά σχολεια, εσείς συμπληρώνετε μόνο την πρώτη σελιδα. Η εντοπιοτητα δεν ειναι μετρήσιμο ρόλο στις μεταθεσεις αυτές παρά μόνο σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας σε όλα τα υπόλοιπα επιμέρους κριτήρια.
Ναι, τώρα που το είδα, να ενημερώσω και επ΄αυτών : όσοι κάνουν αίτηση μετάθεσης σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ/ΕΕΕΕΚ θα δηλώσουν σε αυτή τη φάση τις περιοχές μετάθεσης ΕΑΕ στις οποίες επιθυμούν να μετατεθούν/τοποθετηθούν. Δεν θα δηλώσουν συγκεκριμένα κενά όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αφού λάβουν μετάθεση, τότε θα κληθούν να δηλώσουν οργανικά κενά στα οποία και θα τοποθετηθούν βάσει μορίων.