0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ bitch, είσαι χαρισματική!!!Στο παράδειγμα σου ''πέτυχες'' και το ΠΥΣΔΕ(Λέσβου) όπου ανήκω.....είσαι φοβερή και πολύτιμη
Παράθεση από: kokoblok στις Ιανουαρίου 21, 2013, 04:45:56 pm Ας ρωτησω κατι πολυ βασικο.Αυτοι που εχουν οργανικη θεση θα κανουν αιτηση μεταθεσης ετσι απλα χωρις ΦΟ
Ας ρωτησω κατι πολυ βασικο.Αυτοι που εχουν οργανικη θεση θα κανουν αιτηση μεταθεσης ετσι απλα χωρις ΦΟ
epistimik το συγκερκιμένο κομμάτι ειναι copy paste απο την προηγούμενη εγκύκλιο ( όπως και το κομμάτι στη σελ. 6 που λέει ότι οι οργανικά ανήκοντες σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ πρέπει να υπηρετήσουν 2 χρόνια και όχι 1 )... έχουν γι΄νει λάθη στην εγκύκλιο οπότε απλά ...τα προσπερνάμε!! Ρωξάνη, ταχυδρομικά ή υπηρεσιακά στη Ρόδο.
καλησπερα σε ολους.θελω να ρωτησω κι εγω κατι.εγω πριν διοριστω δουλευα αναπληρωτρια.φετος κανω για πρωτη φορα χαρτια.καταθετω τις βεβαιωσεις προϋπηρεσιας ή τις πραξεις αναληψης;οι πραξεις εχουν αλλες ημερομηνιες γιατι στα σχολεια πηγαιναμε αργοτερα.βεβαια η προϋπηρεσια μου εχει αναγνωρισθει με βαση τις βεβαιωσεις.ευχαριστω.τι αγχος ειναι αυτο και τι γραφειοκρατεια.αφου εχουν τα παντα γιατι τα ζητανε παλι;