0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξαναρωτώ, λοιπον, εφόσον 18/2 πρεπει να ανεβασουν τα μορια, πότε θα προλάβουν; Συμβαινει και σε αλλες διευθυνσεις να μην εχουν στειλει τις αιτησεις πίσω για ελεγχο;
Αν συμβεί κάποιο λάθος μην ανησυχείς, μπορεί να διορθωθει πάντως. Επικοινωνούμε με υπουργείο, μας ανοίγουν το σύστημα για κάποια λεπτά και διορθώνουμε αυτό που πρέπει.
βρε δεν το παίρνω προσωπικά!! Έχω να σου πω εγώ ιστορίες με τίτλο " ξύνομαι μέχρι να ματώσω" .... αλλά γενικά αυτές τις μέρες έχει πέσει αρκετή δουλειά. Πώς ακριβώς σας τις στέλνουν δηλαδή; ταχυδρομικά; με μέιλ; μήπως έχει μπλοκάρει το μέιλ; μήπως τις στείλουν αργότερα; ( τώρα γιατί, δεν μπορώ να εξηγήσω). Αν συμβεί κάποιο λάθος μην ανησυχείς, μπορεί να διορθωθει πάντως. Επικοινωνούμε με υπουργείο, μας ανοίγουν το σύστημα για κάποια λεπτά και διορθώνουμε αυτό που πρέπει.
Επειδή δεν εχώ καταλάβει κ έχω αρχίσει να ανυσηχώ, τις αιτήσεις πρέπει να τις υπογράψουμε ή να μας τις στείλουν με μαιλ μέχρι 16/2;;; Επείδη σήμερα έχει 14 κ δεν έχει έρθει τπτ είναι κακό αυτό; Γιατί μέχρι τώρα εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου κ λέω ότι όλα είναι καλά, δεν υπάρχουν λάθη κ κάποια στιγμή θα με ειδοποιήσουν.......