0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: risi στις Απριλίου 26, 2013, 01:46:34 pmΕίμαι ήδη 8 χρόνια εκτός έδρας και βλέπουμε . . .Ζήλια, ζήλια, είμαι 9 χρόνια μακριά από το σπίτι μου, χαχα, και κουβάλησα και τη γυναίκα μου.
Είμαι ήδη 8 χρόνια εκτός έδρας και βλέπουμε . . .
εξ ου και προτείνω να τηλεφωνήσετε όλοι με οργανική στους διευθυντές σας να ενημερώσετε σχετικά και όλοι που είστε στη διάθεση στις διευθύνσεις σας πάλι για σχετική ενημέρωση!!!
Αν κάποιος αλλάξει οργανική σύμφωνα με το νέο Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις, με ή χωρίς αίτηση του, τι γίνεται;Πρέπει να την υπηρετήσει για να έχει ξανά δικαίωμα μετάθεσης;
Παράθεση από: DONCORLEONE1 στις Απριλίου 26, 2013, 07:50:23 pmΑν κάποιος αλλάξει οργανική σύμφωνα με το νέο Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις, με ή χωρίς αίτηση του, τι γίνεται;Πρέπει να την υπηρετήσει για να έχει ξανά δικαίωμα μετάθεσης;seriously?? Αυτή είναι η αγωνία σου;;; Μήπως καλύτερα να αγωνιάς και συ για το αν θα δηλωθεί σωστά η ημερομηνία "ωρίμανσης" (αααχχχ σαν τα καλά κρασιά ωριμάζουμε οι εκπαιδευτικοί) για το καινούριο σου αυξημένο ωράριο; Πιο δημοφιλές το βλέπω αυτό.
Παράθεσηεξ ου και προτείνω να τηλεφωνήσετε όλοι με οργανική στους διευθυντές σας να ενημερώσετε σχετικά και όλοι που είστε στη διάθεση στις διευθύνσεις σας πάλι για σχετική ενημέρωση!!! Bitch, μας άναψες φωτιές (και πολύ καλά έκανες, βέβαια!). Το θέμα δεν με αφορά άμεσα, αλλά όσοι την πατήσουν και χάσουν έτσι την εξαετή προϋπηρεσία, τι μπορούν να κάνουν μετά; Να κλαίνε; Σαφώς και θα μπορεί να γίνει διόρθωση μετά, έτσι δεν είναι;
Και κάτι τελευταίο η διαθεσιμότητα σε επίπεδο ΚΥΣΔΕ δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν έχει ώρες σε όλη την Ελλάδα; Δεν σημαίνει ότι μέχρ να βρεθεί κάποιο λειτουργικό κενό θα μπορούσε να κάθεται σπίτι σου σε κάθεστώς διαθεσιμότητας και άμα περάσει η επόμενη χρονιά χωρίς οργανική να πάει σπιτάκι του μόνιμα ανευ εργασίας;;;
το θέμα ειναι πιο σοβαρό από όσο ίσως νομίζετε.... Πέρα από τις όποιες τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των διευθυντών που δεν δήλωσαν σωστά τα στοιχεία ( που στην τελική ας πρόσεχαν)
αν κάποια ωράρια δηλωθούν λάθος ( με έφεση να δηλώνονται παραπάνω σε κάποιους ενώ θα έπρεπε να μειωθεί) τότε το υπουργείο θα βλέπει πως οι ώρες που προκύπτουν βάσει του μαθητικού δυναμικού καλύπτονται και επομένως μπορεί να "βγάζει" υπεράριθμο κοσμο που στην πραγματικότητα δεν ειναι ή μπορεί να μην πιστώνει λογαριασμούς για πρόσληψη των - όποιων λίγων - αναπληρωτών.
Επομένως ειναι κρίσιμο το ωράριο να δηλωθεί σωστά στη φάση αυτή. Γιατί αν μετά ξεικινήσουμε - μεσούσης και της έναρξης του σχολικού έτους - τα "σόρρυ λάθος" και άντε στην ανακοινοποίηση της ανακοινοποίησης άκρη δε θα βρούμε....