0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ό,τι φαίνεται ,φέτος το καλοκαίρι θα κάνουμε αιτήσεις και από Σεπτέμβριο διακοπές...
Παράθεση από: MHXMHX στις Μαΐου 28, 2013, 11:19:27 pmΑπ' ό,τι φαίνεται ,φέτος το καλοκαίρι θα κάνουμε αιτήσεις και από Σεπτέμβριο διακοπές...Για πάντα?
Αν τελικά αποφασιστεί να προχωρήσουν σε απολύσεις, ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης αναμένονται μεγάλες μάχες στα δικαστήρια.-Απολύω εσένα που πλεονάζεις στο ΠΥΣΔΕ-Όχι εμένα, οι οργανικές μας είναι συνολικές, εγώ έχω περισσότερα τυπικά προσόντα (που αναφέρει ο 3528) από τον άλλο που τον κρατάς...-Όχι εμένα, εγώ έχω 3-4 παιδιά-Όχι εμένα, εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠκτλ κτλ κτλ...Εδώ και ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ οι πολλές κενές οργανικές θέσεις υπαλλήλων σε ΥΠΕΠΘ, ΔΔΕ, ΔΠΕ να καλυφθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από εκπαιδευτικούς και όχι από το κομματικό δημόσιο.Είναι η μοναδική σωτηρία και ελπίδα όχι μόνο να μην υπάρξουν απολύσεις αλλά και να πας κοντά στο σπίτι σου.Χρειάζεται να δώσουμε ρεαλιστικές προτάσεις-λύσεις στο υπουργείο, όχι να μένουμε δήθεν αμετακίνητοι.Ακούς ΟΛΜΕ με την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ στο θέμα αυτό?Ακούτε αγαπητό Δ.Σ. της ΟΛΜΕ που από μπροστά ζητούσατε να μη γίνονται αποσπάσεις στα γραφεία, αλλά από πίσω τις ενισχύατε?Και πως το ξέρω? Το ξέρω.
Μάχες στα δικαστήρια; Ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις αμοιβές των δικηγόρων; Οι εκπαιδευτικοί, ειδικά οι νεότεροι είμαστε κάτω από το όριο της φτώχιας. Δεν θέλουν το δημόσιο σχολείο , οπότε ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.