0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη αλλά αποκαλείς αίσχη τα ιδιαίτερα μαθήματα? Σύμφωνα με τη γνώμη μου αίσχος είναι να πληρώνεσαι από τον γονιό με το έτσι θέλω (μέσω της φορολογίας) επειδή είσαι διορισμένος σε κάποιο σχολείο και να λαμβάνεις κάθε μήνα το μισθό σου χωρίς να αποδίδεις. Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν υποχρέωσε κανένας κανέναν γονιό να κάνει μαθήματα με το ζόρι. Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας από τη στιγμή που πληρώνει έχει το δικαίωμα να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο για το παιδί του. Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι φίλε μόνιμε? Ότι εσένα σε πληρώνει αναγκαστικά χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς ενώ εμένα με πληρώνει με τη θέλησή του κι επειδή με έχει επιλέξει ως καλύτερο μέσα από πολλούς άλλους. Κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Θέλεις κι ακόμα μία διαφορά μας? Εμένα κάθε χρόνο με τρώει το άγχος για τους μαθητές μου και δίνω ουσιαστικά μαζί τους πανελλήνιες γιατί η επιτυχία τους πέρα από την ηθική ικανοποίηση θα μου εξασφαλίσει και του χρόνου δουλειά, ενώ εσύ από αρχές Μαϊου ξεκινάς διακοπές και ανεξαρτήτως επιτυχιών ή αποτυχιών του χρόνου θα έχεις μαθητές. Φυσικά δε θέλω να βάλω όλους τους μόνιμους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν (η συντριπτική τους πλειοψηφία) και οι ευσυνείδητοι. Πάντως παράσιτο δε νιώθω σε καμία περίπτωση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αναγκάζω κανέναν να με επιλέξει. Φυσικά και ονειρεύομαι μια Ελλάδα με τέλειο εκπαιδευτικό σύστημα και επειδή γνωρίζω την αξία μου ξέρω πως θα μπορέσω να επιβιώσω μέσα σε αυτό. Φιλικά.
Παρακολουθω και είμαι σίγουρος ότι οσοι σκεπτομενοι γονεις μας διαβάζουν θα εχουν μετανοιωσει για πολλα πραγματα στη ζωη τους.
Τι να σου πω...σου εύχομαι να μην πεινασεις ποτέ, γιατι τότε θα χρειαστει να αλλάξεις τις απόψεις σου...
greedo και αυτο τωρα τι σημαινει? Παιδια μην ψαχνετε δικαιολογιες και επιχειρηματα παραγεμισμενα με κολοκυθια τουμπανα. Η ελλαδα πρωτιστως εχει χρεωκοπησει αξιακα, θεσμικα, πολιτισμικα τα οποια με τη σειρα τους εφεραν την οικονομικη χρεωκοπια.Το να ρωτας τωρα τετοια πραγματα για να μου πεις στη συνεχεια οτι εδω δινεται τοσο μεγαλη εμφαση, αρα η κοινωνια το εχει αναγκη η καπως ετσι , δε λεει τιποτα, απλα αναφερεις για τι γινεται και οπως σε καθε τι παντα υπαρχει και καποιος λογος. Προσωπικα εναντιωνομαι σε μια κατασταση την οποια θεωρτω αισχος, τοσο απλα, χωρις να μπαινω στη διαδικασια του γιατι δημιουργηθηκε και γιατι επαναλαμβανεται.
Παράθεση από: nickitol στις Ιουλίου 28, 2013, 03:41:34 pmgreedo και αυτο τωρα τι σημαινει? Παιδια μην ψαχνετε δικαιολογιες και επιχειρηματα παραγεμισμενα με κολοκυθια τουμπανα. Η ελλαδα πρωτιστως εχει χρεωκοπησει αξιακα, θεσμικα, πολιτισμικα τα οποια με τη σειρα τους εφεραν την οικονομικη χρεωκοπια.Το να ρωτας τωρα τετοια πραγματα για να μου πεις στη συνεχεια οτι εδω δινεται τοσο μεγαλη εμφαση, αρα η κοινωνια το εχει αναγκη η καπως ετσι , δε λεει τιποτα, απλα αναφερεις για τι γινεται και οπως σε καθε τι παντα υπαρχει και καποιος λογος. Προσωπικα εναντιωνομαι σε μια κατασταση την οποια θεωρτω αισχος, τοσο απλα, χωρις να μπαινω στη διαδικασια του γιατι δημιουργηθηκε και γιατι επαναλαμβανεται.Αν ήσουν αδιόριστος και είχε τις ίδιες απόψεις θα σου έβγαζα το καπέλο γιατί θα σε θεωρούσα ιδεολόγο. Τα υπόλοιπα για μένα είναι "τζάμπα μαγκιές" για τον απλούστατο λόγο ότι δε μπορείς να μας αποδείξεις ότι τα λες από ιδεολογία και όχι από εμπάθεια.
Σαφώς! Μαγκιά σου αν δε θέλεις να κάνεις. Τώρα γιατί κάνω εγώ; Γιατί μπορώ. Κι επειδή σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους είμαι νομιμότατος.