0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ολα καλα αλλα...ενα αυτοκινητο με 5 ατομα μεσα η ακομα και 4 έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τρακάρει αν προκύψει μία επικίνδυνη κατάσταση στο δρόμο. Το αυτοκίνητο με 4 ενήλικες μέσα ουσιαστικά μετατρέπεται σε βάρκα, εκτός φυσικά εάν πρόκειται για αυτοκίνητο πολύ πολύ καλό...και ακριβό.υπάρχουν παραδείγματα πολλά που το car pooling σε επαρχιακούς δρόμους έχει αποβεί μοιραίο.Το car pooling είναι μόνο για την πόλη ή έστω για αυτοκινητόδρομο.
Κι εγώ φέτος συμμετέχω σε γκρουπάκια μαζί με τους υπόλοιπους καθηγητές του σχολείου, ευτυχώς στάθηκα τυχερή και το κλίμα είναι τέλειο! Η μέρα ξεκινάει εκπληκτικά και στο γυρισμό, μέχρι να φτάσουμε, έχω ηρεμήσει πλήρως από την ένταση του σχολείου! Όσοι έχουμε αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούμε κυκλικά και κάποιοι που δεν οδηγούν δίνουν κάθε μήνα ένα συμφωνημένο ποσό το οποίο μοιραζόμαστε οι υπόλοιποι. Χωρίς σκέψη, συμφέρει, αντί να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου 5 μέρες την εβδομάδα και να κάνω 90 km καθημερινά σε επαρχιακό δρόμο, μου αντιστοιχεί να το χρησιμοποιώ 1 ημέρα την εβδομάδα!
ga να σε ρωτήσω κάτι έτσι από περιέργεια; Το ποσό που δίνουν αυτοί που δεν έχουν αυτοκίνητο, πως το έχετε υπολογίσει;