0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:48:14 pmΠαράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:40:24 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:16:16 pmAχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?του κλαμπ εισαι και συ ε? μεχρι στιγμης ειμαστε εσυ, εγω και ο Μητσοτακης! ναι στο ιδιο κλαμπ ειμαστε της γνωστης οικογενειας.Η Ντορα θεια μου ο Κωστας παππους μου κλπ.Μα σταματησε η Αττικη στο 389 και ειμαι 400 κατι.Γιατι δε με θετε ρε παιδια...?Me too. Δις πηδηχθείσα από τον πίνακα, ελλείψει κουτακίου!
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:40:24 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:16:16 pmAχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?του κλαμπ εισαι και συ ε? μεχρι στιγμης ειμαστε εσυ, εγω και ο Μητσοτακης! ναι στο ιδιο κλαμπ ειμαστε της γνωστης οικογενειας.Η Ντορα θεια μου ο Κωστας παππους μου κλπ.Μα σταματησε η Αττικη στο 389 και ειμαι 400 κατι.Γιατι δε με θετε ρε παιδια...?
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:16:16 pmAχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?του κλαμπ εισαι και συ ε? μεχρι στιγμης ειμαστε εσυ, εγω και ο Μητσοτακης!
Aχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?
Όχι δεν έπεσε το ηθικό μου!Από πέρυσι είχα ψιλιαστεί την κατάσταση που με πήραν ΑΜΩ ότι αν δεν θέλω να βάλω το κουτάκι μάλλον δεν θα δουλέψω!Για του χρόνου ακόμα και να βάλω κουτάκι πάλι δεν νομίζω ότι θα δουλέψω!Γι αυτό και έχω ιδιαίτερα και πορεύομαι με αυτά όσο ακόμα υπάρχουν γονείς που πληρώνουν για ιδιαίτερα! Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι η δημόσια παιδεία μας κλείνει την πόρτα στα μούτρα! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για μας!!!Και ξαναλέω θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί και στα κλασικά δημοτικά μετά τις 15 Νοεμβρίου!!!Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!
Τι να πειτε κι εσεις της Μουσικης.Τουλαχιστον εμεις κουτσα κουτσα ενα δυο ιδιαιτερακια τα βρισκουμε.Εμενα με εσωσαν φετος αν δεν τα ειχα θα επρεπε να νοικιασω το σπιτι μου και να γυρισω στους γονεις μου.Στα 33 δεν το λες και μεγαλη επιτυχια..