*

Αποστολέας Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 308511 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #952 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:19:24 pm »
Προσλήψεις θα γίνουν απλά θα πρέπει να ψηφιστούν τα μέτρα μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, να πάρουμε τα λεφτά και μετά να δώσουν κι άλλες πιστώσεις!!!
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:45:06 »

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:36:06 pm »
Αν επεσε και το ηθικο της παντα αισιοδοξης Τανιας πιασαμε πατο παιδια.. :-\ καποιος εγραψε οτι τα κλασσικα δημοτικα δε θα κανουν προσληψεις..πως το κρινετε αυτο?Αν παρει μονο τα ψιλα που παιρνει παντα η δευτεροβαθμια θα μεινουμε στην απ'εξω οι περισσοτεροι..

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:50:56 pm »
Aχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?

του κλαμπ εισαι και συ ε? μεχρι στιγμης ειμαστε εσυ, εγω και ο Μητσοτακης!  ;D
ναι στο ιδιο κλαμπ ειμαστε της γνωστης οικογενειας.Η Ντορα θεια μου ο Κωστας παππους μου κλπ.Μα σταματησε η Αττικη στο 389 και ειμαι 400 κατι.Γιατι δε με θετε ρε παιδια...?

Me too. Δις πηδηχθείσα από τον πίνακα, ελλείψει κουτακίου!

Ορίστε. Φτάσαμε σε σημείο να μας διακορεύουν και οι πίνακες. Καλά τους λέω πίδακες... είναι αυτοί κάτοι μουλωχτοί τύποι...  :P  >:(
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 12:52:29 pm »
Όχι δεν έπεσε το ηθικό μου!Από πέρυσι είχα ψιλιαστεί την κατάσταση που με πήραν ΑΜΩ ότι αν δεν θέλω να βάλω το κουτάκι μάλλον δεν θα δουλέψω!Για του χρόνου ακόμα και να βάλω κουτάκι πάλι δεν νομίζω ότι θα δουλέψω!Γι αυτό και έχω ιδιαίτερα και πορεύομαι με αυτά όσο ακόμα υπάρχουν γονείς που πληρώνουν για ιδιαίτερα! Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι η δημόσια παιδεία μας κλείνει την πόρτα στα μούτρα! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για μας!!!Και ξαναλέω θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί και στα κλασικά δημοτικά μετά τις 15 Νοεμβρίου!!!Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:45:06 »

Αποσυνδεδεμένος val_06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:00:05 pm »
Όχι δεν έπεσε το ηθικό μου!Από πέρυσι είχα ψιλιαστεί την κατάσταση που με πήραν ΑΜΩ ότι αν δεν θέλω να βάλω το κουτάκι μάλλον δεν θα δουλέψω!Για του χρόνου ακόμα και να βάλω κουτάκι πάλι δεν νομίζω ότι θα δουλέψω!Γι αυτό και έχω ιδιαίτερα και πορεύομαι με αυτά όσο ακόμα υπάρχουν γονείς που πληρώνουν για ιδιαίτερα! Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι η δημόσια παιδεία μας κλείνει την πόρτα στα μούτρα! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για μας!!!Και ξαναλέω θα προσληφθούν εκπαιδευτικοί και στα κλασικά δημοτικά μετά τις 15 Νοεμβρίου!!!Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε!

Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να το καταλάβουμε γιατί πρέπει να αποφασίσουμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Εγώ πέρυσι ήμουν ΑΚΩ και κάπως αναπτερώθηκε το ηθικό μου, αλλά μετά ήρθε η μείωση μισθού και τα σχετικά...
Ας ελπίσουμε οτι δε θα πάμε για μετά τα Χριστούγεννα οι υπόλοιποι. Εκεί πάμε, οι προσδοκίες και οι ελπίδες μας να μειώνονται τόσο δραματικά.

Καλέ μου Γιάννη, πίνακες-πίδακες-πήδακες-πήδαγες και πάει λέγοντας!  :P

Αποσυνδεδεμένος alice86

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ79.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:01:49 pm »
  Πάντως δεν είναι ζωή αυτή...Να καθόμαστε να περιμένουμε πότε θα μας καλέσουνε σαν τους μην πω! Άμα έχεις βάλει το κουτάκι κάτι γίνεται αλλά αν δεν το έχεις βάλει;:-\ Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα να ελπίζεις και μετά να βλέπεις να σε προσπερνάνε... Και μετά άντε να περιμένεις την επόμενη φάση... Και μετά σε παίρνουν και τα ξεχνάς όλα :) Και τον επόμενο χρόνο άντε πάλι τα ίδια...
    Είμαι μόλις 2 χρόνια που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία (είμαι μουσικής) και τόσο άγχος ούτε στις πανελλήνιες! Μακάρι να βρω μια άλλη δουλειά να τους τρίψω την αναπλήρωση στα μούτρα αλλά δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:05:57 pm »
Τι να πειτε κι εσεις της Μουσικης.Τουλαχιστον εμεις κουτσα κουτσα ενα δυο ιδιαιτερακια τα βρισκουμε.Εμενα με εσωσαν φετος αν δεν τα ειχα θα επρεπε να νοικιασω το σπιτι μου και να γυρισω στους γονεις μου.Στα 33 δεν το λες και μεγαλη επιτυχια..

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:10:10 pm »
Τι να πειτε κι εσεις της Μουσικης.Τουλαχιστον εμεις κουτσα κουτσα ενα δυο ιδιαιτερακια τα βρισκουμε.Εμενα με εσωσαν φετος αν δεν τα ειχα θα επρεπε να νοικιασω το σπιτι μου και να γυρισω στους γονεις μου.Στα 33 δεν το λες και μεγαλη επιτυχια..

Έχουμε και εμείς τα τυχερά μας..
Ιδιαίτερα,αλλά και άλλους τρόπους να βγάλουμε κανά extra με την μουσική.
Φυσικά όλα αυτά έχουν φθίνει.

Όχι, δεν έχουμε αρχίσει να παίζουμε κιθάρα στις πλατείες  ;D
Όχι,ακόμα τουλάχιστον :-\
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος alice86

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ79.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:12:50 pm »
Άμα ξέρεις κάποιο όργανο κάτι κάνεις! Το πολύ πολύ το παίρνεις και πας στην Ερμού να διασκεδάζεις τους περαστικούς!

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:14:56 pm »
Τα παιδιά που ξέρουν μουσική παίζουν σε κανένα κεντράκι, και γενικά πιστεύω οτι τα βγάζουν πέρα. Εν πάσει περιπτώσει, μακάρι να έχω λάθος, αλλά βλέπω και τη πιθανότητα σε κάποια στιγμήξ ν' αρχίσουν να βάζουν και άτομα με επάρκειες στα δημόσια σχολεία. Τους συμφέρει αρκετά, ειδικά αν αρχίσουν να μειώνονται οι κουτάκηδες, και ν' αυξάνονται οι αρνήσεις για θέσεις.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:18:25 pm »
αυτό μας έλειπε τώρα!! δε φτάνει που κάνουν ιδιαίτερα...και στα σχολεία παραπάει!

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:19:22 pm »
Λες να φτασουμε σε αυτο το σημειο? Να μας καλουν και να αρνουμαστε? Με την ανεργια που υπαρχει ο αλλος θα πηγαινει προθυμα και στον Εβρο. Για να μην πηγαινει καποιος θα πρεπει το συνολο εξοδων-ενοικιου να ξεπερναει τον μισθο. Για οσο ακομα περισσευει εστω και ενα 100ρικο το μηνα οι περισσοτεροι θα πηγαινουν παντου.

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:31:43 pm »
Γιατί μας ανανέωσαν πάλι τον πίνακα?Μετά τις προσλήψεις???Κουλό δεν είναι αυτό?

Αποσυνδεδεμένος k_g

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 01:31:58 pm »
 ;D ;D ;D Καρχαρια μ εκανες και γελασα, σωστος. Δε το χα σκεφτει ετσι! Συναδελφοι σκαμε γιατι ξερουμε οτι υπαρχουν κενα στην ειδικοτητα μας!!! Σε ολους τους νομους, που και 250 μονιμους πε06 να επαιρναν μια χαρα ηξεραν που να τους τοποθετησουν και δε θα περισσευαν! Να μασταν κανενας κλαδος τιγκαρισμενος να κατανοησουμε οτι ενταξει θα ασχοληθουμε με φροντιστηρια στη ζωη μας και τελος! Καλο μας κουραγιο και πιστευω κι εγω πως θα υπαρχει φαση για τα κλασικα δημοτικα απλα θ αργησει λιγο!! Στο νομο μου υπαρχουν απ οσο ρωτησα στο γραφειο 7-8 ολοημερα που περιμενουν ειδικοτητες και φυσικα και αγγλικα! Ολο το ωραριο καλυπτεται απο δασκαλους..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182752
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)