PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
106
107
108
109
110
...
125
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06 (Αναγνώστηκε 307371 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
NIKOSFUSION
Νέο μέλος
Η δουλειά και η δουλεία έχουν ένα τόνο διαφορά ...
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
«
Απάντηση #1498 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 03:58:51 pm »
Tweet
Επειδη ήταν μεγάλο το κείμενο το έκανα θέμα απο μόνο του "Το μέλλον των ΠΕ 06 ..." ...οπότε αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να το διαγράψει απο εδώ, γιατί δεν ξέρω πως γίνεται (κι αν γίνεται)!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:27:05 »
vaggis
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
i love education
«
Απάντηση #1499 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 04:06:04 pm »
Δε γινεται να τα εχουμε ολα συναδελφοι...αν θες να διοριστεις μονιμος πρεπει να πας και μακρια ,να μαζεψεις μορια,να κανεις καποιες θυσιες!!!αλλιως δηλωνεις μονο το νομο σου κι αν σε παρουν καλως,αλλιως ανεργος....τα δεομενα αλλαζουν απο δω και....τοσοι μονιμοι συναδελφοι στα νησια και στα κουτσοχωρια δεν εχουν ψυχη???εγω και το 2010 και περσυ σε δυσπροσιτα αναπληρωτης ημουν....με σειρα 700+......ο καθενας κανει τις επιλογες του
Καταγράφηκε
ΠΕ06
skopios
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1500 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 04:13:33 pm »
Μερικοί εδω μέσα έχουνε δουλειά και παρόλα αυτά παραπονιούνται και λένε ότι γίνονται ρομπότ . Δηλαδή γιατι γίνεσαι ρομπότ γιατι πας και δουλεύεις 30 χλμ το σπίτι σου και δεν προλαβενεις να έχεις τα απογεύματα σου ελεύθερα ; Μπορείς ωραία και καλα να παραιτηθείς και υπάρχουν άτομα αλλα που θα πηγαίνανε 100 και 200 χλμ για μια δουλειά . Συγνώμη αλλα έτσι είναι η το ένα η το άλλο .
Καταγράφηκε
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1501 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 04:17:07 pm »
Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να είσαι μακριά από το τόπο σου σ' ένα συγκεκριμένο μέρος, και του να βρίσκεσαι μακριά κάθε χρόνο και αλλού, χωρίς καν να ξέρεις από πρίν οτι θα βρεθείς στο "καινούργιο" μέρος, αλλά να το μαθαίνεις σήμερα και να πρέπει να τρέξεις εκεί μέχρι αυριο.
Καταγράφηκε
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:27:05 »
k_g
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #1502 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 04:29:03 pm »
Vaggis, ετσι οπως εχουν κανει το συστημα ειναι σα μια κινουμενη αμμος. Αυτο που λεει ο nikofusion ειναι η πραγματικοτητα του νομου 3848 και της παρουσας καταστασης της χωρας. δηλ. δεν ειναι οπως παλια που μαζευες προυπηρεσια, ναι εκανες τη θυσια να πας μακρια και καλως την εκανες γιατι εβλεπες το ονομα σου να εκτοξευεται στον ενιαιο καθε σεπτεμβρη και ελεγες..."ωραια..2 χρονακια ακομα και θα διοριστω με το 40% η το 24μηνο ". Οπως αντιστοιχα ελεγες "θα διαβασω θα κλειστω μεσα ενα χρονο θα περασω". Σαφεστατα η προυπηρεσια δεν υποσχεται πια απο μονη της τιποτα , η οποια αν υπαρχει ισως και αμα γραψεις 85% στις εξετασεις παλι ισως και αμα σε διορισουν αφου αριθμος διοριστεων δεν θα υπαρχει. Αυτοι πια που δουλευουν μακρια το κανουν για το "ποτε δεν ξερεις"¨(ελλαδα ολα ρευστα...) και οχι για τις προσαυξησεις σε εναν υποτιθεμενο πολυ μελλοντικο διαγωνισμο που καλλιστα μπορουμε να παμε 4.000 ατομα να δωσουμε και μετα να μας πουν "ααααα λυπουμεθα κυριοι δεν εχουμε αναγκες, θα παρουμε μονο 35 ατομα φετος" Μετα μπαινεις στο ψυχιατρειο. Κατα τη γνωμη μου το προβλημα ειναι στην προθεση τους να αποκλειουν κοσμο απο το δημοσιο σπερνοντας αυτες τις φρουδες ελπιδες σε μας ( ελπιδες του στυλ αχ! τι ωραια, θα γινει διαγωνισμος να διαβασουμε να περασουμε-ακουγεται πια θλιβερο κατι τετοιο εκτος κι αν ανηκεις σε ειδικοτητα με μεγαλη αναγκη και κενα) και οχι τα συστηματα προσληψης.
Καταγράφηκε
vannta_kar
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1503 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 06:23:12 pm »
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών παιδιά!Και διορισμένος να'σαι πλέον το να είσαι πολύ μακριά από τον τόπο σου είναι δεδομένο για ανθρώπους από περιοχές όπως η Θεσσαλία που είναι γεμάτη ασφυκτικά με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων!Οπότε ή συμβιβάζεσαι και ξενιτεύεσαι για πολλά χρόνια ή παρατάς το επάγγελμα.......
Καταγράφηκε
NIKOSFUSION
Νέο μέλος
«
Απάντηση #1504 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 06:52:10 pm »
Εγω προσωπικά μονο το νομό μου (Αιτ/νια) δηλώνω τα τελευταία 6 χρόνια, για τους δικούς μου λόγους, ενας εκ των οποίων είναι ότι δεν επιθυμώ να κάνω τον γυρολόγο απο μέρος σε μέρος καθε χρονιά (αυτό ισχύει για εμένα μονο ΟΧΙ οτι οσοι το κάνουν ειναι ζητιάνοι, μην παρεξηγηθώ). Απλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι θα κερδίσει αν πάει αναπληρωτής ας πουμε απο Γιαννενα στην Κρητη, στην Α' φαση (κατα τον Οκτώβρη) της πρωτοβαθμιας υπο τις παρουσες συνθηκες, εκτος απο εξοδα, υποχρεωσεις, ενοικια, μετακομισεις, δρομολογια, και καταστροφή της ζωης του για ποιό λογο ακριβώς;;;; Για να αυτοαπατάται οτι ειναι καθηγηταρας στο ελληνικο δημοσιο; Αφου εκει που παει, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για το αν θα πάει (πλήν του ίδιου ελπίζω). Επειδή κατι (η απόκτηση προυπηρεσίας) δούλεψε στο παρελθόν, δεν σημαίνει οτι είναι πλέον κατάλληλο και για το μέλλον. Επίσης όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙ πηγαν μακριά και κατόπιν διορίστηκαν, ΜΠΡΑ
Καταγράφηκε
planety
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1505 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 07:06:22 pm »
δίκιο έχει ο συνάδελφος και πολυ καλά τα λέει, νομίζω επίσης ότι αν είχαμε την ευκαιρία πολλοί θα είχαμε αλλάξει επάγγελμα εδώ και κανα χρόνο. ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι δουλειά δεν βρίσκεις αλλού, εγώ για πωλήτρια που έψαχνα, δεν έβρισκα τίποτα.. έτυχε και έγινε ένα μπαμ και βρήκα κάτι ώρςε σε ένα φροντιστήριο... προσωπικά, το έχω ξαναπει ότι αναπληρώτρια, αν με πάρουν δουλεύω για τα λεφτά, ούτε καν τα ένσημα, γιατί ειναι καλά και με έχουν βοηθήσει πολύ. παρόλα αυτά θεωρώ ότι μερικοί είστε λίγο σκληροί με κάποιους συναδέλφους, όχι να λέμε και ευχαριστώ και να σκύβουμε το κεφάλι, επειδή έχουμε, όσοι προσλήφθηκαν, μια δουλειά, που θα κρατήσει για λίγους μήνες, και με την οποία δεν εξασφαλίζεις τίποτα για το μέλλον και δεν ζεις καν το παρόν... γι αυτό, ξαναλέω, μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι το παράλογο ειναι λογικό! εεεε δεν ειναι ρε παιδιά! Δεν ζητιανεύουμε δουλειά, ούτε νομίζω αρνήθηκε κανείς να πάει μακριά τόσα χρόνια που βάζανε οι άνθρωποι το κουτάκι (προσωπικά δεν το έβαλα ποτε από επιλογή), και δεν αρνήθηκε ούτε παραπονιόταν έτσι, γιατί κάπως τα λεφτά κουτσοβγαίνανε, κάπως τα μόρια μετρούσανε και για κάποιο λόγο, όλο αυτό είχε ένα σκοπό. με άλλα λόγια και πολυ απλά, γιατί νευρίασα τώρα, πολλοί κάνανε το σκατό τους παξιμαδι οι άνθρωποι, για να δουν κάποτε μια άσπρη μερα και να διοριστούνε. αλλά οχι να τους τη λέμε κιόλας που παραπονιούνται τώρα που δεν φτάνουν τα λεφτά ούτε για ζήτω και υπάρχουν τόσα προβλήματα.. και στην τελική, τι κρίνουμε; την αντοχή του καθενός και την δύναμη που έχει; όση θέλει έχει και τόσα μπορεί να αντέξει, δεν κατάλαβα... όποιος ειναι τόσο μάγκας και μπορεί να τα κάνει όλα και να μην γκρινιάζει κιόλας, να του στήσουμε ένα αγαλμα στην πλατεία! εεε άντε, γιατί τα πήρα! θα απολογείται πλέον όποιος έχει δουλειά, εκεί φτάσαμε...
μπαρδόν για τη γλώσσα του μπύθουλα, αλλά βγήκα εκτός ιματίων απόψε...
Καταγράφηκε
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...
NIKOSFUSION
Νέο μέλος
«
Απάντηση #1506 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 07:23:10 pm »
Να μην ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ το ξαναλεω εγω προσωπικα δεν κατακρινω κανεναν ας εκανε οτι εκανε κι ας πηγε οπου πηγε!!! Τη γνωμη μου εξεφρασα κι αν καποιοι δεν το καταλαβαν, λυπαμαι. Απλως ψαχνουμε με το μιτο της Αριαδνης μια εξοδο απο τον λαβυρινθο, αλλιως θα μας φαει ο Μινωταυρος...
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα πηγαιναν μακρια προκειμενου να ωφεληθουν καπως, εγω π.χ. την στρατιωτικη μου θητεία την εξετισα στην Πλάτη Έβρου κ' στο φυλάκιο Ορμενίου (βγάλτε την πάνω δεξιά πινέζα απο το χαρτη και θα δείτε που είναι), αλλά ήξερα οτι μετά απο ένα εννιάμηνο, θα γυρίσω κάπου πιο κοντά. Κατ'αναλογία, και με τα σχολεία το ίδιο ισχύει.
Η λογική "ή το ένα ή το άλλο" δεν μας τιμά συνάδελφοι, αυτά τα δίπολα είναι που μας κατέστρεψαν. Για φανταστείτε να ήταν: δημόσια ή ιδιωτική, φροντιστήριο ή σχολείο, α/βάθμια ή β/βάθμια, κ.ο.κ. Αλήθεια πόσοι δεν έχουν περάσει απο όλα αυτά πριν καταλήξουν κάπου; Για να μην αναφερθώ στο σχολείο ή ιδιαίτερα γιατι εκει ξύνονται πληγές...
Καταγράφηκε
planety
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1507 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 08:05:33 pm »
νικο, το σχόλιο του/της scopio με στεναχωρησε περισσοτερο, οχι κατι απο οσα ειπες εσυ... εσυ δικιο εχεις και μακαρι να μπορουμε να απαγκιστρωθουμε ολοι μας, γιατι σωτηρια δεν υπαρχει στο δημοσιο σχολειο πια..
τεσπα, δεν ξανασχολιαζω κατι, γιατι ειμαι εκτος θεματος!
Καταγράφηκε
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...
ladylav
Έμπειρο μέλος
η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
«
Απάντηση #1508 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 08:42:09 pm »
να προσεχουμε πως μιλαμε skopios και αν θελουμε να θιξουμε καποιον προσωπικα μπορουμε να του στειλουμε προσωπικο mail.Αντε μπραβο.
Καταγράφηκε
vaggis
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
i love education
«
Απάντηση #1509 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 08:48:44 pm »
οποιος δε μπορει να ανταποκριθει στην αναπληρωση να παραιτηθει....υπαρχουν κι αλλοι που θελουν πραγματικα να δουλεψουν κι οπουδηποτε!!!αρκεταα με καποιους πυ κλαιγονται συνεχως!!
Καταγράφηκε
ΠΕ06
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1510 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 08:56:34 pm »
Ρε 'συ vaggi, προς τί τώρα αυτό το εμπρηστικό?
Αν δε κάνω λάθος εσύ (μπορεί να κάνω λάθος και να το είπε κάποιος άλλος) είχες πεί οτι το κάνεις περιμένοντας να έρθει η ώρα του διορισμού. Άρα προσβλέπεις σε κάτι. Αν πίστευες, αντίθετα, οτι δε θα κάνουν διορισμούς, θα το έκανες? θα δεχόσουν να έχεις 7 μήνες δουλειά και 5 μήνες άντε ένα επίδομα ανεργίας, γνωρίζοντας οτι αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά, ούτε καν σε σύνταξη?
Καταγράφηκε
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?
vaggis
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
i love education
«
Απάντηση #1511 στις:
Νοεμβρίου 29, 2012, 09:01:12 pm »
Απ: Συγχώνευση περιοχών μετάθεσης
« Απάντηση #72 στις: Σήμερα στις 08:49:45 μμ »
Παράθεση
Κλείδωσε συνάδελφοι.
Ίδιες περιοχές μετάθεσης με την πρωτοβάθμια για όλους τους νομούς.
Καταγράφηκε
ΠΕ06
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
106
107
108
109
110
...