0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι υπομονη να κανουμε και αγωνας διαρκης πρεπει να γινεται για ολα οσα θελουμε και ονειρευομαστε....εγω ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τις επομενες μερες θα παρουν αγγλικων δευτεροβαθμια εκπαιδευση και πληρους ωραριου . Δεν εχω καποια πληροφορηση απο καπου αλλα πιστευω πως κατι θα γινει , τι να πω μπορει και να με εχει ηδη συνεπαρει το πνευμα των Χριστουγεννων που ερχονται !!!!! Να μαστε δυνατοι , αισιοδοξοι και να μην γκρινιαζουμε ! Με φιλικη διαθεση προς ολους και ολες !
Παράθεση από: englishteacher06 στις Νοεμβρίου 29, 2012, 09:49:24 pmΣυναδελφοι υπομονη να κανουμε και αγωνας διαρκης πρεπει να γινεται για ολα οσα θελουμε και ονειρευομαστε....εγω ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τις επομενες μερες θα παρουν αγγλικων δευτεροβαθμια εκπαιδευση και πληρους ωραριου . Δεν εχω καποια πληροφορηση απο καπου αλλα πιστευω πως κατι θα γινει , τι να πω μπορει και να με εχει ηδη συνεπαρει το πνευμα των Χριστουγεννων που ερχονται !!!!! Να μαστε δυνατοι , αισιοδοξοι και να μην γκρινιαζουμε ! Με φιλικη διαθεση προς ολους και ολες ! Σωστή!!!!