*

Αποστολέας Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 307392 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #1512 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:20:34 pm »
οπως δεν ειναι υποχρεωση μας να σας ακουμε να κλαιγεστε, οπως ειπωθηκε (λες και το πως νιωθει ο καθενας μας θα πρεπει να το φιμωσουμε να σκασουμε), ετσι δεν ειναι υποχρεωση μας να διαβαζουμε οσα σχολια δεν μας αρεσουν και να μην ασχολουμαστε. αν καποιος ενοχλειται απο τυχον γκρινια συναδελφων,γιατι ο καθενας εχει τα δικα του, ας μην διαβαζει τα μνμ του... δεν θα σκασουμε κιολας να μην μιλαμε, αλλα δεν θα βαζουμε κι οποιον εχει δουλεια να απολογηθει κιολας.. δηλαδη εσυ, vaggis, οταν με το καλο σε παρουν, που στο ευχομαι συντομα, και σε στειλουν καπου που δεν σε βολευει καθολου και περνας χαλια γενικα, θα μπαινεις εδω να μας λες τι καλα που περνας γιατι εχεις δουλεια; για πεντε μηνες και αν και χωρις καμια ελπιδα για το μελλον; ελα ρε παιδια, ηρεμηστε λιγο, θελω να καλμαρω αποψε και δεν με αφηνετε... μην λεμε παλαβά τώρα...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:54 »

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1513 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:27:14 pm »
ειρήνη ημίν αδέρφια...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1514 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:29:25 pm »
Εγω μπαινω ακομα στο φορουμ για να τσεκαρω αν σας προσελαβαν κατα τα αλλα ο ελευθερος χρονος μου ειναι μιση ωρα τη μερα.Νομιζω παραλληλα οτι εχω δικαιωμα να εκφραζομαι απο τη στιγμη που με ταλαιπωρουν ασχημα και διχως επιεικια καποιοι ανωτεροι μου.Νιωθω την οικειοτητα και το κανω και παραλληλα τονιζω καθε φορα ποσο πρεπει να σκεφτουμε την αλλαγη σελιδας στα επαγγελματικα μας διοτι η αναπληρωση πια ειναι κοροιδια εκτος εαν δηλωνουμε την περιφερεια μας.Δικαιωμα μου η γνωμη μου και θα το ξαναπω,να προσεχουμε λιγο το στομα μας στο εξης.

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #1515 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:33:55 pm »
αν θες αλλαξε εσυ η οποιος αλλος...εχω την τρελα της ταξης σε σχολειο και λατρευω αυτο που κανω και θα το παλεψω μεχρι να το καταφερω...
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:04:54 »

Αποσυνδεδεμένος geo_06

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1516 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:41:06 pm »
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το τελευταίο που μας χρειάζεται είναι να "φαγωθούμε" και μεταξύ μας.... Άλλοι και άλλα μας φταίνε κατά βάση... απλά φέτος είμαστε μάλλον περισσότερο πιεσμένοι σε σχέση με άλλες χρονιές... Ας μη "χαλιόμαστε" και εδώ στο φόρουμ  :-\  ;)
I am nobody... nobody is perfect... therefore, I must be perfect :P

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #1517 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:43:13 pm »
Aντε για να ευθημησουμε λιγο,μακαρι απο εβδομαδα να εχουμε φαση απο κρατικο ειτε για α/μια ειτε για β/μια...
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1518 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:43:49 pm »
Αν μιλαμε για δημοσια εκπαιδευση δε νομιζω οτι περναει απο το χερι σου εκτος κι αν εισαι διοριστεος κατι το οποιο δε μπορω να γνωριζω.Αναφερομαι σε οσους δεν εχουν κατι χειροπιαστο να προσδοκανε απο την αναπληρωση με τα τωρινα δεδομενα.

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1519 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:45:27 pm »
Ε ρε τι μπάχαλο έχει να γίνει του χρόνου στις δηλώσεις...αλλά ώρα κάποιοι να παν σπίτι τους.Πήγα να παρουσιαστώ στη Δ/νση Π.Ε.Ανατολικής Αττικής και έπαθα εγκεφαλικό.Κάποιοι όντως σκίζονταν στη δουλειά-κάποιοι άλλοι κάθονταν!!!Κοιτάχτε ποιους πληρώνει το ελληνικό κράτος και υπάρχουν παιδιά στα σχολεία που δεν έχουν καν δάσκαλο.Ο άλλος δεν ήξερε ούτε φωτοτυπία να βγάζει την ταυτότητα μπρος-πίσω.Η άλλη μοίραζε έντυπα.Μιλάμε για κούραση,όχι αστεία  8)
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1520 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:49:02 pm »
κανεις δεν θελει να χαλιεται, κανεις δεν σιχαινεται αυτο που κανει, προφανως ολοι αγαπαμε την διδασκαλια, για αυτο αλλωστε συνεχιζουμε να μπαινουμε καθε χρονο στη twilight zone, ολοι μας θα θελαμε να ειμαστε συνεχως στο επαγγελμα αυτο, ΑΛΛΑ η ladylav εκφραζει μια αληθεια, κι επειδη η αληθεια της μας ποναει, μαλλον τσιτωνομαστε.. το δημοσιο σχολειο δεν εχει μελλον και το να αλλαξουμε επαγγελματικο προσανατολισμο ειναι μια λυση, αν θελουμε να επιβιωσουμε. δεν υποχρεωσε κανεις κανεναν να κανει κατι, τη γνωμη μας λεμε εδω μεσα και θα επαναλαβω οτι σε οποιον δεν αρεσει και δεν συμφωνει, ας μην τη διαβαζει ή ας μην τη σχολιαζει.. αλλα δεν θα μουγκαθουμε κιολας.. geo_06, οντως μας φταινε άλλοι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να λεμε ο,τι θελουμε!

vaggis, εύχομαι αλήθεια να είσαι παντα σε μια τάξη να διδάσκεις, αφού το λατρεύεις, όπως είπες, μακάρι να διοριστείς κιόλας, αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένο! προσωπικά, έτσι όπως έχει γίνει πλέον η τάξη του δημόσιου σχολείου, με απωθεί. θα δουλέψω, αν με καλέσουν γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα και είναι ακόμα καλά.. τόσο απλά, τόσο πεζά, τόσο όπως θες πες το. συγγνώμη που σας χαλάω το ρομαντισμό..
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1521 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 09:49:24 pm »
Συναδελφοι υπομονη να κανουμε και αγωνας διαρκης πρεπει να γινεται για ολα οσα θελουμε και ονειρευομαστε....εγω ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τις επομενες μερες θα παρουν αγγλικων δευτεροβαθμια εκπαιδευση και πληρους ωραριου . Δεν εχω καποια πληροφορηση απο καπου αλλα πιστευω πως κατι θα γινει , τι να πω μπορει και να με εχει ηδη συνεπαρει το πνευμα των Χριστουγεννων που ερχονται !!!!! Να μαστε δυνατοι , αισιοδοξοι και να μην γκρινιαζουμε ! Με φιλικη διαθεση προς ολους και ολες ! :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1522 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 10:01:08 pm »
Παιδιά, είναι πολύ καλό κάποιος ν' αγαπάει αυτό που κάνει και να κάνει αυτό που αγαπάει. Το θέμα βέβαια είναι οτι δυστυχώς, ειδικά στη χώρα που ζούμε τίποτα δε δίδεται (ούτε καν ο μισθός, αφού πριν από κάποια χρόνια αναγκαστήκαμε να κάνουμε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να μας δοθεί το αυτονόητο, ο μισθός μας) αν δεν οχι απλά φωνάξεις, αλλά ουρλιάξεις. Καλό είναι φυσικά να υπάρχει η διάθεση για εργασία, και υπάρχει σε όλους μας, αλλά σ' αυτή τη χώρα πρέπει να υπάρχει σε ίση ποσότητα και η διάθεση για κινητοποιήσεις, προκειμένου να έχουμε το αυτονόητο. Στη περίπτωση που υπάρχει μόνο η διάθεση για δουλειά, η/και ποινικοποιείται η διάθεση για διεκδίκηση, δυστυχώς, ακόμα και αν επανέλθουν κάποτε τα εργασιακά δικαιώματα των άλλων κλάδων (λέμε τώρα), ο κλάδος που δε θα διεκδικεί θα παραμείνει στα ίδια.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Evangelie

• Νέο μέλος
  • *
  • Another brick on the wall....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1523 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 11:06:17 pm »
Συναδελφοι υπομονη να κανουμε και αγωνας διαρκης πρεπει να γινεται για ολα οσα θελουμε και ονειρευομαστε....εγω ειμαι αισιοδοξη και πιστευω πως τις επομενες μερες θα παρουν αγγλικων δευτεροβαθμια εκπαιδευση και πληρους ωραριου . Δεν εχω καποια πληροφορηση απο καπου αλλα πιστευω πως κατι θα γινει , τι να πω μπορει και να με εχει ηδη συνεπαρει το πνευμα των Χριστουγεννων που ερχονται !!!!! Να μαστε δυνατοι , αισιοδοξοι και να μην γκρινιαζουμε ! Με φιλικη διαθεση προς ολους και ολες ! :D :D :D :D :D
Σωστή!!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος jasmin13

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1524 στις: Νοεμβρίου 30, 2012, 01:19:55 am »
Σωστή!!!!  ;)
Let's drink to that! Τσιπουράκι κανείς? Bourbon? Είναι ωραίο να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον αγώνα...προσωπικά φέτος δεν έβαλα το κουτάκι...προτίμησα άνεργη στο σπίτι μου παρά σε κάποιο απομονωμένο χωριό της Μεσσηνίας με μυριάδες αλλοδαπούς να με παρενοχλούν, Πακιστανούς να κοιμούνται στο αυτοκίνητο,

Αποσυνδεδεμένος sardelitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1525 στις: Νοεμβρίου 30, 2012, 03:01:28 pm »
Καλησπέρα σε όλους! Το παρακάτω κείμενο το βρήκα στο esos.gr και το παραθέτω. Φαντάζομαι ότι αφορά και την ειδικότητά μας ως προς τα κενά.

http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/30907-xiliades-didaktikes-ores-xanontai-kathimerina-sta-gymnasia-kai-lykeia-leipoyn-2000-kathigites-–kinitopoiisi-apo-olme.html

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)