0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Αναρρωτική ή άδεια μητροτητας δικαιούται από την πρώτη ημέρα. Απλώς δεν πληρώνεται από τη Διεύθυνση. Θα πληρωθεί (αν πληρωθεί κιόλας) μόνο από τον Εφκα.
Καλησπέρα και με το καλό το μωρό! Αναρρωτική δικαιούνται οι αναπληρωτές αφού έχουν εργαστεί 10 μέρες. Μίλα με τη Διεύθυνση και σίγουρα θα βρεθεί κάποια λύση, π.χ. κάποια άλλη άδεια.
Για τους αναπληρωτές είναι το ίδιο: αναρρωτική ή μητρότητας (κύηση/λοχεία). Αφού αναλάβει υπηρεσία μπορεί να πάρει ό,τι άδεια δικαιούται. Το τι και πώς θα πληρωθεί και πόσες ημέρες υπολογίζονται στην προϋπηρεσία είναι άλλο θέμα.
Η προϋπόθεση εργασίας 10 ημερών αφορά τη χορήγηση κανονικής άδειας, όχι αναρρωτικης.
Ρώτησα σήμερα τη δευτεροβάθμια και μου είπε ότι δεν δικαιούμαι αν δεν έχω συμπληρώσει 10 μέρες εργασίας. Αλλά και εγώ από την εγκύκλιο αυτό καταλαβαίνω. Ότι απλά δεν την πληρώνομαι και όχι ότι δεν μπορώ να την πάρω. Θ μπορούσα να είμαι ξάπλα στο κρεβάτι, δε μου φαίνεται λογικό να μην μπορώ να την πάρω. Τέλος παντων θα δείξει. Ίσως ζητήσω κανονική άδεια και ο θεός βοηθός. Ευχαριστώ όλους πάντως για τις απαντήσεις σας!
Αναρρωτική παίρνεις όσες ημέρες θέλεις, με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά προφανώς. Το πόσες ημέρες πληρώνεσαι και τι μετράει στην προϋπηρεσία είναι άλλο θέμα.
Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου εγώ καταλαβαίνω ότι χορηγείται η αναρρωτική, αλλά δεν πληρώνεται χωρίς το 10ήμερο προϋπηρεσίας. Αν καταλαβαίνω καλά με την απώλεια πληρωμής χάνεται και το ένσημο. Αν εξακολουθώ και καταλαβαίνω καλά σύμφωνα με το έγγραφο δε χάνεται η προϋπηρεσία. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου επιβεβαιώσει αυτά που καταλαβαίνω διαβάζοντας;
Θέλεις να μας πεις για την προϋπηρεσία τι ισχύει; Αν γνωρίζεις,