0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(υπόψη οτι επειδή η τρόικα δε δέχτηκε κάποια "ισοδύναμα" θα έχουμε κι άλλες περικοπές σε μισθούς/συντάξεις, τις τάξεως του 1 δις).
Υπόψη, οτι σ' αυτό που παραθέτεις, ο Μπουτάρης προπηλακίστηκε από μοναχούς.http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=180056&catID=77
@apriΓι'αυτό παρέθεσα τα λόγια ενός δασκάλου,που δεν εξαργύρωσε την αριστεροφροσύνη του κατα το μεγάλο φαγοπότι της μεταπολίτευσης.Πραγματικά,φοβάμαι για το τί κοινωνία περιμένει τις νεώτερες γενιές Ελλήνων...
@rublevΌταν κάποιος αλλοτριώνεται από το χρήμα, αποκτά ελαστική συνείδηση και όταν συμβαίνει αυτό, κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί στον εαυτό του και στον περίγυρό του. Μην απορείς λοιπόν που κάποιοι απαξίωσαν ιδέες και αξίες που πριν από χρόνια είχαν ως σημαία. Γι' αυτό είπα σε άλλο μήνυμα ότι κάποιοι άφησαν κενό που τώρα καλύπτεται κακήν κακώς.Και μια που πλησιάζει η 28η, να είναι άραγε τυχαίο ότι αλλεργία με τις παρελάσεις δεν εμφάνισαν ποτέ αριστεροί που έζησαν στο πετσί τους τη δικτατορία του Μεταξά, τον πόλεμο και τα ξερονήσια, αλλά κάποιοι "άκαπνοι" νεώτεροι τους, που μόλις τις βλέπουν, αμέσως το μυαλό τους πάει στον πόλεμο, τον οποίο ξέρουν μόνο από τα βιβλία;@GiannisΔεν ξέρω αν είναι σημαδιακό, αλλά ξέρεις πού πήγε το μυαλό μου μόλις είδα ότι θα γινόταν λιτανεία της εικόνας της Παναγίας; Στις τελευταίες ημέρες πριν από την Άλωση της Πόλης. Αφού η Πόλη είχε ρημάξει οικονομικά, αφού είχαν κατατσακωθεί όλοι μεταξύ τους για το ποιος φταίει, πώς θα σωθούν και αν πρέπει να γίνει η ένωση των εκκλησιών, όταν άρχισαν να αντιλαμβάνονται το τέλος, άρχισαν τις λιτανείες εικόνων. Μάλιστα η πιο σημαντική ήταν η λιτανεία της εικόνας της Παναγίας που τους έπεσε από τα χέρια και θεωρήθηκε κακός οιωνός. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα εμείς...
fotini18 : αγαπητή μου τις προσωπικές σου θέσεις σε παρακαλώ να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν εκφράζουν σε τίποτα το νόημα του μηνύματός μου, το οποίο δεν διάβασες προσεκτικά. Δυστυχώς, το ερμήνευσες άκριτα, σύμφωνα με τη δική σου άποψη επί του θέματος, η οποία μου είναι αδιάφορη. Αν δε σε ενδιαφέρει η υποχρηματοδότηση των σχολείων, οι μηδενικοί διορισμοί, η μη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, η έλλειψη βασικών υλικών και ασχολείσαι με τη Χ.Α τότε πάω πάσο. Τι άλλο να πω!