0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ακρίβεια πήγα τρεις μήνες μετά.. Πιθανή ημερομηνία είχα στις 17 Μαρτίου και με πήραν στις 19 Φεβρουαρίου. Το γεγονός οτι εγώ γέννησα λίγες μέρες μετά δεν είχε καμία σημασία. Ο χρόνος μέτρησε απο την πιθανή ημερομηνία πριν και μετά! πήγα στο σχολείο στις 20 Μαΐου περίπου, απλά διακοσμητική και όλα αυτά πέρυσιι.. δεν πέρασε και πολύς χρόνος.. οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Σου εύχομαι να σε πάρουν και να χαρείς το μωράκι σου όταν με το καλό έρθει η ώρα!
Καλημέρα!Δηλαδή εσύ πήρες την άδεια κύησης μετά;είσαι σίγουρη;Μήπως πήρες τους 2 μήνες λοχείας και 15 αναρρωτική;Είχες κανονικά άδειες μετά που γύρισες;Το συμπληρωματικό βοήθημα από τον οαεδ το πήρες;
Καλησπέρα συνάδελφοι!Εγκυος ξανά...Θα ήθελα όποιος ξέρει να με διαφωτισει γιατί αγχώθηκα...Έχω ΠΗΤ 21/7/2017. Θα βγω με το καλό σε άδεια τέλη Μάη. Τότε θα πάρω το επίδομα μητρότητας από το ΙΚΑ. Με δεδομένο ότι 21/6 απολυόμαστε εγώ θα μπορέσω να πάρω το επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ ή δεν το δικαιούμαι;
Καλημέρα! Η ερώτησή μου είναι για το επίδομα μητρότητας. Το εξάμηνο ξέρω ότι δεν τον δικαιούμαστε. Ρωτώ και αγχώνομαι γιατί περιμένω δίδυμα και τα έξοδα είναι πολλά. Να ξέρω τι να περιμένω.
Ο ΟΑΕΔ δίνει Συμπληρωματικό Επίδομα Μητρότητας. Έτσι λέγεται κι αυτό. Οι προϋποθέσεις για να το πάρεις είναι αυτές "Παροχή από το Ι.Κ.Α. επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας. Ενεργός εργασιακή σχέση κατά το χρόνο έναρξης της αποχής, λόγω, κυοφορίας ή λοχείας."http://www.oaed.gr/paroches-metrotetasΕγώ συμπεραίνω Lenaki ότι θα το πάρεις αφού η έναρξη της αποχής ξεκινάει πριν τη λήξη της σύμβασης. Αλλά για σιγουριά δεν παίρνεις στον ΟΑΕΔ να ρωτήσεις?Με το καλό και καλά κουράγια!