0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα σας ρωτήσω κατι SOSSSSSSSSSS!!!!! Είμαι διοριστεα ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ του ΑΣΕΠ του 2009 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 56 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ????ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή, πείτε μου, με ανεργία όση έχουμε, ένας πατέρας δε θα ψάξει να δει αν μπορεί να βάλει κάπου το παιδί του έστω και πλαγίως ; Τι θα κάνει ο άνθρωπος ;
Προς τη συνάδελφο SOFI1981 Που αναφέρει στις Οκτώβριος 26, 2012, 11:47:40 μμ :"Nα σας ρωτήσω κατι SOSSSSSSSSSS!!!!! Είμαι διοριστεα ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ του ΑΣΕΠ του 2009 ΚΑΙΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 56 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!" Να σου ξεκαθαρίσω ότι είμαστε στην ίδια απολύτως θέση ....... Παρόλα αυτα θα στο πω με τροπο :Τι δεν καταΛΛΛαβαίνεις ; ΤΈΛΟΣ - THE END - FIN Ειμαι και εγω αναστατωμένος , για να το πω ευγενικα , αλλα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ......
Δεν νομίζω ότι ολόκληρο μνημόνιο θα μίλαγε για άτομα που αρνούνται οι ίδιοι να διοριστούν επί 3 χρόνια, γιατί αυτές οι περιπτώσεις και τώρα έχαναν πια τον διορισμό τους. Ό,τι προβλέπει το μηνημόνιο έχει υπολογιστεί με βάση πόσα λεφτά θα γλυτώσει το κράτος. Αν ψηφίστει την άλλη εβδομάδα από τη
Αντιλαμβανομαι οτι οι καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες αλλα και η ακραια καταστροφολογια δε βοηθαει.Δηλαδη τι μας λες οτι με το "ετσι θελω" θα καταργησει τον πλεον συνταγματικο και νομιμο τροπο διορισμου για 300-400 εναπομειναντες διοριστεους εκπαιδευτικους?Σοβαρευτειτε λιγο!!Κατ'αρχας αυτο αναφερεται απλα στο μνημονιο, με τελειως γενικο τροπο, και δε σημαινει οτι ειναι κατι ψηφισμενο.Κατα δευτερον, το πιθανοτερο ειναι να εννοει ατομα που για 3 χρονια δεν εχουν αποδεχτει διορισμο, και οχι αυτους που το κρατος τους εχει ακομα στο περιμενε.Γι'αυτο προτου αρχιζουμε τις καταστροφολαγνειες ας σκεφτομαστε και λιγο!Ολοι οι διοριστεοι με ΦΕΚ θα διοριστουν.....εστω μεχρι το 2015! Αυτο δεν αλλαζει! Χαλαρωστε λιγο!