*

Αποστολέας Θέμα: Περικοπές στην Παιδεία  (Αναγνώστηκε 32723 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Περικοπές στην Παιδεία
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 07:14:26 pm »
Nα σας ρωτήσω κατι SOSSSSSSSSSS!!!!! Είμαι διοριστεα  ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ του ΑΣΕΠ  του 2009 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 56 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ???????ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

δεν πιστεύω να ισχύσει αναδρομικά. καλό όμως είναι οι ενδιαφερόμενοι να αρχίσετε τα τηλέφωνα και την πίεση....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:48:57 »

Αποσυνδεδεμένος Empedocles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 08:28:29 pm »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 08:42:55 pm »
@Empedocles
Συνέκρινες τον λαό της Ελλάδος με τους Ευρωπαίους λαούς.
Ε λοιπόν,στο Εuribor δεν ενεπλάκησαν οι πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών,αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα κεφαλαιοκρατών και χρηματιστών.

Οπότε μην το θεωρείς μέτρο σύγκρισης διαφθοράς πολιτών όπως έκανες εξ'αρχής.

Όσο για το Euribor,καλύτερα μείνε στα γεγονότητα του χρηματιστηρίου που ολόκληρος πρωθυπουργός με ψευδή στοιχεία οδήγησε μια χώρα στο τζόγο,όπου ακόμη και ο περιπτεράς της γειτονιάς έπαιζε στο χρηματιστήριο.

Όσο για το λαό,αν λυπάμαι κάποιους είναι η γενιά μου που της καταστρέφουν τα καλύτερα της χρόνια και όσους ανθρώπους ήταν τόσα χρόνια στην απ'έξω.
Οι υπόλοιποι εύχομαι να θερίσουν ότι έσπειραν,γιατί μας κατέστρεψαν λιγότερο ή περισσότερο τη ζωή..
Και οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ ήρθαν ΕΞΑΙΤΙΑΣ τους στην Ελλάδα και μας διαφεντεύουν.

Αν εσύ χρεώνεις την σημερινή μας κατάσταση στους ξένους,καλύτερα να κοιτάξεις την λίστα με τα 2000 ονόματα ΕΛΛΗΝΩΝ με καταθέσεις στο εξωτερικό και κάπου εκεί θα βρεις το λόγο που θα φτάσουμε στις 2000 πιστώσεις αναπληρωτών..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 08:44:28 pm από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος Empedocles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 08:58:12 pm »
Πρώτον, τη σημερινή μας κατάσταση τη χρεώνω στη νοοτροπία των Ελλήνων που του γυάλισαν τα Ευρωπαικά καθρεπτάκια και οι γερμανικές BMW που του πούλησαν, και ο οποίος λαός παρεπιπτόντως έκανε σα να ντρέπεται για την  καταγωγή τους και μιμείτο άκριτα ότι του πασσάρανε ! Μετά τη χρεώνω στους Ευρωπαίους που του έδειαξαν τα καθρεπτάκια ! Με άλλα λόγια, όταν οι Ινδιάνοι πουλήσαν τη γή τους στους δυτικούς για αηδίες, εφταιγαν και οι Ινδιάνοι, αλλά έφταιγαν και οι Ευρωπαίοι !
Δεύτερον, ε ναι ρε παιδιά άμα η Ελλάδα είχε 300 εκατομμύρια πληθυσμό, έκοβε νόμισμα αβέρτα, απομυζούσε τις άλλες χώρες και έκλεβε διεθνώς, δε θα χρειαζόταν ο Ελληνας να γίνει μικροπαγαπόντης ! Θα απολάμβανε τα κλομπιναία που θα τους εξασφάλιζε το κράτος του ! Τώρα ππυ είμαστε 10 εκατομμύρια και οι μισοί πολιτικοί μας δινουν τα διεπιστευτήρια τους πρώτα στις πρεσβείες των ισχυρών, έχουμε πολλούς μικροπαγαπόντηδες ! Δηλαδή, πείτε μου, με ανεργία όση έχουμε, ένας πατέρας δε θα ψάξει να δει αν μπορεί να βάλει κάπου το παιδί του έστω και πλαγίως ; Τι θα κάνει ο άνθρωπος ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:48:57 »

Αποσυνδεδεμένος Phaios

• Νέο μέλος
  • *
  • Sol omnibus lucet
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 09:00:28 pm »
Προς τη συνάδελφο  SOFI1981 Που αναφέρει στις Οκτώβριος 26, 2012, 11:47:40 μμ :

"Nα σας ρωτήσω κατι SOSSSSSSSSSS!!!!! Είμαι διοριστεα  ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ του ΑΣΕΠ  του 2009 ΚΑΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 56 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ? ??? ??? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!"

Να σου ξεκαθαρίσω ότι είμαστε στην ίδια απολύτως θέση ....... Παρόλα αυτα θα στο πω με τροπο :

Τι δεν καταΛΛΛαβαίνεις ;       ΤΈΛΟΣ - THE END - FIN

Ειμαι και εγω αναστατωμένος , για να το πω ευγενικα , αλλα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ......

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 09:58:13 pm »
Eιναι δυνατο να αναφερεται σε μελλοντικο Ασεπ που....... δεν θα γινει;Ετσι εξηγειται και η εξαφανιση μοριων Ασεπ που ακουγεται....ε λοιπον τι να πω ,οι εξελιξεις δεν ελεγχονται πια,ας εχουμε την υγεια μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 10:00:15 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος Aris81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 11:37:25 pm »
Δηλαδή, πείτε μου, με ανεργία όση έχουμε, ένας πατέρας δε θα ψάξει να δει αν μπορεί να βάλει κάπου το παιδί του έστω και πλαγίως ; Τι θα κάνει ο άνθρωπος ;

Πέρα από το γεγονός ότι νομιμοποιείς την λαμογιά λόγω κρίσης,η πρότασή σου είναι και εκτός πραγματικότητας.

Δηλαδή μόνο τώρα που έχουμε ανεργία προσέτρεξε ο Έλληνας στον πολιτικό για ρουσφέτι;

Τις προηγούμενες δεκαετίες που γέμισαν οι Δέκο κομματόσκυλα,απόφοιτους Γυμνασίου,εσύ σε ποια χώρα ζούσες;

Αν περάσει από σοβαρή αξιολόγηση ο Δημόσιος τομέας θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Τέλος,άμα δικαιολογείται κάθε μπαμπάκας να τρέχει να βολέψει το γιόκα του,μην γκρινιάζουμε για αυτούς που είναι κάθε χρόνο εκκλησιαστικά σχολεία,Σιβιτανίδειο,κ.λ.π.
Δικαιολογούνται λόγω κρίσης...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2012, 11:55:12 pm από Aris81 »
Άνδρας που κρύβει τα χρόνια του,δεν λογίζεται για άνδρας.
Οι θρασύδειλοι ψεύτες,γερνάνε μόνοι και πεθαίνουν μόνοι.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 27, 2012, 11:41:17 pm »
Δηλαδή, πείτε μου, με ανεργία όση έχουμε, ένας πατέρας δε θα ψάξει να δει αν μπορεί να βάλει κάπου το παιδί του έστω και πλαγίως ; Τι θα κάνει ο άνθρωπος ;
Θυμόμαστε και από τότε που δεν είχαμε τόση ανεργία... Αυτές οι νοοτροπίες των "αθώων βολεμάτων" μας έφτασαν εδώ και μυαλό δεν βάζουμε.

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 12:12:59 am »
Προς τη συνάδελφο  SOFI1981 Που αναφέρει στις Οκτώβριος 26, 2012, 11:47:40 μμ :

"Nα σας ρωτήσω κατι SOSSSSSSSSSS!!!!! Είμαι διοριστεα  ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ του ΑΣΕΠ  του 2009 ΚΑΙ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 56 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ? ??? ??? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!!!!"

Να σου ξεκαθαρίσω ότι είμαστε στην ίδια απολύτως θέση ....... Παρόλα αυτα θα στο πω με τροπο :

Τι δεν καταΛΛΛαβαίνεις ;       ΤΈΛΟΣ - THE END - FIN

Ειμαι και εγω αναστατωμένος , για να το πω ευγενικα , αλλα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ......
Αντιλαμβανομαι οτι οι καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες αλλα και η ακραια καταστροφολογια δε βοηθαει.
Δηλαδη τι μας λες οτι με το "ετσι θελω" θα καταργησει τον πλεον συνταγματικο και νομιμο τροπο διορισμου για 300-400 εναπομειναντες διοριστεους εκπαιδευτικους?
Σοβαρευτειτε λιγο!!
Κατ'αρχας αυτο αναφερεται απλα στο μνημονιο, με τελειως γενικο τροπο, και δε σημαινει οτι ειναι κατι ψηφισμενο.
Κατα δευτερον, το πιθανοτερο ειναι να εννοει ατομα που για 3 χρονια δεν εχουν αποδεχτει διορισμο, και οχι αυτους που το κρατος τους εχει ακομα στο περιμενε.
Γι'αυτο προτου αρχιζουμε τις καταστροφολαγνειες ας σκεφτομαστε και λιγο!
Ολοι οι διοριστεοι με ΦΕΚ θα διοριστουν.....εστω μεχρι το 2015! Αυτο δεν αλλαζει! Χαλαρωστε λιγο!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 12:20:03 am »
Δεν νομίζω ότι ολόκληρο μνημόνιο θα μίλαγε για άτομα που αρνούνται οι ίδιοι να διοριστούν επί 3 χρόνια, γιατί αυτές οι περιπτώσεις και τώρα έχαναν πια τον διορισμό τους. Ό,τι προβλέπει το μηνημόνιο έχει υπολογιστεί με βάση πόσα λεφτά θα γλυτώσει το κράτος. Αν ψηφίστει την άλλη εβδομάδα από τη

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 12:26:52 am »
Δεν νομίζω ότι ολόκληρο μνημόνιο θα μίλαγε για άτομα που αρνούνται οι ίδιοι να διοριστούν επί 3 χρόνια, γιατί αυτές οι περιπτώσεις και τώρα έχαναν πια τον διορισμό τους. Ό,τι προβλέπει το μηνημόνιο έχει υπολογιστεί με βάση πόσα λεφτά θα γλυτώσει το κράτος. Αν ψηφίστει την άλλη εβδομάδα από τη

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 12:40:26 am »
Αντιλαμβανομαι οτι οι καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες αλλα και η ακραια καταστροφολογια δε βοηθαει.
Δηλαδη τι μας λες οτι με το "ετσι θελω" θα καταργησει τον πλεον συνταγματικο και νομιμο τροπο διορισμου για 300-400 εναπομειναντες διοριστεους εκπαιδευτικους?
Σοβαρευτειτε λιγο!!
Κατ'αρχας αυτο αναφερεται απλα στο μνημονιο, με τελειως γενικο τροπο, και δε σημαινει οτι ειναι κατι ψηφισμενο.
Κατα δευτερον, το πιθανοτερο ειναι να εννοει ατομα που για 3 χρονια δεν εχουν αποδεχτει διορισμο, και οχι αυτους που το κρατος τους εχει ακομα στο περιμενε.
Ολοι οι διοριστεοι με ΦΕΚ θα διοριστουν.....εστω μεχρι το 2015! Αυτο δεν αλλαζει! Χαλαρωστε λιγο!

JOSUA, όλα αυτά που έγραψες πραγματικά με καθησυχάζουν και με όσους αιρετούς επικοινώνησα μου είπαν πάνω -κάτω τα ίδια!!!!Η απλή λογική αυτό επιτάσσει,αλλά  επειδή καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με πολύ άσχημες ειδήσεις αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα συμβούν τα χειρότερα!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!Πραγματικά έχω ανάγκη από τέτοιες αναρτήσεις!!!!!Σοφία
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2012, 08:00:02 am από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 01:23:02 am »
Σοβαρευτειτε λιγο!!
  μια χαρα σοβαρος ειναι ο ανθρωπος.απλα εσυ εθελοτυφλεις δεν θες να δεις την πραγματικοτητα.το καταλαβαινω ειναι οι αμυνες σου αυτος ο τροπος σκεψης..Ομως ειναι προτιμοτερο να μην ζεις με αυταπατες.Ετσι και μια φιλη μου ,εγω απο το 2009 της ελεγα τι θα ακολουθησει και οτι επρεπε να αντιδρασει κι εκεινη μου ελεγε οτι ειμαι υπερβολικη και καταστροφολογος.Καλο θα ηταν λοιπον οσοι δεν εχετε διοριστει να κανετε μια οργανωμενη ομαδα αντιδρασης και να αντιμετωπισετε την  πραγματικοτητα που θα ειναι ολεθρια
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2012, 08:00:33 am από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 01:39:09 am »
Δεν εθελοτυφλω...ειναι η κοινη λογικη!
Εχει ηδη υπαρξει νομικη αντιδραση που δεν τηρηθηκαν τα ΦΕΚ διορισμου στο χρονοδιαγραμμα που επρεπε.
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι θα κανει κατι τοσο αντισυνταγματικο για λιγες εκατονταδες εναπομειναντες διοριστεους...τι να σου πω....ειναι η δικη σου λογικη!
Αλλωστε κανοντας πια ΑΣΕΠ μια φορα καθε δεκα χρονια.... τον πετυχαινουν ανετοτατα το σκοπο τους!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)