0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή χρονιά σε όλες/όλους και στις οικογένειές μας!Ήθελα να ρωτήσω κάτι...εκπαιδευτικός που με την παλιά κατάταξη των περιφερειών ανήκε π.χ. στη
Εδώ μέσα κατά καιρούς έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα. Δεν αποκλείω να γίνει αυτό αλλά του δίνω πιθανότητα 1%. Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν γράψει 5 όλα κι όλα μηνύματα. Δημιουργούν λογαριασμούς για να δημιουργούν εντυπώσειςΣυνάδελφε δεν σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά έχω βαρεθεί την ράδιο αρβύλα και το μήνυμά σου για τέτοιο μου φαίνεται. Αν κάνω λάθος ζητάω προκαταβολικά συγγνώμηΠαράθεση από: MHXMHX στις Νοεμβρίου 29, 2012, 08:49:45 pmΚλείδωσε συνάδελφοι.Ίδιες περιοχές μετάθεσης με την πρωτοβάθμια για όλους τους νομούς.
Κλείδωσε συνάδελφοι.Ίδιες περιοχές μετάθεσης με την πρωτοβάθμια για όλους τους νομούς.
καλη χρονια σε ολους μας. να ρωτησω κατι: ενα σχολειο αλλαζει περιοχη μεταθεσης εξαιτιας των αλλαγων. οι καθηγητες που εχουν οργανικη στο σχολειο μεεταφερονται και αυτοι στη νεα περιοχή μεταθεσης ;
Παράθεση από: abla στις Νοεμβρίου 29, 2012, 10:26:47 pmΕδώ μέσα κατά καιρούς έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα. Δεν αποκλείω να γίνει αυτό αλλά του δίνω πιθανότητα 1%. Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν γράψει 5 όλα κι όλα μηνύματα. Δημιουργούν λογαριασμούς για να δημιουργούν εντυπώσειςΣυνάδελφε δεν σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά έχω βαρεθεί την ράδιο αρβύλα και το μήνυμά σου για τέτοιο μου φαίνεται. Αν κάνω λάθος ζητάω προκαταβολικά συγγνώμηΠαράθεση από: MHXMHX στις Νοεμβρίου 29, 2012, 08:49:45 pmΚλείδωσε συνάδελφοι.Ίδιες περιοχές μετάθεσης με την πρωτοβάθμια για όλους τους νομούς.Περιμένω τη συγγνώμη...Κατά τα άλλα, πολύ σωστή η απόφαση.Πολλοί συνάδελφοι με πολλά μόρια ,εγκλωβισμένοι μέχρι τώρα στις μικροπεριφέρειες ,θα μπορέσουν να διεκδικήσουν σχολεία από κάποιους που με λιγότερα μόρια πήραν μετάθεση (ή απ'ευθείας διορισμό)απ'το παράθυρο...Αφορά ομαδοποιημένες ειδικότητες το σχόλιο.
Να σκεφτείς ότι το δημόσιο θα γλιτώσει και την οδοιπορική αποζημίωση... .
Πολύ σωστά... και προφανώς αναφέρεσαι στις "μαγικές" χρονιές του 2008 και όπισθεν όπου προκειμένου να πάρει μετάθεση "ο γιός της Κας Κούλας" ρίχνανε τις βάσεις μεταθέσεων στα τάρταρα και μαζευότανε η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα στα ΠΥΣΔΕ της Αθήνας καθώς και άλλων μεγάλων αστικών περιοχών... αν και κατ' εμέ μεγάλη ζημιά στις μεταθέσεις και στα οργανικά κενά που απομένουν για να δοθούν προς μετάθεση την κάνουν οι ειδικές κατηγορίες... φανταστείτε πως σε ειδικότητες όπως οι οικονομολόγοι τα οργανικά κενά που υπάρχουν στην αττική είναι ελάχιστα τα τελευταία χρόνια... εν τούτοις παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη αρκετοί στην διάθεση, "στοιβάχτηκαν" ακόμη περισσότεροι οι οποίοι ανήκαν σε ειδικές κατηγορίες (το γνωστό κοινό του "Αη Παντελεήμονα) οι οποίοι δεν αφήνουν το περιθώριο να πάρουν μετάθεση συνάδελφοι τους με πάρα πολλά μόρια οι οποίοι χρόνια θαλασσοδέρνονται με καμιά 100η μόρια "στην πλάτη"... ... Δυστυχώς σ' αυτήν την χώρα η ΑΔΥΝΑΜΙΑ καθιστάται ΔΥΝΑΜΗ... και αναφέρομαι πολύ περισσότερο στις "κατασκευασμένες" "αδυναμίες" και όχι τους ουσιαστικές... και για να γίνω ακόμη πιο σαφής... το πως τα τελευταία χρόνια "ξεφυτρώνουν" με χαρακτηριστική ευκολία τα χαρτιά που καθιστούν έναν εκπαιδευτικό "μέλος του σκηνώματος του Αη Παντελεήμονα"... είναι κάτι σαν τις επ' απειλούμενες... κατά έναν περίεργο τρόπο το 80% των γυναικών που εργάζονται στον δημόσιο τομέα κάνει χρήση της "άδειας" αυτής της μορφής εν αντιθέση με τις γυναίκες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες κατά περίεργο τρόπο σχεδόν όλες παραμένουν στις εργασίες τους μέχρι τον 8ο μήνα της κύησης... πιθανόν το δημόσιο (με τις ρυθμίσεις που έχει) προκαλεί τρομερές "παρενέργιες" στην υγεία των υπαλλήλων του... και προφανώς όχι όλων... μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και οι φιλότιμοι (τα κοινώς κορόϊδα)... οι οποίοι ακόμη και όταν εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα έπαιρναν αντιβίωση και πήγαιναν για μάθημα και που εξακολουθούν να το κάνουν ακόμη και τώρα (όντας δημόσιοι υπάλληλοι)...