0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με αυτούς που βρέθηκαν με μετάθεση Α' Αθήνας ενώ στα χαρτιά υπηρέτησαν χρόνια τον Αη Στράτη και το Αγαθονήσι από Α' περιοχές ή από τα Υπουργεία!!! Από απλό αίσθημα δικαίου και μόνον... εύχομαι να γίνει κάποια στιγμή μία ρύθμιση και να ανοίξουν οι φακέλοι όλων... αλλά δεν νομίζω η ΟΛΜΕ να πρωτοστατήσει σε ένα τέτοιο αίτημα... ΟΛΟΙ οι "ευνοημένοι" υπήρξαν "βολικοί" ψηφοφόροι των αιρετών και των βουλευτών...
Καλή χρονια σε όλους!Ας μας πει κάποιος που γνωρίζειΑν κάποιος εκπαιδευτικός πάρει μετάθεση η δική του θέση που προηγουμένως είχε θα δοθεί ως κενή οργανική ή ως λειτουργικό κενό;;Ως οργανικη, εφοσον επαρκουν οι ωρες.Επίσης,εφόσον ένας νομος - περιοχή έχει υπεραρίθμους είναι δυνατον να γίνουν εκει μεταθέσεις ;;;Τυπικα οχι, επι της ουσιας ναι, (παγια πρακτικη του παρελθοντος επι ημερων κουρασμενης πρωθυπουργιας - επι του παροντος παρατηρηθηκαν μεμονωμενες περιπτωσεις και συνεπως ορατες, πχ ΠΥΣΔΕ Πιεριας).οι μετατιθέμενοι κρίνονται με τους μένοντες στη διάθεση και με βάση τα μόριά τους τοποθετούνται στις περιοχές προτίμησης;;;;Ναι
θα ήθελα να ρωτήσω αν προβλέπεται διαδικασία συνεξέτασης αιτήσεων μετάθεσης ή και απόσπασης, εφόσον οι σύζυγοι ανήκουν σε διαφορετική βαθμίδα εκπαίδευσης (Α/θμια ο ένας,
Παράθεση από: erietta στις Ιανουαρίου 02, 2013, 06:42:45 pmΚάτι που θα παρατηρηθεί φέτος στις μεταθέσεις: Μέχρι τώρα βλέπαμε μεταθέσεις π.χ. στους φιλολόγους, από περιοχές
Κάτι που θα παρατηρηθεί φέτος στις μεταθέσεις: Μέχρι τώρα βλέπαμε μεταθέσεις π.χ. στους φιλολόγους, από περιοχές
Παράθεση από: thriskeftika στις Ιανουαρίου 02, 2013, 06:56:25 pmΠαράθεση από: erietta στις Ιανουαρίου 02, 2013, 06:42:45 pmΚάτι που θα παρατηρηθεί φέτος στις μεταθέσεις: Μέχρι τώρα βλέπαμε μεταθέσεις π.χ. στους φιλολόγους, από περιοχές
για τον απλούστατο λόγο ότι τόσα γίνονται, αυτό μας φταίει τώρα;;;;
Έχεις δίκιο Daidalos, ξεφύγαμε. Έλεγα κι εγώ να κρατηθώ, αλλά δεν μπόρεσα κι επενέβην . Αν και πρέπει να πω ότι με τα περισσότερα που γράφει ο συνάδελφος albedo συμφωνώ απόλυτα -στα άλλα θέματα, όχι σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαπειλούμενες!Τώρα για τη συγχώνευση περιοχών... προσωπικά αν και θα έπρεπε να χαίρομαι γιατί πλέον μπορώ να χτυπήσω κι άλλες θέσεις εντός του νομού (έχω πολλά μόρια και είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ) από προχτές νιώθω μουδιασμένη... Με τρομάζουν οι αλλαγές που ανατρέπουν εν μία νυκτί όσα ξέραμε μέχρι στιγμής... πόσο μάλλον όταν αυτές συμβαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία...
Παράθεση από: marinadim στις Ιανουαρίου 03, 2013, 01:55:28 pmΈχεις δίκιο Daidalos, ξεφύγαμε. Έλεγα κι εγώ να κρατηθώ, αλλά δεν μπόρεσα κι επενέβην . Αν και πρέπει να πω ότι με τα περισσότερα που γράφει ο συνάδελφος albedo συμφωνώ απόλυτα -στα άλλα θέματα, όχι σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαπειλούμενες!Τώρα για τη συγχώνευση περιοχών... προσωπικά αν και θα έπρεπε να χαίρομαι γιατί πλέον μπορώ να χτυπήσω κι άλλες θέσεις εντός του νομού (έχω πολλά μόρια και είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ) από προχτές νιώθω μουδιασμένη... Με τρομάζουν οι αλλαγές που ανατρέπουν εν μία νυκτί όσα ξέραμε μέχρι στιγμής... πόσο μάλλον όταν αυτές συμβαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία...μιλάτε για όλες τις ειδικότητες;;Φέτος θα είναι τόσο πολλοί οι υπεράριθμοι (που προηγούνται στην τοποθέτηση) ώστε δύσκολα θα πάρουν σειρά όσοι βρίσκονται στη διάθεση...