0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τις οργανικές τι γίνεται;;; Με τις υπεραριθμίες ;;; Θα ισχύει η επιλογη των υπεράριθμων πριν τους υπόλοιπους ;;; Για την συμπλήρωση ωραρίου θα σε στέλνουν ανάλογα με τα μόρια ;;;;
...Τώρα θα μπορώ και εγώ να ζητήσω σχολείο κοντά στο σπίτι μου ...
Για κάποιους η συγχώνευση περιοχών μετάθεσης αποτελεί μοναδική λύση. Εγώ είμαι παγιδευμένος μια δεκαετία στις παρυφές του νομού, ενώ στο αστικό κέντρο που επιθυμούσα να μετατεθώ, διορίστηκαν τουλάχιστον δέκα (10) συνάδελφοι "ειδικής" κατηγορίας. Τώρα θα μπορώ και εγώ να ζητήσω σχολείο κοντά στο σπίτι μου ...
Παράθεση από: as1m στις Ιανουαρίου 08, 2013, 11:37:00 pm...Τώρα θα μπορώ και εγώ να ζητήσω σχολείο κοντά στο σπίτι μου ...Να ζητήσεις σχολείο κοντά στο σπίτι σου ναι, αλλά όχι ότι σε διευκολύνει και στο να πας...
Δεν ξέρω αν με διευκολύνει στο να πάω κοντά στο σπίτι μου, αν και η "εξορία" μου έδωσε αρκετά μόρια, ξέρω όμως ότι η προηγούμενη κατάσταση μου το απαγόρευε. Θα προτιμήσω τη νέα κατάσταση ...
as1m λυπάμαι αν σου χαλάω το όνειρο (κι εγώ σε ανάλογη θέση βρίσκομαι), αλλά δεν αλλάζει απολύτως τίποτε για εμάς. Και έως τώρα μπορούσες να ζητήσεις σχολείο δίπλα στο σπίτι σου. Το αν θα το πάρεις είναι άλλο θέμα, που δεν εξαρτάται απο την ενοποίηση των περιοχών μετάθεσης. Με άλλα λόγια, πάλι συνάδελφος "ειδικής κατηγορίας" θα στο...φάει το σχολείο (αν υπάρχει και το ζητήσει), δεν πα'να'χεις 100 μόρια και δεν πα΄να γίνει και όλη η Ελλάδα μια ενιαία περιοχή μετάθεσης....(το ξέρω καλά, το έπαθα φέτος)