0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν είχα στείλει τα χαρτιά μου στον ΕΟΠΠΕΠ το Μάιο του 2015 είχα διδακτική εμπειρία κάτω από 150 ώρες σε δομές Εκπαίδευσης Ενηλίκων, και με παρέπεμψαν σε σεμινάριο. Τώρα έχω πάνω από 150 ώρες και παρόλα αυτά δεν στέλνω νέα δικαιολογητικά απαλλαγής γιατί φοβάμαι να πάω στις εξετάσεις χωρίς κάποια προετοιμασία σε ΚΕΚ και περιμένω όπως και άλλοι συνάδελφοι. Από περιέργεια και αγωνία για το τι θα γίνει μπήκα σήμερα στην ιστοσελίδα ενός ΚΕΚ της περιοχής μου και διάβασα την ίδια ακριβώς ανακοίνωση για σεμινάριο 200 ωρών με το σύνδεσμο που παρέθεσε ο Πυροσβέστης, όπου προτρέπει για άμεση επικοινωνία για συμμετοχή. Το ζήτημα είναι, αυτό το σεμινάριο θα αναγνωριστεί με το πέρας της παρακολούθησής από τον ΕΟΠΠΕΠ ή ο ΕΟΠΠΕΠ όπως προαναφέρθηκε κάποια στιγμή θα βγάλει ανακοίνωση με τα ΚΕΚ όπου θα διεξαχθούν τα σεμινάρια; Όχι τίποτα άλλο αλλά μην πάνε άδικα τα 300+ ευρώ που θα πρέπει να δώσω...Αν ξέρει κάποιος να μας πει γιατί καίει πολύ κόσμο...
Είναι παράτυπο να σε παραπέμψουν σε σεμινάριο αφού είχες ήδη το τυπικό προσόν των 150 ωρών.
και εγω οταν ειχα κανει χαρτια ειχα λιγοτερες απο 150ωρες κ ειχαν αξιολογησει να περασω απο σεμιναριο,απο τοτε ομως εχω αρκετες ωρες πανω απο τις 150ωρες που ζητανε.Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;να στειλω τις βεβαιωσεις που αποδεικνυουν την προυπηρεσια;σιγουρα μπορει να αλλαξει ή αφου βγηκε η αποφαση δε αλλαζει;ευχαριστω!!
Συνάδελφοι, διαβάζω το θέμα αλλά αν μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. 1. Για να δώσεις εξετάσεις απαιτείται προϋπηρεσία πάνω από 150 ώρες σε ΙΕΚ κ.τ.λ ή και σε σχολείο; 2. Αν δεν έχεις αυτές τις ώρες παρακολουθείς σεμινάριο; 3. Τι άλλα προσόντα πρέπει να έχεις; Αν ο τίτλος σπουδών σου παρέχει παιδαγωγική επάρκεια δεν είναι αρκετό;
Όσοι θέλετε να υποβάλετε αίτηση αλλαγής θα πρεπει να έχετε (και αυτή τη φορά) υπομονή.Την έχω στείλει από τον Αύγουστο και ακόμα τίποτα!!Αναμενόμενο θα έλεγα...Για να δούμε αν θα οδηγήσει και κάπου όλη αυτή η ιστορία...έχω αρχίσει να αμφιβάλλω.Για να δώσεις εξετάσεις είτε πρέπει να έχεις 150 ώρες σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων είτε να παρακολουθήσειςένα σεμινάριο του εοππεπ (κανείς δεν ξερει κάτι περισσοτερο γι'αυτό ακόμη) και έπειτα να δωσεις εξετάσεις.Κάτι άλλο δε χρειάζεται.