0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Foufoutos δεν πρόκειται να ξοδέψω τον πολύτιμο χρόνο μου για να σου απαντήσω.
Να ρωτήσω κάτι χαζό;Έχει γίνει άλλη πιστοποίηση από τον Ιούλιο του 2015;
Foufoutos σε λίγες μέρες γίνεται ένα ελληνοαμερικάνικο συνέδριο για 5χρονα, πήγαινε να δηλώσεις συμμετοχή!
Οχι δεν έγινε. Εχει γίνει το 2007(τότε ήταν αλλιώς δεν είχε εξετάσεις), το 14 και το 15.
Εξετάσεις (νομίζω ούτε καν εξετάσεις) δώθηκαν το 2007 από το ΕΚΕΠΙΣ νομίζω ή κάνω λάθος;
Ρε φίλε niteulf τι ασχολείσαι με κάθε σαλεμένο, φτάνει πια με αυτό το θέμα...
Συμφωνώ ουσιαστικότερο αλλά ίσως πιο εύκολο, οι εξετάσεις είναι πάντα εξετάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μαθαίνεις καλύτερα..niteulf πέφτεις και εσύ στην ίδια παγίδα με μερικά παιδιά ακόμα, ποιος μίλησε για ανώτερο και κατώτερο,η γνώση είναι κάτι που μένει και το θέμα είναι πώς την αξιοποιείς για να ξεχωρίσεις σε έναν τομέα. Εγώ μιλάω για επαρκές γνωστικό υπόβαθρο των εκπαιδευτών ειδικά σε κάποιες ειδικότητες των ΙΕΚ. Είχα γνωστή εκπαιδεύτρια από ΤΕΙ η οποία δίδασκε σε ΙΕΚ και δεν ήξερε που πάνε τα 4, όχι γιατί ήταν απόφοιτη ΤΕΙ (και ΑΕΙ να ήταν μπορεί και να μην άλλαζε και κάτι) απλά πήρε το πτυχίο της από τα ΤΕΙ, έκανε μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ και μετά βγήκε να διδάξει και φυσικά τα έκανε μαντάρα...Θες να σου πω γιατί συμβαίνει αυτό, γιατί πτυχίο με πτυχίο διαφέρει, μεταπτυχιακό με μεταπτυχιακό διαφέρει και phd με phd διαφέρει αλλά και άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει.. Εάν λοιπόν σε κάποιες ειδικότητες και το τονίζω αυτό, είχαν ως προαπαιτούμενο το διδακτορικό, την ερευνητική εμπειρία (με μία τουλάχιστον δημοσίευση), την πιστοποίηση φυσικά αλλά και τη διδακτική εμπειρία σε ενήλικες νομίζω οι εκπαιδευόμενοι κερδισμένοι θα έβγαιναν και όχι χαμένοι. Είναι άσχημο άλλα μαθηματικά να μαθαίνει ένας φοιτητής στα ΑΕΙ, άλλα στα ΤΕΙ, άλλα στα ΙΕΚ, άλλα στα Κολέγια..ήδη αυτό το φαινόμενο παρατηρείται και στα σχολεία με κάποιους καθηγητές να διδάσκουν αρες μαρες....από τη μία τα πτυχία λοιπόν δεν λένε κάτι πάντα, αλλά σε συνδυασμό με άλλες εμπειρίες και δεξιότητες λένε πολλά. '' Δε σου χρωστάει όλη η κοινωνία επειδή έκανες διδακτορικό'' εννοείται συμφωνώ μαζί σου, τύποι με τέτοιες απόψεις είναι τουλάχιστον νάρκισσοι..Σε ΑΕΙ που πρέπει να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο ούτε το διδακτορικό φτάνει, θέλει εμπειρία και να έχεις αποδείξει ότι το'χεις το αντικείμενο (εκεί πας βήμα βήμα και το βλέπεις, έχει βγάλει ο ΕΛΚΕ κάτι προσκλήσεις για διδασκαλία σε ΑΕΙ...)