0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί μου συνάδελφοι,ο μόνος λόγος που μπαίνω σ αυτό το φόρουμ,είναι για να ενημερωθώ για κάποιο νέο σχετικά με το πότε θα γίνουν οι εξετάσεις πιστοποίησης.Αντί αυτού,βλέπω αντιπαράθεση προσωπικών απόψεων,που λίγο ενδιαφέρουν τον υπόλοιπο κόσμο.Κι εγώ προσπαθώ να πιστοποιηθώ 1 χρόνο τώρα,αλλά δεν μου δίνουν την δυνατότητα,αλλά ούτε κλαίγομαι,ούτε κατηγορώ άλλους.Θα παρακαλούσα αν μπορούμε να γράφουμε πιο ουσιαστικά πράγματα.Σας ευχαριστώ πολύ.
Σε γραπτή κ προφορικη επικοινωνια με τον εοπεπ η απαντηση ηταν οχι.
Ευχαριστω tzhna. Ξερετε μηπως τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;Προβλεπεται καποια εξεταση πιστοποιησηςγια το 17;
Νομίζω ότι μόνο να περιμένεις μπορείς. Κανένας δεν ξέρει σίγουρα. Αν μπορέσεις να κάνεις και κάποιες ώρες σε εκπαίδευση ενηλίκων στο ενδιάμεσο θα ήταν το καλύτερο.
Δε ξέρω για ποιο ΔΣ μιλάμε αλλά τον περασμένο Ιούνιο, υπήρχαν καθηγητές που είχαν καταφέρει το ακατόρθωτο - να επικοινωνήσουν με ΕΟΠΠΕΠ - και δήλωναν ότι εξετάσεις θα γίνοταν το Σεπτέβρη του 2016. Έχω κάνει αίτηση από τον Μάιο του 2015 και δεν πρόλαβα να δώσω τον Ιούλιο του 2015. 2 χρόνια μετά εξετάσεις είναι τελείως απαράδεκτο.
Απαράδεκτο ήταν και πριν δύο χρόνια και τώρα ελπίζω να είχες την ίδια άποψη και τότε !
Φυσικά είχα και τότε την ίδια άποψη. Διαφωνώ ιδιαίτερα με τον τρόπο που διαρρέονται φήμες. Δε μιλάμε για ένα μήνα διαφορά.
Από τον Φεβρουάριο του 2015 είπα ότι μέσα στο 2016 δεν προβλέπονται εξετάσεις. Δες προηγούμενά μου posts.Πάντως μέσα στο 2017 θα γίνουν σίγουρα.
Συγγνώμη αλλά δεν σας γνωρίζω. Έχετε επίσημη ιδιότητα στον ΕΟΠΠΕΠ; Η' κάποια άλλη επίσημη θέση και το λέτε;Γιατί διευθυντής και υποδιευθυντές και συνάδελφοι εκπαιδευτές είχαν μιλήσει με τον ΕΟΠΠΕΠ.
Χωρίς να σας γνωρίζω ούτε εγώ , εχετε κάποια επίσημη ιδιότητα απο τον ΕΟΠΠΕΠ ή κάποια επίσημη θέση και αμφισβητείτε, αν ναί να εκφέρετε την άποψη σας μιάς και έχετε τα "μέσα" με τον ΕΟΠΠΕΠ, οι παρατηρήσεις ειναι θεωρώ περιττές σε "αγνώστους"Δεν φτάνει που προσπαθεί να σας βοηθήσει θα φάει και ξύλο απο πάνω.