0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολυ μαγειρεμαααααααααααααα ρε παιδια, να μην παρει η Σιβιτ μηχανολογους και ηλεκτρολογους?Αλλα εχετε δικιο , θελει πρωτα να φυγουν οι πρωτοι απο τον πινακα και μετα να παρει τα βισματα της.Σωστα.Αλλα στις αλλες προσληψεις μονο αισθητικοι και κομμωτριες....??Δηλ επανδρωσε τις ΕΠΑΣ που δεν δινουν πανελληνιες και τα ΕΠΑΛ τα αφησε ακομα χωρις καθηγητες.Εμ βεβαια τα δικα τους παιδια σε ιδιωτικα πηγαινουν.....τους νοιαζει για τα δικα μας που ειναι στο δημοσιο σχολειο???
Παράθεση από: phni στις Οκτωβρίου 13, 2011, 02:56:19 pmεδω δεν πηρε η σιβιτανιδειο τι να πουμε.ελεοςΗ Σιβιτανίδειος κρατάει τις καλές θέσεις για τα βύσματα, να φύγουν πρώτα οι πολλοί στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ και μετά θα πάρει και αυτή.
εδω δεν πηρε η σιβιτανιδειο τι να πουμε.ελεος
Καλημερα !! Κανενα καλό νέο για σημερα ?? Μηπως λέω τωρα ήρθε η σειρα μας ??
Μηπως έχει καποιος τη δυνατοτητα να παρει κανενα τηλεφωνο να μαθουμε κατι ?? Εχω ένα αλλα δε μου λενε τιποτα ..
Παράθεση από: stavros στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:35:25 amΜηπως έχει καποιος τη δυνατοτητα να παρει κανενα τηλεφωνο να μαθουμε κατι ?? Εχω ένα αλλα δε μου λενε τιποτα ..Τις ώρες που παίρνω τηλέφωνο δεν απαντάνε, ή δεν απαντάνε γενικώς. Πάντως μην περιμένετε τίποτα για σήμερα, ούτε μέχρι τετάρτη. Από τέλος της άλλης βδομάδας και μετά. Θα τακτοποιηθούν οι κομμώτριες και οι αισθητικοί και μετά θα ασχοληθούν με τους υπόλοιπους.Εξάλλου, ακόμα κι εγώ που είμαι μηχανολόγος, τώρα στις δύσκολες περιόδους, πρώτα φτιάχνω μαλλί, νύχια και μακιγιάζ και μετά πιάνω να κάνω συντήρηση τον καυστήρα και αλλαγή λάδια στο αυτοκίνητο. Οι χρήσιμες ειδικότητες προηγούνται!
Παράθεση από: froski στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:49:44 amΠαράθεση από: stavros στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:35:25 amΜηπως έχει καποιος τη δυνατοτητα να παρει κανενα τηλεφωνο να μαθουμε κατι ?? Εχω ένα αλλα δε μου λενε τιποτα ..Τις ώρες που παίρνω τηλέφωνο δεν απαντάνε, ή δεν απαντάνε γενικώς. Πάντως μην περιμένετε τίποτα για σήμερα, ούτε μέχρι τετάρτη. Από τέλος της άλλης βδομάδας και μετά. Θα τακτοποιηθούν οι κομμώτριες και οι αισθητικοί και μετά θα ασχοληθούν με τους υπόλοιπους.Εξάλλου, ακόμα κι εγώ που είμαι μηχανολόγος, τώρα στις δύσκολες περιόδους, πρώτα φτιάχνω μαλλί, νύχια και μακιγιάζ και μετά πιάνω να κάνω συντήρηση τον καυστήρα και αλλαγή λάδια στο αυτοκίνητο. Οι χρήσιμες ειδικότητες προηγούνται!Δεν καταλαβαίνω γιατί εμποδίζει η τοποθετηση των κομμωτριών την πρόσληψη των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Αυτά κάνετε οι γυναίκες και έχετε καταστρέψει τις ειδικότητες στην τεχνική εκπαιδευση. Από αύριο να φυτέψεις μπάμια και σέσκουλα στο μπαλκόνι. Μάθατε όλες μαλλί και νύχι...
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:22:58 pmΠαράθεση από: froski στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:49:44 amΠαράθεση από: stavros στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:35:25 amΜηπως έχει καποιος τη δυνατοτητα να παρει κανενα τηλεφωνο να μαθουμε κατι ?? Εχω ένα αλλα δε μου λενε τιποτα ..Τις ώρες που παίρνω τηλέφωνο δεν απαντάνε, ή δεν απαντάνε γενικώς. Πάντως μην περιμένετε τίποτα για σήμερα, ούτε μέχρι τετάρτη. Από τέλος της άλλης βδομάδας και μετά. Θα τακτοποιηθούν οι κομμώτριες και οι αισθητικοί και μετά θα ασχοληθούν με τους υπόλοιπους.Εξάλλου, ακόμα κι εγώ που είμαι μηχανολόγος, τώρα στις δύσκολες περιόδους, πρώτα φτιάχνω μαλλί, νύχια και μακιγιάζ και μετά πιάνω να κάνω συντήρηση τον καυστήρα και αλλαγή λάδια στο αυτοκίνητο. Οι χρήσιμες ειδικότητες προηγούνται!Δεν καταλαβαίνω γιατί εμποδίζει η τοποθετηση των κομμωτριών την πρόσληψη των υπόλοιπων ειδικοτήτων. Αυτά κάνετε οι γυναίκες και έχετε καταστρέψει τις ειδικότητες στην τεχνική εκπαιδευση. Από αύριο να φυτέψεις μπάμια και σέσκουλα στο μπαλκόνι. Μάθατε όλες μαλλί και νύχι... χαχαχαχα, οι γυναικες ειναι δηλαδη η πηγη του κακου? Λετε να ειχε και η Διαμαντιπουλου ραντεβου στο κομμωτηριο και να της αλλαξανε τη μερα και γι΄αυτο να μην βγαζει ακομα τις υπολοιπες προσληψεις?