*

Αποστολέας Θέμα: Α' φάση αναπληρωτών Τεχνικών Ειδικοτήτων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 52016 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • πε 17.02
    • Προφίλ
Απ: Απ: Α' φάση αναπληρωτών Τεχνικών Ειδικοτήτων 2011-2012
« Απάντηση #518 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 10:27:37 am »
απο αιρετους ή απο διευθυντες σχολειων επαλ-επας δεν εχουμε καποια πληροφορια;;εχουν ζητησει η οχι αναπληρωρες;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:07 »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #519 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 10:58:25 am »
Στο topic των φιλολογων, μία κοπέλα που μίλησε με το υπουργείο της είπαν:
"Οι διδε και τα πυσδε έχουν εντολή απ' τη διαμάντω να καλύπτουν το ωράριο των μονίμων και όχι να καλούν αναπληρωτές. Αυτά για φέτος, του χρόνου θα εφαρμοστεί το όριο των 7 ωρών (για τις β' αναθέσεις). Μου είπε επίσης ότι η αννιώ δεν έχει πιστώσεις πολλές για αναπληρωτές, γιατί ακόμη είναι απλήρωτοι οι κληθέντες της α' φάσης."
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2011, 11:06:07 am από Radius »

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 11:31:10 am »
ειναι τοσο δυσκολο να πουν οτι δεν θα καλεσουν απο εμας;;να ξερουμε τι θα κανουμε απο το να περιμενουμε ελπιζω οχι αδικα αλλα δυσκολο πλεον.να παει να γ#@&&$@&$@ η ακατανομαστη ετσι θα δει ασπρη μερα

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #521 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 11:31:48 am »
Σήμερα στην εκπομπή της Τσαπανίδου ήταν ο Κάτσικας και του έγινε ερώτηση για το πότε θα γίνει ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς. Είπε ότι έπρεπε να είχε γίνει ήδη το '11 ή το '12, αφού έχουν τελειώσει και οι διοριστέοι του '08 σε κάποιες ειδικότητες, αλλά αντίθετα το Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο για επιπλέον συγχωνεύσεις σχολείων, με σκοπό να προκύψουν εκπαιδευτικοί με ελάχιστες ώρες διδασκαλίας, οπότε οι χιλιάδες πλεονάζοντας  θα μπουν σε εφεδρεία και αν δεν βρεθούν για αυτούς θέσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, θα απολύονται. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο όσους είναι κοντά στη σύνταξη. Ανέφερε συγκεκριμένα τις ειδικότητες των πληροφορικών, θεολόγων, γυμναστών, μηχανολόγων και τεχνολόγων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:07 »

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 12:54:53 pm »
Σήμερα στην εκπομπή της Τσαπανίδου ήταν ο Κάτσικας και του έγινε ερώτηση για το πότε θα γίνει ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς. Είπε ότι έπρεπε να είχε γίνει ήδη το '11 ή το '12, αφού έχουν τελειώσει και οι διοριστέοι του '08 σε κάποιες ειδικότητες, αλλά αντίθετα το Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο για επιπλέον συγχωνεύσεις σχολείων, με σκοπό να προκύψουν εκπαιδευτικοί με ελάχιστες ώρες διδασκαλίας, οπότε οι χιλιάδες πλεονάζοντας  θα μπουν σε εφεδρεία και αν δεν βρεθούν για αυτούς θέσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, θα απολύονται. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο όσους είναι κοντά στη σύνταξη. Ανέφερε συγκεκριμένα τις ειδικότητες των πληροφορικών, θεολόγων, γυμναστών, μηχανολόγων και τεχνολόγων.

Ο Κατσικας ας κοιταξει καλυτερα δικα του ,που βολευεται απο παντου, και ας αφησει τους μηχανολογους κατα μερος.Να σταματησουν κατι τετοιοι ανιδεοι να σπερνουν στον κοσμο τον πανικο.Εδω μιλαμε για τρελα κενα στους μηχανολογους οσες συγχωνευσεις και αν γινουν.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 01:00:07 pm »
αν ζητησουν 180 ψηφους παμε για εκλογες μεχρι κυριακη.συμφωνω να αφησει ησυχους τους μηχανολογους

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 01:41:26 pm »
Μου αρέσει ότι στην ίδια εκπομπή της ΝΕΤ μιλούσαν ότι έπρεπε να πάνε πιο πολλοί μαθτές στα ΕΠΑΛ και η ελλάδα πλέο χραιάζεται τεχνικές ειδκότητες ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!. αυτα τα έλεγα άλλοι όχι ο Κάτσικας

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Αυτό που λένε ότι είναι απλήρωτες οι κλθέντες της α φάησ είναι μια βλακεία και μισή, γιατί έτσι γινόνταν πάντα. Το θέμα είναι απλό: έχουν πάρει εντολές για άγριο βιασμό όλων μας

Εγώ ξαναλέω αν είναι να πριμένετε για Δεκέμβριο ,μην περιμένετε καν. Θα είναι ελάχιστες των ελαχιστών οι θέσεις. Μέχρι 15 Νοεμβρίου αμα δεν βγει κάτι, ας ξεχάσουμε το παιχνίδι. Αμα μόνο πάρι τους πάντες στις 15 Νοεμβρίου, δηλ. περίπου 9000 άτομα που έχουν εναπομείνει από τις πιστώσεις, μόνο τότε υπ΄ραχει πρόβλημα με βάση τους ανθρωπομήνες. Αρα αμα θέλει 15 Νοεμβρίου μπορεί να πάρει τεχνικές ειδικότητες

Εύχομαι μια μερα ο λαος που κοιμάται όρθιος πραγματικά να τους ανταμείψει κατάλληλα.

ΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ. Η μοναδική κυβέρνηση που στα χρονικά δεν ακούει κανένα, καμιά κοινωνία και προχωράει σύμφωνα με αυτό ποου θέλουν

ΑΡΕ ΛΑΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ, ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2011, 01:49:53 pm από JohnyWalker »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:16:24 pm »
Τα τελευταια νεα μου απο το γνωστο μου'' κατα 90% μια φαση τεχνικων τελος της εβδομαδας γιατι πρεπει....'' για μας του ρωτησα ,(χημικος ειμαι) ''και να θελαμε να παρουμε...εννοειται μικροτερη φαση απο τη β μεσα στο Νοεμβρη πχ 10-15 χημικοι, απο Δευτερα θα'χουμε μια νεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ...αραγε πως και ποτε θα πληρωνομαστε;''Μην ελπιζεις μου 'πε...''Τιποτα αλλο δεν ξερω!!!

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #526 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:24:23 pm »
Τα τελευταια νεα μου απο το γνωστο μου'' κατα 90% μια φαση τεχνικων τελος της εβδομαδας γιατι πρεπει....'' για μας του ρωτησα ,(χημικος ειμαι) ''και να θελαμε να παρουμε...εννοειται μικροτερη φαση απο τη β μεσα στο Νοεμβρη πχ 10-15 χημικοι, απο Δευτερα θα'χουμε μια νεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ...αραγε πως και ποτε θα πληρωνομαστε;''Μην ελπιζεις μου 'πε...''Τιποτα αλλο δεν ξερω!!!
Το πρώτο κομμάτι το κατάλαβα για φάση τεχνικών ειδικοτήτων μεχρι το τέλος της εβδομάδας (το "γιατι πρέπει", τι σημαίνει?). Τη δεύτερη πρόταση δεν την κατάλαβα. Τον ρώτησε κάποιος χημικός για δεύτερη φάση γενικών ειδικοτήτων;

Αποσυνδεδεμένος tam tam

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:27:13 pm »
Γεια σου anixia. Με μπέρδεψες λιγάκι, δηλαδή θα πάρουν λίγους στην Α φάση ως το τέλος της εβδομάδας κ ακόμα λιγότερους στη β, κ θα πάρουν από όλες τις τεχνικές ή από κάποιες πάλι??

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:29:14 pm »
εγω τον ρωτησα για μενα ...και το πρεπει στις τεχνικες μαλλον εννοουσε οτι δεν γινεται να ''κανουν'' οικονομια αλλο σ'αυτες ενω στις βασικες.. αλλα το λυπηρο ειναι για την κατασταση που'ρχεται και το πως θα πληρωνονται....οχι βρε παιδια μια φαση σ'εσας !Απλα μιλουσα για τις βασικες μετα και για το επερχομενο μελλον.Sorry ειμαι λιγο αλλου αλλα ελπιζα φετος να δουλευα γιατι φετος με πλησιασε η β φαση αλλα απο την αλλη να ξενιτευτω χωρις να ξερω ποτε και πως θα πληρωνομαι;Δεν ξερω πια με απογοητευσε πολυ με τα λεγομενα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:37:08 pm από anixia »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #529 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:37:27 pm »
Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση anixia. Είναι συνήθως αξιόπιστος ο γνωστός σου σε αυτά που λέει;
Το δεν έχουν λεφτά δεν το καταλαβαίνω, άλλες 10.000 πιστώσεις έχουν εγκριθεί από τον κρατικό προυπολογισμό και το ΕΣΠΑ (και με τη βούλα της Τρόικας). Αν εννοούν ότι θα βαρέσει κανόνι η χώρα από Δευτέρα, ε τότε δεν θα έχουν ούτε τους μόνιμους να πληρώσουν, οι αναπληρωτές θα είναι το λιγότερο. Θεωρώ ότι ήταν υπερβολές αυτά λόγω άγνοιας για το τι θα γίνει με το κούρεμα. Δεν θα σταματήσει να ζει η χώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:39:07 pm από Radius »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 05:42:23 pm »
Ναι Radius ειναι αξιοπιστος και το ξερουν και αλλοι στο forum σε πμ που τους εστελνα τα νουμερα φασεων οταν ηθελα βεβαια, οσο για τ'αλλα...ναι μιλουσε για το κουρεμα και μετα ...απο Δευτερα...οτι ακουει και αυτος και απο τις δυο κυριες!(ξερετε ποιες)

Αποσυνδεδεμένος tam tam

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 06:03:46 pm »
Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση anixia, κ για το ξεμπερδεμα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871