0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα στην εκπομπή της Τσαπανίδου ήταν ο Κάτσικας και του έγινε ερώτηση για το πότε θα γίνει ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς. Είπε ότι έπρεπε να είχε γίνει ήδη το '11 ή το '12, αφού έχουν τελειώσει και οι διοριστέοι του '08 σε κάποιες ειδικότητες, αλλά αντίθετα το Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο για επιπλέον συγχωνεύσεις σχολείων, με σκοπό να προκύψουν εκπαιδευτικοί με ελάχιστες ώρες διδασκαλίας, οπότε οι χιλιάδες πλεονάζοντας θα μπουν σε εφεδρεία και αν δεν βρεθούν για αυτούς θέσεις σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, θα απολύονται. Και αυτό δεν θα αφορά μόνο όσους είναι κοντά στη σύνταξη. Ανέφερε συγκεκριμένα τις ειδικότητες των πληροφορικών, θεολόγων, γυμναστών, μηχανολόγων και τεχνολόγων.
Τα τελευταια νεα μου απο το γνωστο μου'' κατα 90% μια φαση τεχνικων τελος της εβδομαδας γιατι πρεπει....'' για μας του ρωτησα ,(χημικος ειμαι) ''και να θελαμε να παρουμε...εννοειται μικροτερη φαση απο τη β μεσα στο Νοεμβρη πχ 10-15 χημικοι, απο Δευτερα θα'χουμε μια νεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ...αραγε πως και ποτε θα πληρωνομαστε;''Μην ελπιζεις μου 'πε...''Τιποτα αλλο δεν ξερω!!!