0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ έγραφε ότι αν σε καλέσουν αναπληρωτή στο Παιδείας δεν έχεις κυρώσεις.
Παράθεση από: solareng στις Οκτωβρίου 27, 2011, 11:40:54 amΝομίζω ότι στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ έγραφε ότι αν σε καλέσουν αναπληρωτή στο Παιδείας δεν έχεις κυρώσεις. Αν φύγεις από τον ΟΑΕΔ έχεις κυρώσεις σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα δεν γινόταν καμιά αναφορά στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ ότι δεν πειράζει να φύγεις αν σε καλέσουν αναπληρωτή από το υπουργείο παιδείας!
Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Αν φωνάξει τώρα ΑΜΩ το νο1 π.χ κ στη β φάση έχει κενά για ΑΚΩ πάει παρακάτω ή ξαναγυρνάει στο νο 1???
Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 03:22:19 pmΝα ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Αν φωνάξει τώρα ΑΜΩ το νο1 π.χ κ στη β φάση έχει κενά για ΑΚΩ πάει παρακάτω ή ξαναγυρνάει στο νο 1???Πάει παρακάτω. Δηλαδή το σύστημα του υπουργείου αφαιρεί αυτόματα εκείνους που κλήθηκαν στην πρώτη φάση και σαρώνει τον πίνακα από την αρχή.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 27, 2011, 03:26:47 pmΠαράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 27, 2011, 03:22:19 pmΝα ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Αν φωνάξει τώρα ΑΜΩ το νο1 π.χ κ στη β φάση έχει κενά για ΑΚΩ πάει παρακάτω ή ξαναγυρνάει στο νο 1???Πάει παρακάτω. Δηλαδή το σύστημα του υπουργείου αφαιρεί αυτόματα εκείνους που κλήθηκαν στην πρώτη φάση και σαρώνει τον πίνακα από την αρχή.Σε ευχαριστώ πολύ Lasid, πέρσι όμως δεν λειτουργούσε έτσι ή μήπως κάνω λάθος γιατί θυμάμαι ονόματα που τα καλούσε κ μετά τα ξανακαλούσε.
όποιος κληθεί ως ΑΜΩ μετά μπορεί να διεκδικήσει θέση ΑΚΩ μόνο στην περιοχή που προσλήφθηκε ως ΑΜΩ κι εφόσον υπάρξει μεταγενέστερο κενό και δεν προηγείται στον πίνακα αναπληρωτών άλλος που έχει δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή.Επί της ουσίας πέρσι δεν υπήρξε ούτε μία τέτοια περίπτωση που να είδε το φως της δημοσιότητας.Lasid περσι επιτρεπόταν κάποιος να κληθεί και από τον πίνακα της γενικής και της ειδικής, φέτος όμως όποιος προσλαμβάνεται ως ΑΚΩ από τον ένα πίνακα αυτομάτως διαγράφεται από τον άλλον. Νομίζω ότι μόνο στην περίπτωση ΑΜΩ παραμένουν.