0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδια, είμαι μαθηματικός και πηγα σημερα για συνεντευξη σε ένα αναγνωστηριο-κεντρο μελετης Μ.Ε δεν είναι ακριβως φροντιστήριο και μου ειπε για δοκιμαστικό.Μου πρότεινε 300 ευρω το μήνα για 3 ωρες καθημερινα + ασφάλεια.
δεν είναι καθαρα τα 300...μου ειπε επισης ότι θα έχω γυμνασιο και λύκειο ολες τις τάξεις , εχει ιδεα κανεις ,πως είναι στα αναγνωστήρια - κέντρα μελέτης να έχω μια ιδέα?
Bad ε 3,5 την ώρα (όταν/αν στα δώσει), έχεις 3-4-5 παιδιά το καθένα με διαφορετικές ασκήσεις, υλικό, ιδιαιτερότητες, γονείς να θέλουν μεγάλους βαθμούς κτλ. Επίσης, κάθε χρόνο σε αλλάζουν χωρίς καμία ειδοποίηση. Άποψη μου δούλεψε γερά με ιδιαίτερο και καλή αμοιβή
Ο καθηγητής αυτός με πολλά χρόνια προυπηρεσία παίρνει 8ευρώ και διδάσκει Proficiency(φανταστείτε οι υπόλοιποι τι θα παίρνουν για μικρά πτυχία και με λίγη προυπηρεσία) και δεν του καταβάλλονται τακτικά τα χρήματα.Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να περάσεις όλη αυτή τη διαδικασία;Και βασικά έχει κανείς εμπειρία από τέτοιο ΚΞΓ να μας πει την εμπειρία του,αν αξίζει εργασιακά;
Παιδιά έχει δουλέψει κανείς στον Πουκαμισά έιχα πάει τις προάλλες για συνέντευξη και μου είπαν 3 ευρώ/ωρα+ένσημο.
3 ευρώ/ώρα είναι ευκαιρία.. και αφού δίνει ΚΑΙ ένσημο, τρελή ευκαιρία!Στέλνετε τους πουκαμισάδες εκεί που πρέπει, μην ξεφτυλίζεστε..