0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν υπάρχει πια κατάλληλο ή ανάλογο ή κάτι άλλο... είναι στο χερι του εκάστοτε εργοδότη τι θα δωσει, μπορει να πει 600 ευρω και ικα μπορεί να πει 4000 και ικα.δεν τηρούν τις συμβάσεις, στον ιδιωτικό τομέα άλλα δηλώνουν κι άλλα πληρωνουνστο δημόσιο εξαρτάται τη σύμβαση που έχει και μεταξύ μας ποιο δημόσιο;;;
νομίζω στο tax heaven θα το βρεις. εκεί έχει τις συλλογικές συμβάσεις για διάφορα επαγγέλματα, δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:56:32 pmνομίζω στο tax heaven θα το βρεις. εκεί έχει τις συλλογικές συμβάσεις για διάφορα επαγγέλματα, δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις.Ήθελα τον βασικό μισθό υπαλλήλου γραφείου σε εμπορική επιχείρηση...
Παράθεση από: loella στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:07:23 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:56:32 pmνομίζω στο tax heaven θα το βρεις. εκεί έχει τις συλλογικές συμβάσεις για διάφορα επαγγέλματα, δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις.Ήθελα τον βασικό μισθό υπαλλήλου γραφείου σε εμπορική επιχείρηση...Ευχαριστώ! Αλλά μάλλον εγώ έκανα λάθος...η εταιρεία που λέω δεν είναι εμπορική, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει...http://www.taxheaven.gr/labordoc/index/view/mid/51
Καλησπέρα. 1 ένσημο ανά μέρα μπορείς να πάρεις. Όσες ώρες φροντιστήριο και να έχεις...
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Έτσι όμως δεν με συμφέρει.... Δηλαδή αυτό ισχύει και στην περίπτωση που θα δουλεύω σε ΔΥΟ φροντιστήρια την ίδια ημέρα? Ο κάθε εργοδότης δε θα μου βάζει και από ένα ένσημο?
Παράθεση από: Dimitra@ στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 08:53:23 pmΕυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Έτσι όμως δεν με συμφέρει.... Δηλαδή αυτό ισχύει και στην περίπτωση που θα δουλεύω σε ΔΥΟ φροντιστήρια την ίδια ημέρα? Ο κάθε εργοδότης δε θα μου βάζει και από ένα ένσημο?Μπορείς να έχεις δύο ένσημα και για την ίδια μέρα, φτάνει να είναι από διαφορετικούς εργοδότες.
Ευχαριστώ!!Αυτό που θέλω (όπως και πολλοί από μας..) είναι να μαζέψω τα απαραίτητα ένσημα για το ταμείο!! Φέτος δεν έχω περιθώρια επιλογής...