0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια για ποσες ωρες το μηνα μιλατε στο περιπου?Ευχαριστω
Παράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:33:06 pmΕίναι 15 λεπτά απο το σπίτι μου και έχω και άλλα 2 ιδιαίτερα στην περιοχή του φροντιστηρίου. Σήμερα πήγα για συνέντευξη και σε ένα άλλο φροντιστήριο στην ίδια περιοχή, τους είπα οτι έχω την τάδε προσφορά με 7 ευρώ την ώρα και μου είπαν οτι και αυτοί τόσο δίνουν στους καθηγητές τους. Το καλό είναι οτι τους άρεσα και μου είπαν οταν κλείσω το πρόγραμμά μου με το πρώτο φροντιστήριο να τους πάρω τηλ να μου δώσουν και αυτοί μερικές ώρες. Χμμμ, ε τοτε ειναι καλα...που φτασαμε βεβαια, να λεμε τα 7 καλα, αλλα ας οψεται! Μηπως στο δευτερο φροντιστηριο να μην τους ελεγες την προσφορα του πρωτου να δεις μηπως εδιναν περισσοτερα ; Πλακα κανω! Μια χαρα σε βλεπω παντως! Τα φροντιστηρια τα βρηκες απο αγγελια ή πηγες συστημενη; Γιατι εδω (επαρχια) μετα απο χρονια δεν εχω δει ουτε μια αγγελια στην εφημεριδα και μου κανει εντυπωση!
Είναι 15 λεπτά απο το σπίτι μου και έχω και άλλα 2 ιδιαίτερα στην περιοχή του φροντιστηρίου. Σήμερα πήγα για συνέντευξη και σε ένα άλλο φροντιστήριο στην ίδια περιοχή, τους είπα οτι έχω την τάδε προσφορά με 7 ευρώ την ώρα και μου είπαν οτι και αυτοί τόσο δίνουν στους καθηγητές τους. Το καλό είναι οτι τους άρεσα και μου είπαν οταν κλείσω το πρόγραμμά μου με το πρώτο φροντιστήριο να τους πάρω τηλ να μου δώσουν και αυτοί μερικές ώρες.
πάντως παιδιά, στην αθήνα, φίλη μου σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης παίρνει 12 ευρώ καθαρά την ώρα και βγάζει πολύ καλά λεφτά... και είναι μόλις 25 ετών.. πολύ διαφορετικές οι συνθήκες στα ξενόγλωσσα νομίζω, και γω της είπα να κανει το σταυρό της που βρήκε άνθρωπο να της δινει τόσα. αλλά και σε ξενογλωσσο για μεγάλα επίπεδα μόνο, ξέρω ότι δίνουν 10-12 ευρώ την ώρα, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη.. πάντως είχα στειλει τόσα βιογραφικά, μου απάντησαν δύο φροντιστήρια, πήγα και στα δυο, κι ενώ και οι δυο είπαν θα με πάρουν για δευτερο ραντεβού μέχρι τη δευτέρα το αργότερο (χθες δηλαδη), ούτε φωνή ουτε ακρόαση.. μηπως τώρα να το πάρω τελικα προσωπικά;;;
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 09:03:26 amπάντως παιδιά, στην αθήνα, φίλη μου σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης παίρνει 12 ευρώ καθαρά την ώρα και βγάζει πολύ καλά λεφτά... και είναι μόλις 25 ετών.. πολύ διαφορετικές οι συνθήκες στα ξενόγλωσσα νομίζω, και γω της είπα να κανει το σταυρό της που βρήκε άνθρωπο να της δινει τόσα. αλλά και σε ξενογλωσσο για μεγάλα επίπεδα μόνο, ξέρω ότι δίνουν 10-12 ευρώ την ώρα, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη.. πάντως είχα στειλει τόσα βιογραφικά, μου απάντησαν δύο φροντιστήρια, πήγα και στα δυο, κι ενώ και οι δυο είπαν θα με πάρουν για δευτερο ραντεβού μέχρι τη δευτέρα το αργότερο (χθες δηλαδη), ούτε φωνή ουτε ακρόαση.. μηπως τώρα να το πάρω τελικα προσωπικά;;; και την πίστεψες?
Η κατάσταση είναι πραγματικά τράτζικ!!! Τα 7 ευρουλίνια στα ξενόγλωσσα ισχύουν και για κολλητή μου με προυπηρεσία σε γνωστή αλυσίδα εν Αττική.Σχετικά με της Μ.Ε., για Γ ' λυκείου κατεύθυνση έφτασα να λαμβάνω 8,5 ευρουλίνια από 9 ( τουλάχιστον είναι συνεπής στην πληρωμή , + ἐνσημα ) και στο δεύτερο που ξεκίνησα το καλοκαίρι 7,5 ευρουλίνια που έως τώρα δεν τα έχω δει καθώς είχαν το αιτιολογικό της απληρωσιάς των γονέων .... Σήμερα άκουσα -είδα στην τηλεόραση σχετικό θέμα για μειώσεις διδάκτρων στα φροντιστήρια οπότε συνεπάγεται και μείωση μισθού ... Τι θα κάνατε στην περίπτωση του φροντιστηρίου που μου χρωστά το τρομερό ποσό των 75 ευρώ ;;;; Θα ξεκινούσατε τη νέα σεζόν δίχως να εξοφληθείτε για την περασμένη ;;;
ευχαριστώ παιδιά για την ενθάρρυνση, αλλά ερχομαι να ρωτήσω.. όσοι ενδιαφέρεστε για φροντιστήριο ή είστε ήδη, με αναπλήρωση δεν κάνετε τίποτα; γιατί είμαι πολύ μικρή κι όσο χαζο κι αν ακούγεται δεν θέλω να κλείσω καμια πόρτα ακόμα, και αν με καλέσουν αναπληρώτρια και δεν πάω, θα την κλείσω ουσιαστικά την πόρτα.. σκεφτόμουν αν υπάρξει δεύτερο ραντεβού να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους στο φροντιστήριο, γιατί δεν ειναι έντιμο να μην το πεις, αλλά και πάλι δεν ξέρω.. εδώ δεν με πηραν καν για το ραντεβου.. απλώς με προβληματίζει που δεν πήραν, γιατί κι οι δυο μου ειπαν οτι θέλουν από αρχές σεπτέμβρη να τους έχουν έτοιμους τους καθηγητές τους και να τους εκπαιδευσουν...