0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[/center]0.msg228189#msg228189 date=1253624296]Δέστε εδώ με ποιών ανθρώπων την Σύμβαση Εργασίας και με ποιες μεθοδεύσεις μαφιόζικου τύπου εργαζόμαστε εμείς οι καθηγητές στα κέντρα ξένων. Εδώ διαβάστε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ): http://www.oiele.gr/?%C1%CD%C1%CA%CF%C9%CD%D9%D3%C5%C9%D3:2009Πρέπει να αντισταθούμε στο εργασιακό μεσαίωνα που έχουν επιβάλει οι εργοδότες και το το σωματείο που τεχνηέντως δημιούργησαν.
Παράθεση από: Ανετος στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 08:26:05 pmοτι χρηματα σου δινει θα παρεις ,ξεχνας συμβασεις και τετοια παραμυθια,και θα πεις και ευχαριστω.για δωρα και τετοια ουτε λογος να γινεται ,κανενα κουτι μελομακαρονα και καλα ειναι.Δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.μονο να ζητησεις τα ενσημα να στα "απλωσει" μεσα στην εβδομαδα,δεν του κοστιζει τιποτα μηπως και παρεις μερος του επιδοματος ανεργιας.Ελπίζω να μην επαληθευτείς... Το καλοκαίρι που είχαμε μιλήσει, όταν είχε λάβει το βιογραφικό, μου είχε πει ότι είναι πολύ τυπικός και σε περίπτωση που μελλοντικά συνεργαζόμασταν θα γίνονταν όλα νόμιμα, μη τυχον και ερθει κανενα ΙΚΑ για ελεγχο και βρουν κανενα μπελα κτλ. Αληθεια ή παραμύθια, δεν ξερω. Πάντως την περασμενη βδομαδα που πηγα απο εκεί για να ξεκινήσω δουλειά, συζυτήσαμε για το πρόγραμμα, την ύλη κτλ και μου λέει τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία. Εγω κατάλαβα ότι θέλει να δει αν του κάνω αρχικά, και μετά... Τεσπα, όπως και να χει θα φανεί. Όταν βρω την ευκαιρία θα του μιλήσω, αν και έχω την αίσθηση ότι θα το κάνει εκείνος πρώτα. Οταν έχω νεα θα σας πω...
οτι χρηματα σου δινει θα παρεις ,ξεχνας συμβασεις και τετοια παραμυθια,και θα πεις και ευχαριστω.για δωρα και τετοια ουτε λογος να γινεται ,κανενα κουτι μελομακαρονα και καλα ειναι.Δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.μονο να ζητησεις τα ενσημα να στα "απλωσει" μεσα στην εβδομαδα,δεν του κοστιζει τιποτα μηπως και παρεις μερος του επιδοματος ανεργιας.