0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα θέλω να βγάλω 3 ευρώ την ώρα πάω και σε φούρνο να δουλέψω.Δεν είναι ανάγκη να ρημαχτώ να πάρω πτυχίο.
Παράθεση από: Ψιτ στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:07:09 amΆμα θέλω να βγάλω 3 ευρώ την ώρα πάω και σε φούρνο να δουλέψω.Δεν είναι ανάγκη να ρημαχτώ να πάρω πτυχίο.Μην ξεχνας, πολλοι που δουλευουν σε φουρνο εχουν πτυχια και ισως πιο δυσκολα απο το δικο σου αλλα λογω αναγκης εργαζονται εκει που αλλοι το θεωρουν ξεπεσμο.Σχετικα με τις μειωσεις Που αναφερθηκαν πριν, δυστυχως πρεπει να γινει κατανοητο οτι οι Εργοδοτες ιδιοκτητες φροντιστηριων δεν ειναι φιλοπτωχο ταμειο και εννοειται οτι "συνεισφρουν" στην παιδεια για οσο διαστημα οι εκπαιδευτικοι που απασχολουν και τα παιδια, τους αφηνουν χρημα.Αν το χρημα σταματησει , με την ιδια ευκολια που αποφασισαν για μειωση στο μισθο σας θα κλεισουν τα φροντιστηια και θα βρουν να κανουν κατι αλλο με την ιδια παντα "αγαπη" και "ενδιαφερον" οπως τα φροντιστηρια.
Φίλε μου δε βλέπω που διαφωνούμε.Εσάς του ξενόγλωσσους πάντως σας βόλεψε πάρα πολύ η λύσσα όλων των γονιών να πάρουν τα παιδιά προφίσενσυ από την Α λυκείου. Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό αυτό για τις οικογένειες τα επόμενα χρόνια.
Αλλα και το χερι που μας ''ταϊζει''' θα πρεπει να σκεφτει οτι με 3 και 4 ευρω την ωρα, μενουμε στην ουσια νηστικοι!