0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ...Λοιπόν,ας μπω στο ψητό...Είχα πάει τις προάλλες για συνέντευξη σε φροντιστήριο.Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αποδοχές, μου παρουσίασε ότι φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει και μου έδειξε ωρομίσθιο 3,5 ευρώ.Όταν του είπα ότι αυτό αφορά τους ξενόγλωσσους το αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι μόνο γι'αυτούς.Μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο με τα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης γιατί από συμβάσεις δε γνωρίζω και πολλά...Ή απλώς να θεωρήσω ότι πήγε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις;
Δηλαδή ούτε 300 ευρώ το μήνα (για 20 ώρες την εβδομάδα), αν εννοεί καθαρά βέβαια...
Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις!!! Φυσικά και δεν ισχύει αυτό στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Είναι εξευτελιστική η τιμή για τον κόπο που καταβάλλουμε για την προετοιμασία, τις σημειώσεις, τις άπειρες διορθώσεις (ειδικά όταν είσαι φιλόλογος), τη συγγραφή διαγωνισμάτων, συχνά τη συγγραφή προτεινόμενων θεμάτων προς δημοσίευση στις εφημερίδες.... και άλλα πολλά που κάνουμε τα οποία περνάνε στα ψιλά γράμματα και κανείς δε λαμβάνει υπόψη! 'Εκανες πολύ καλά που δε δέχτηκες!!! Εκπτώσεις στη δουλειά μας και την ποιότητα της δεν κάνουμε!!! Θα βρεις ιδιαίτερα ή αργότερα κάποιο άλλο φροντιστήριο! Μη νιώθεις άσχημα!!! Αν όλοι πράξουν ανάλογα και δε το δεχτούν θα πάρει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν ''κορόϊδα''και θα αλλάξει τακτική!
Κατ λες θες προϋπηρεσία στο βιογραφικό σου; γιατί; για να βρεις δουλειά μετά από 5 χρόνια σε ένα άλλο φροντιστήριο που θα σου δίνουν 5 ευρώ μικτά;; Δοκίμασε το πάντως για ένα χρόνο αν δεν έχεις τίποτα άλλο, για να αποκτήσεις και συ τη δική σου άποψη.πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα...όταν έχει φουρτούνα ή περιμένεις να σταματήσει ή μπαίνεις στο καραβι αλλά θα ταλαιπωρηθείς και δεν ξέρεις αν το ρίσκο θα σε βγάλει σε λιμάνι.... Διαλέχτε και πάρτε....