0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, είμαι φιλόλογος και με απέλασαν μόλις από φροντιστήριο απροειδοποίητα επειδή δε βγαίνανε... Θα βγάλω άκρη αν πάω σε επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ κλπ ή μόνο η ταλαιπωρία θα μου μείνει; Αξίζει τον κόπο; Θα κερδίσω τίποτα;
Αν ακολούθησαν την προβλεπόμενη, νομότυπη διαδικασία τότε πιθανόν να είναι καλυμμένοι. Αποζημίωση (αν δικαιούσαι) έλαβες; Ένσημα σου είχαν; Πάντως να είσαι προετοιμασμένη ότι εκτός από ενδεχόμενη ταλαιπωρία, το να ανοίξεις μέτωπο μαζί τους προσφεύγοντας σε επιθεώρηση εργασίας, ικα κτλ μπορεί να σου δημιουργήσει άλλα σοβαρότερα θέματα. Ανάλογο περιστατικό συνέβη σε συνάδελφο πριν μερικά χρόνια, κατήγγειλε το φροντιστήριο στο οποίο εργαζόταν, δικαιώθηκε,ωστόσο έκτοτε δε ξαναβρήκε δουλειά σε άλλο. Δεν το αναφέρω για να σε αποτρέψω, απλά καλό είναι να γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσεις.
Αν το ψάξεις ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα αν θέλεις. Για να ξέρουμε τι ισχύει, στον καθένα μπορεί να συμβεί στις μέρες μας
Δεν ισχύει αυτό, εξ όσων γνωρίζω. Η επιθεώρηση βέβαια σίγουρα θα ξέρει.
Ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα ειναι πολύ πρόσφατο γι αυτό ρωτάω να δω πως θα κινηθώ, συγχώνευση τμημάτων ναι
Νομίζω δε μπορούν να σε απολύσουν χωρίς γραπτή προειδοποίηση αν δούλευες πάνω από κάποιους μήνες εκεί. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες... Καλύτερα να ρωτήσεις απευθείας στην επιθεώρηση εργασίας για σιγουριά.
Αν δεν έχεις υπογράψει τίποτα έχεις περιθώριο αντίδρασης. Δεν είμαι πάντως σίγουρος ότι μπορεί να γίνουν και πολλά. Τι ακριβώς περιμένεις, αλήθεια; Ή μάλλον, τι θα ήθελες να γίνει;
Η σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, που πιστεύω ότι υπάρχει στην περίπτωσή σου, λήγει με την πάροδο του ορισμένου χρόνου. Ο νόμος ορίζει ότι για να λυθεί μια σύμβαση ορισμένου χρόνου πριν τον προκαθορισμένο χρόνο θα πρέπει να υπάρχει σπουδαίος λόγος και να καταγγελθεί από κάποιο από τα δύο μέρη. Και ο σπουδαίος λόγος, για να μη μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες, έχει κριθεί ότι συνιστά η ουσιώδης παραβίαση των συμβατικών υποχρεώσεων.Επομένως, ανάλογα με το πόσο αποφασισμένη είσαι, μπορείς να διεκδικήσεις αποζημίωση για την απόλυση, αποζημίωση για αθέτηση της σύμβασης εκ μέρους του εργοδότη, καταβολή της διαφοράς των ενσήμων ή και του μισθού αν υπάρχει, μέχρι το επίπεδο που ορίζει ο νόμος, ακόμα και την ακύρωση της καταγγελίας της σύμβασης.
Σ ευχαριστώ πολύ! Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να μη χάσω τα ένσημα της χρονιάς και όχι τόσο η χρηματική αποζημίωση.