0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αλλά αυτό είναι κοροϊδία. Και αυτό το δημιουργούν κάποιοι που με πτυχίο, μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες είναι διατεθιμένοι να "μεταναστεύσουν" πληρώνοντας ενοίκια, έξοδα μετακίνησης κλπ μόνο και μόνο γιατί θέλουν να πάρουν το χαρτάκι του ΕΠΠΑΙΚ, για να έχουν καλύτερες πιθανότητες να μπούν στην εκπαίδευση (αν υπάρξουν θέσεις για ΠΕ20, και αν γίνει κάποτε διαγωνισμός).Φυσικά ένας άνεργος, με ή χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν μπορεί να το κάνει αυτό ακόμα και αν έχει τα μόρια. Ενώ τα παιδάκια που θα φάνε πάλι του μπαμπά τα λεφτά (στυλ μεταπτυχιακού) έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν αυτό. Άλλη μια πτυχή της κοινωνίας μας!
Παράθεση από: christina09 στις Οκτωβρίου 23, 2011, 02:24:22 pmΓεια σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένη και δεν ξέρω τί να κάνω. Η Ασπαίτε ανακοίνωσε ελάχιστες θέσεις για τη σχολή μου και όπως ήταν φυσικό δήλωσα στην πόλη μου αλλά και σε άλλη πόλη 250χλμ. μακριά. Είμαι δεύτερη στην σειρά βαθμολογίας και οπότε περνάω στην άλλη πόλη αφού ο πρώτος δήλωσε την πόλη μου και θα πάει εκεί. Μετά από σύντομη έρευνα είδα ότι τα μαθηματα είναι υποχρεωτικά, αρκετές ώρες την εβδομάδα (19-20) και καθημερινά. Όντας παντρεμένη, εργαζόμενη και μητέρα ενός μωρού, αναρωτιέμαι πώς μπορώ να παρακολουθήσω το εππαικ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο. Εψαξα μήπως υπαρχει η περίπτωση να παρακολουθήσω μέσω ιντερνετ τα μαθήματα αλλά το e-class της ασπαίτε αναφέρεται μόνο στην ενίσχυση διδασκαλίας. Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω το πρόγραμμα μέσω απόστασης?Στο μυαλό μου όταν έκανα την αίτηση το είχα πολύ διαφορετικό, ότι απλά θα πήγαινα στις εξετάσεις χωρίς να παρακολουθώ καθημερινά, όπως και στα πανεπιστήμια. Σαφώς δεν έχω πρόβλημα να πάω εκεί κάποιες φορές αλλά το καθημερινό πώς θα γίνει με τόσα χλμ. διαφορά? Περιμένω τις γνώμες μας γιατί πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν θέλω να παρατήσω τη θέση αλλά μάλλον για εκεί το βλέπω.... Φιλικά...Ναι δεν γίνεται μέσω απόστασης. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ή να το παγώσεις για φέτος, ή να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα που θα σε βολεύουν...Να το σπάσεις δηλαδή όπως ειπώθηκε σε 2 έτη. Οι ΠΑΔ όμως πρέπει να γίνονται κανονικά..
Γεια σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένη και δεν ξέρω τί να κάνω. Η Ασπαίτε ανακοίνωσε ελάχιστες θέσεις για τη σχολή μου και όπως ήταν φυσικό δήλωσα στην πόλη μου αλλά και σε άλλη πόλη 250χλμ. μακριά. Είμαι δεύτερη στην σειρά βαθμολογίας και οπότε περνάω στην άλλη πόλη αφού ο πρώτος δήλωσε την πόλη μου και θα πάει εκεί. Μετά από σύντομη έρευνα είδα ότι τα μαθηματα είναι υποχρεωτικά, αρκετές ώρες την εβδομάδα (19-20) και καθημερινά. Όντας παντρεμένη, εργαζόμενη και μητέρα ενός μωρού, αναρωτιέμαι πώς μπορώ να παρακολουθήσω το εππαικ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο. Εψαξα μήπως υπαρχει η περίπτωση να παρακολουθήσω μέσω ιντερνετ τα μαθήματα αλλά το e-class της ασπαίτε αναφέρεται μόνο στην ενίσχυση διδασκαλίας. Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω το πρόγραμμα μέσω απόστασης?Στο μυαλό μου όταν έκανα την αίτηση το είχα πολύ διαφορετικό, ότι απλά θα πήγαινα στις εξετάσεις χωρίς να παρακολουθώ καθημερινά, όπως και στα πανεπιστήμια. Σαφώς δεν έχω πρόβλημα να πάω εκεί κάποιες φορές αλλά το καθημερινό πώς θα γίνει με τόσα χλμ. διαφορά? Περιμένω τις γνώμες μας γιατί πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν θέλω να παρατήσω τη θέση αλλά μάλλον για εκεί το βλέπω.... Φιλικά...
Λοιπόν θαυμάστε τις βάσεις για ΠΕ20:ΑΘΗΝΑ:31.11ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:30.82ΠΑΤΡΑ:29.73
Δεν θα πρεπε επίσης να ενημερώνουμε για τις βάσεις, αυτούς που κάνουν αιτήσεις κάθε χρόνο και έχουν κάτω από 20 μόρια??Κρίμα δεν είναι τόσα λεφτά πεταμένα και φρούδες ελπίδες σε αυτούς τους υποψηφίους??
Παράθεση από: eleni80 στις Οκτωβρίου 24, 2011, 10:56:17 amΣυγνώμη αλλά αυτό είναι κοροϊδία. Και αυτό το δημιουργούν κάποιοι που με πτυχίο, μεταπτυχιακό, 2 ξένες γλώσσες είναι διατεθιμένοι να "μεταναστεύσουν" πληρώνοντας ενοίκια, έξοδα μετακίνησης κλπ μόνο και μόνο γιατί θέλουν να πάρουν το χαρτάκι του ΕΠΠΑΙΚ, για να έχουν καλύτερες πιθανότητες να μπούν στην εκπαίδευση (αν υπάρξουν θέσεις για ΠΕ20, και αν γίνει κάποτε διαγωνισμός).Φυσικά ένας άνεργος, με ή χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν μπορεί να το κάνει αυτό ακόμα και αν έχει τα μόρια. Ενώ τα παιδάκια που θα φάνε πάλι του μπαμπά τα λεφτά (στυλ μεταπτυχιακού) έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν αυτό. Άλλη μια πτυχή της κοινωνίας μας!Έτσι είναι όπως τα λες. Για να σπουδάσει κάποιος πρέπει να μην έχει ανάγκη από εργασία. Το θέμα είναι ότι πλέον το χαρτί του ΕΠΠΑΙΚ δε χρειάζεται πουθενά (όχι μόνο διορισμός, αλλά ούτε αναπληρωτές δε θα γίνουν αρκετοί με επάρκεια). Κατα συνέπεια καλά κάνουν και σπουδάζουν από χόμπυ αυτοί που έχουν τη δυνατότητα.
Παράθεση από: eleni80 στις Οκτωβρίου 24, 2011, 10:56:17 amΛοιπόν θαυμάστε τις βάσεις για ΠΕ20:ΑΘΗΝΑ:31.11ΘΕΣ/ΝΙΚΗ:30.82ΠΑΤΡΑ:29.73